אלי כהן?!?!

אלי כהן?!?!

לא ניראה לי הכלל....!!! הוא קרוב מאוד לפועל אבל אצלנו כי זה אצלנו זה לא סגור עד שזה לא סגור יש את זינו שכלום אצלו לא סגור!!!!

RED OR DEAD BS

New member
גם אני לא מתכון בטוח לירידה

הסיפור של נתניה חוזר בדיוק עלינו, אלוהים רחם עלינו והושיענו אנחנו לא רוצים למות(מעצב)

X יו יו S

New member
בטוחה../images/Emo68.gif

אני זוכרת שחשבתי איזה דבילים מה אתם משחררים אותו לקראת הסוף הוא היחיד שיכול להציל אותכם וצדקתי

RED OR DEAD BS

New member
במצב של נתניה גם המאמן של ארסנל

לא היה מציל אותם, הסגל שלהם פשוט לא היה טוב וגם שלנו לא, רשמית המטרה העיקרית שלנו העונה:להלחם נגד הירידה!!!

X יו יו S

New member
בקשר לנתניהאני לא חושבת כמוך../images/Emo68.gif

ההנהלה שם עשו לו יותר מידי בעיות נעלו אותו בחוץ ודברים כאלה ככ שהם הביאו על עצמם את ירידה ובקשר אלינו לא אני לא רוצה לדבר על ירידה מרוב דיבורים על זה אנחנו באמת נראה

RED OR DEAD BS

New member
לצערי זה המצב

ואם לא נתעורר ונעשה שינווי דרסטי גם אנחנו בדרך של נתניה וכל מה שנגיד לא ישנה את זה, חייב אבל חייב מאמן כמו מלמיליאן, אפילו את שייע הייתי מקבל בברכה אנחנו חייבים להשאר בליגה ולהסתכל על העונה הבאה כי העונה הזאת לא תגרום לנו הרבה רגעי נחת.

מוצארט

New member
לאאאאאאאאאאאאא

לא רוצההההההההההההההההההההההההה איש בלי שפם שרק מפסידים איתוווווווווו לא רוצההההההההההההההההההההההההההההה

מוצארט

New member
לא קל לאמן קבוצה

שהוכנה מהדרגה הראשונה? מה, הוא משוגע לגמרי? יאללה, אני מקווה שהוא יצליח כמה נקודות עד שיעיפו גם אותו.

zuli4

New member
אלי כהן?!?!

כאילו מה..בכוח רוצים שנרד ליגה?? אני לא מבינה את הראש שלהם... אווווווווווווף..איזה הנהלה מגעילהההההההה

למעלה