אלי זינו

ס ג ל ג ל

New member
אלי זינו

אני באמת לא מבין מה אתם רוצים מאלי זינו לפי דעתי הוא אחלה מנהל קבוצה ואחלה אוהד הוא השקיע את מיטב כספו בקבוצה הזו ולא ראה ממנה שקל אתם צריכים להודות לו שהוא עדיין שם לתמוך בהם ועדיין משיג כספים מאלוהים יודע איפה מה אתם רוצים שיבוא לנו אחד כמו כץ . בן זונה שלא שם זי* על הקבוצה שלו ויפרק אותם טוטאלית . תתכילו להביע בהם תמיכה במקום כל הזמן לחפש אשמים למרות שתי ההפסדים הקבוצה משחקת טוב (באמת שהאמנתי שאנחנו הולכים לנצח את חיפה וזה לא היה רחוק) והפועל תל אביב באו והוציעו עלינו את כל מה שהם צברו בתקופה הרעה שלהם (מי ייתן ויהיו להם רק כאלו) ואם לא האדום הטיפשי שאילוז ממש דרש במשחק גם היינו מנצחים . כמו שמישהו חכם אמר פעם "אם תאמינו אין זו אגדה " אז תאמינו אנשים תאמינו ותראו לכל המדינה המזדי** הזו שבאר שבע היא לא סתם קבוצה היא הקבוצה והאוהדים שלה הם לא סתם אוהדים הם האוהדים אני יודע שאנחנו יכולים לעשות את זה לדחוף את הקבוצה למעלה העונה עוד ארוכה , והמרחק לביטחון לא נמצא כל כך רחוק אני אומר אלי זינו תודה רבה רבה לך על מה שעשית לקבוצה הזו תמשיך כך ואם יש מישהו שרוצה לקנות את הקבוצה הזו ממטרות נכונות של לעזור לקבוצה אתה תמיד יכול להכנס עם זינו שותף אם זה למטרות הנכונות זה לא יפריע לך בקיצור אנשים נתראה במגרשים ולא להפסיק לעודד , אנחנו התקווה האחרונה של הקבוצה הזו ולכל שחקני הפועל ב"ש ובמיוחד לסתיו אלימלך תודה באמת מעומק ליבי על ההשקעה שלכם לא להשבר בבקשה בשבילנו אוהב אותך הפועל באר שבע לעד

אל תאמינו להצגות של זינו!!!

שלא תחשבו שהבנאדם באמת מוציא כל כך הרבה כספים מה כיס! רוב הכספים זה תקציבים של הטוטו, העיריה,טלויזיה, ספונסרים ומפרסמים!! לא מאמינים? בבקשה:תקציב הפועל בשנה הוא בסביבות המיליון דולר, זה לא כזה כסף גדול! לנצרת עלית המסכנה יש תקציב בערך פי 5 יותר גדול(20 מיליון שקל)!! כשיש כל כך הרבה גורמים שתומכים כספית, קשה מאוד להאמין שזה לא מגיע ללפחות חצי עד 3/4 מהתקציב! זינו נותן כולה כמה גרושים ורץ לבכות!! הוא סתם רודף בצע בכייך!! ולאיפה בדיוק הלכו הכספים מברדה, בונפלד, אופיר, קאקו, רחמים וכל השאר?? ובכלל הוא האשם במחדל עם יוסי בניון!! חוץ מזה הוא בעצמו אמר בקיץ שהוא לא שם על האוהדים, ורק שהוא צריך אותנו הוא רץ לבכות!! ודרך אגב, אני יודע עליו משהו שלא הרבה יודעים, אני לא יכול להגיד מה זה, אבל אני יכול להגיד שאם הקבוצה תישאר אצל זינו תוך שנתיים-שלוש אין הפועל ב"ש!וכל ההצגה הבכיינית שלו היא כדי למחוק את אותו דבר!!אני מת לצעוק את זה,אבל אסור

blueman1

New member
אלי זינו

האיש והאגדה. אני יגיד לך למה אני לא בעד אלי זינו, אולי הקבוצה יקרה לו לא פחות מלכל אחד מאיתנו ויכול להיות שהוא משקיע מליונים בקבוצה, אבל הבן אדם שכונה הוא מנהל את הקבוצה כמו שכונה מתנהג לשחקנים ולאוהדים כמו שכונה וככה אנחנו ניראים בסופו של דבר, והכל הכל מתחיל באיך שהקבוצה ניראית. תראה לי שיעקב שחר יחתים שוער בתחילת העונה רק ככה כי בא לו ואז המאמן יגיד שהוא לא רוצה אותו ואחרי יומיים יזרקו את השוער מהקבוצה, תראה לי עוד קבוצה בליגה שכל כך המון שחקנים בשנים האחרונות אפילו כמה שחקני בית נמצאים או נמצאו בבוררות מול הקבוצה, זה עושה לנו שם רע, שחקנים לא רוצים לבוא לפה, וצריך מישהו רציני שיגיע לפה במקום זינו.

מוצארט

New member
התגובה הראשונית שלי היא:

יש לך בכלל מושג מיהו אלי ז'ינו? נכון, הוא בנאדם טוב. וכאן הדברים הטובים עליו נגמרים. יש קונים לקבוצה, אבל ז'ינו חושב שהקבוצה שלו שווה 20 מליון שקל, והתוצאות בהתאם. לי כבר אין חשק להגיע למגרש. בשביל מה?? המשפט הוא: אם תרצו אין זו אגדה ואם עוד פעם תקלל את המדינה שלי, ההודעה שלך תמחק.

למעלה