אלי זינו

AnakondA1

New member
"העיר באר שבע לא ראויה לבעלים שכזה"

אולי זו הייתה צריכה להיות הכותרת. -חרם המנויים יוצא לדרך -מלחמה על הבית

blueman1

New member
חברה

היום הודיע יושב ראש מועדון האוהדים על החרמת מינויים והמשחקים לעונה הבאה אני חושב שזה מאוד חשוב שכולנו נתאחד למאבק הזה כל האוהדים מכל השערים ונראה שגם לנו יש מילה פה ושלא יכולים להרוס לנו את הקבוצה ואנחנו לא נגיד כלום.

עוד קצת וגוטמן נשבר...

ברגע שהבונקריסט האטום הזה יעזוב אני בטוח שמי שיבורא במקומו כבר ימצא מסילות לליבם של שחקני הבית.

מוצארט

New member
התגובות המרוכזות שלי...

אני זוכר נסיונות בשנים שעברו להחרים משחקים, ואיך נאמר? בארץ זה לא בדיוק עובד... כמו שניסו "להפיל" את השידורים בתשלום וזה לא הלך, אני די פסימי לגבי אי-קניית המנויים/החרמת זינו ושות'. גיל! אז אנחנו לא נראה אותך בעשור הקרוב בווסרמיל? חבל...

zilber z

New member
המאבק הזה היה צריך לצאת מזמן לפועל

שאמרנמו באמצע העונה שעברה שצריך לצאת נגד גוטמן עוד לפני שהחתימו אותו לעוד עונה אנשים חשבו אירופה ופחדו לפגוע בשחקנים ועכשיו נדפקנו מכל הכיוונים .. תארו לכם קבוצה בלי גוטמן .. אם היוא מכיריזים על חרם בתחילת הסיבוב השלישי של שנה שעברה מצבנו היה יותר טוב .. עכשיו החרם הזה יפגע בכיס של ז'ינו כמו שצריך ואולי ישיג תוצאות שחקני בית חתומים אבל את המטרה העיקרית פיספסנו שזה לגרום לז'ינו לזרוק את המאמן האפס הזה !

מוצארט

New member
הבעיה העיקרית היא

שמשום-מה, ז'ינו חולה על גוטמן! ת-ו-פ-ע-ה-! מה יש כבר לעשות? הם חברים ממש טובים...

למעלה