אלי, אלי ,מתי תסתלק לעולם........

אלי, אלי ,מתי תסתלק לעולם........

אלי ז'ינו היקר. אני מעוניין לתת לך עיצה ידידותית, עסק מוכרים בשיא. היום ב"ש היא בשיא מבחינת היכולות שלך, איתך לעולם הקבוצה לא תגיע להישגים אמיתיים, ונעזוב לרגע את יכולת הניהול שלך ונתמקד בעיקר בכסף שאין, אני במקומך מוכר היום את הקבוצה מבלי לחשוב פעמיים! הקבוצה במסלול התרסקות ואחר כך יהיה מאוחר מידי לתקן, העונה הקרובה הולכת להיות קשה במיוחד לכולנו ואני כאוהד ותיק פונה אליך בבקשה: גאול אותנו מהיסורים, שחרר אותנו מהכאבים, כך עוד יזכרו אותך לטובה, לך הביתה וכך תחזור לנו הגאווה.

זה לא יקרה כל כך מהר...

צריך לזכור שאלי הוא קודם כל איש עסקים. כמו כל איש עסקים הוא מצפה לרווח. בפעמים הקודמות שדובר על מכירת הקבוצה הוא ביקש מכיר שכולל את מה שהוא שילם על קניית הקבוצה ובנוסף לכך את מה שהוא השקיע בקבוצה מעבר לכך (זאת אומרת שהוא לא רוצה לקבל את מה שהקבוצה שווה אלא רוצה להרוויח כספית מזה שהוא ניהל אותה). כנראה שהוא פשוט נהנה מניהול הקבוצה, מעמדת הכוח, ואם לא ישלמו לא מספיק למה שיעזוב? השאלה גם היא מי יהיה מוכן לשלם כל כך הרבה על קבוצה? כנראה שרק אוהד שיש לו ממש המון כסף כי זאת לא קבוצה להשקעה כספית. בשבילנו האוהדים, הפתרון הטוב ביותר הוא קבוצה של משקיעים בדומה למה שקורה בהפועל תל אביב. ככה גם יש כסף וגם אין אחד שקובע הכל איך שבא לו. זינו כבר דיבר בעבר עם גפני (אקס בני יהודה) על ניהול משותף. כנראה שגפני הבין טוב מאוד עם מי יש לו עסק (באמת, נסו לדמיין את שני האנשים האלה עובדים יחד :)). בקיצור, כנראה שנצטרך לסבול אותו עוד הרבה זמן.

למעלה