אלי אילוז מועמד יחיד בליכוד בלוד

zivsb

New member
אלי אילוז מועמד יחיד בליכוד בלוד

לפי חוקת הליכוד ה
אינו יכול להתמודד ללא חתימת ראש התנועה (רוה"מ) רפי דואק ומר בר חן מתחמקים מתשובה האם יהיו פריימריס בליכוד בלוד? תנו לחברי נתנוע לבחור את מועמדם!

zivsb

New member
לא!בנתיים יש מועמד אחד אילוז

רגב לא עומד בתנאי החוקה הליכודית רק עם אריק שרון יתיר לו ובנתיים ראש הממשלה לא שומע שחקני ספסל "כבדים"מנסים למנוע קיום בחירות

תגובה לתגובה!!!

ערב טוב לך!! אז ככה: יש פרמירייס בליכוד ביום שני באולמי הבוסתן הספרדי!! כין בני רגב לאליהו אילוז!!

סולידית

New member
נראה לכם ש../images/Emo110.gif

נראה לכם שרוה"מ לא יאשר לרגב להתמודד?? אפילו שהוא היה פעם איש מערך!!! הרי שרון צריך שמישהו יפריש קרקעות לדוד אפל ומי יותר טוב מרגב לעשות זאת? "לא סתם רץ הזרזיר לעורב, כי בן מינו הוא" אפילו הליכוד מתביישים שרגב מייצג אותם בעיר, עוד נפילה הם מגדירים אותו! תקראו את הכתבה בעיתון גל שבע בעמ' 27

מצחיקה!!

מותק.... הכתבה שכתובה בגל שבע זה לא כתבה אלא ידיעה לציבור בתשלום מי שרשם את זה ונקרא מ. שילם עבור עמוד למערכת גל שבע.... אז לכי תמכרי קרח לאסקימוסים כי התושבים לא מטומטמים!!! שיהיה לך שבת שלום!!

סולידית

New member
../images/Emo110.gifמעניין

שרק לכתבה הזו התייחסת? ולמה שרשמתי לפני לא!! ומה? אתה מנסה להכחיש את זה שהליכוד מוקיע ממנו את רגב? למה הוא ביקש מאסרף להצטרף למחנה הליכוד?. למה רגב עבר מהמערך לליכוד???? עסקים עם אפל אה.. ואם כבר אתה אומר שהציבור לא מטומטם, אז תקרא באותו עיתון בעמ' 16, דעה של תושב לוד שמייצג עיר שלמה- עבדו עלינו בלוד.. באמת התושבים לא מטומטמים!!!! עאלק פיתוח! אז מי אתה נו??

תגובה...

תראי אני לא מכיר אותך!! את לא מכירה אותי? אני לא אתווכח איתך בכלל כי עוד מעט נכנס שבת!! בכל מקרה תבררי על עיתון גל שבע!!!

למעלה