אלי גוטמן מאמן גדול תעריכו אותו!!

yellow101

New member
אלי גוטמן מאמן גדול תעריכו אותו!!

יש לכם מאמן טוב מאוד תלמדו להעריך אותו ותנו לו את הכבוד המגיע לו!!

גוטמן מאמן רע ומיושן

היום, אני מקוה שזו התחלת הסוף שלו בב"ש. הפסד טוב לב"ש, זה מראה שגוטמן לא מצליח להשריש את הבונקריזם שלו והשחקנים מנסים לשחק כדורגל.

blueman1

New member
ביזיון ביזיון ושוב ביזיון

זה מה שיש לי להגיד על המשחק של היום, על ההנהלה, על השוער הז, על ההגנה ועל הפועל ב"ש כולה. אני לא יודע מה חשבו לעצמם אלי גוטמן ואלי זינו אבל אני מקווה מאוד שעכשיו הם מבינים איזה נזק הם גרמו להפועל ב"ש. אפילו שזה רק משחק ראשון עדיין יש המון בעיות בהפועל ב"ש ואני רק מקווה שאנשים לא יתעוררו מאוחר מידי שכבר נהיה בדרך לליגה השניה.

D a n n y b o y

New member
האשמה היא לא של השוער.

(למרות שלא ראיתי את המשחק) מדובר במשחק הראשון שלו עם הקבוצה, בסה"כ החתימו אותו שלשום. הוא בטח לא הצליח לדבר בכלל עם ההגנה שלו. האשמה היא על ההנהלה- לא ככה מנהלים קבוצה.

מוצארט

New member
וואלה...

כל מילה בסלע. זינו וגוטמן עושים שטויות, ומחפשים להטיל את האשמה על האחרים. באמת? זה לא חדש בקבוצה. לפחות גוטמן יכול להודות באשמה שלו, כמו שהוא עשה הערב.

blueman1

New member
לא אמרתי שהאשמה רק על השוער

אבל היו שני שערים שבכלל לא קשורים לזה שהוא לא דיבר עם ההגנה ושהוא חדש. שערים בסיסיים שאסור לכל שוער לספוג. השמטות של כדור וכאלו, שזה טעויות של שוער נטו. זינו וגוטמן אשמים שרק עכשיו הם נזכרו להחתים שוער וגם זה בלחץ כי לא היה להם זמן אז הם פשוט לקחו מה שיש, הם אשמים בהתנהלות הלא מיקצועית והשכונתית של הקבוצה הזאת.

למעלה