אלי כהן הלך הביתההההההה

אלי כהן הלך הביתההההההה

חםםםםםםםם חםםםםםםםםם בפועל ב"ש היוםםםםםם זינו החליט לפטר את כהן - לופא בדרך פרסום ראשון: יו"ר הפועל ב"ש צפוי לזמן בשעות הקרובות את המאמן לשיחה בה יודיע לו על סיום עבודתו. קדוש קיבל טלפון מחבר הנהלה: תהיה בהיכון אחרי 15 משחקים כמאמן הפועל ב"ש צפוי לסיים היום (ראשון) אלי כהן את תפקידו בקבוצה מבירת הנגב. יו"ר הקבוצה, אלי זינו, כבר קיבל החלטה לפטר את כהן וצפוי לזמן אותו בשעות הקרובות לשיחה בה יודיע לו על סיום ההתקשרות בין הצדדים. במהלך השעות האחרונות שיגר זינו מספר שליחים למאמן והעביר לו מסרים שעדיף שיסיק מסקנות ויודיע על סיוםן עבודתו בקבוצה, אחרת ייאלץ לפטרו. כהן בשלב הזה מסרב להתפטר, מאחר שהוא מאמין שביכולתו להשאיר את הקבוצה בליגה, אולם בהנהלה כבר גיבשו החלטה סופית שכהן אינו מתאים בסיטואציה הקיימת וזינו צפוי לזמנו במהלך השעות הקרובות לשיחה ב-4 עיניים כדי לסיים ההתקשרות. לופא קדוש צפוי להתמנות למאמן. עכשיו נראה מה לופא יכול לעשותתתתתתת

zuli4

New member
סוף סוף!!!

מזל טוב!! לא נמאס לו לאלי כהן הזה?? הוא לא הבין שהוא צריך ללכת לבד?? והנה הקישור למי שרוצה.. פה

RED OR DEAD BS

New member
עם כל הצער שבדבר

בלי שום דבר אישי כלפי כהן, אני לא מאשים אותו, פשוט עם סגל השחקנים הללו לא ניתן לעשות הרבה, לופא אם יבוא יביא רוח חדשה שנקווה שאולי תיתן לנו תקווה, אבל אני לא מאמין, אנחנו יורדים ליגה. עד המוות הפועל

דיייי אל תגיד ככה...

באר שבעעעעעע לא תרדדדדדדדדדדדדדדדד הבועל ת"א יורדתתתתתתתתתתתתתתתתתת באר שבעעעעעע לא תרדדדדדדדדדדדדדדדד באר שבעעעעעע לא תרדדדדדדדדדדדדדדדד באר שבעעעעעע לא תרדדדדדדדדדדדדדדדד

RED OR DEAD BS

New member
אחי אני מצטער שאני ריאלי

אני הבנאדם הכי אופטימי שאני מכיר, לכל משחק אני בא בתחושת ניצחון, אפילו נגד מכבי חיפה, אבל התקווה אבדה, עד שז'ינו לא יעוף, התקווה לא תשוב. (יצא לי חרוז)

תאמת גם אני מרגיש ככה..

אבל עד שזה לא ניגמר זה לא ניגמר..! בעזרת השם יהיה רק טובבבבבב ונשאר בליגה

רוני 2112

New member
מסכים איתך , זה לא אלי כהן אשם

או לפחות בהכל, אין לו מה לעשות או להאשים אותו כשאברגיל בועט לשמים מ5 מטר והעפיפון מסתבך עם הכדור, לא ברור לי הקטע, לא שהוא נקי מטעויות אבל לא הוא אשם, אכן לופא יביא רוח חדשה לקבוצה, אבל איך שזה נראה משבוע הבא צריך לנצח כל משחק, ואולי יש סיכוי שנישאר בליגה נחייה ונראה רוני

zuli4

New member
עדיין לא בטוח שאלי כהן נשאר..

יפעילו על ז'ינו לחץ לפטר את כהן.. ואל תדאגו גם אם הוא לא יפטר אותו עכשיו, תמיד יש עוד משחקים(ובהם ההפסדים)..אז לא לדאוג.

eranpes4

New member
די נוו מה זה

משנה כהן,קדוש, במצב הזה אפילו קשטן לא יציל אותנו (אלי כהן אחלה מאמן) אפשר להאשים 100 מאמנים שעברו פה בב"ש או יו"ר אחד. עם כל הכבוד ללופא שהוא היה בליגה השניה עם ב"ש היו לו שחקנים הרבה יותר טובים מאלה

zuli4

New member
דיי נמאס לי כבר מז'ינו החרא הזה..

כל תינוק שבוכה הוא מקשיב לו.. עלק לא האשם היחידי.. שיפטר אותו כבר.. עד סוף העונההוא משאיר אותו ראיתם מזה!! להתראות ליגלת העל...

למעלה