אלי לאופר זה לא ריזיקה?

המאצו

New member
אלי לאופר זה לא ריזיקה?

לא נראה לכם שאלי לאופר זה ריזיקה גדולה מדי? שמעתי שהוא מעבד עיבוד מלא גם את הדיסק החדש של מ.ב.ד. וגם את הדיסק החדש של שוואקי ! לדעתי עם כל הכבוד הבחורציק כולה מתחתן עוד שבוע וחצי . זה מוגזם אני מקווה בשבילו ובשביל מ.ב.ד שיצליחו ולא יצא עוד איזה מאמינים בני מאמינים למ.ב.ד

וטוב ששמעת.

אני עוד לא שמעתי שמ.ב.ד מוציא דיסק ואתה כבר הספקת לשמוע מי המעבד שלו. יפה לך. אולי תגיד לנו איך תראה מפת המוזיקה החסידית בעוד כמאה וחמישים שנה?!

אני

יודע מידיעה ברורה שאלי אחראי על העיבודים בדיסק החדש של מ.ב.ד. ועל הקולות לפחות בדיסק של שוואקי.

מסכים איתך

על מאמינים נתנו לאלי כמה שירים והתוצאות מי ישורנו. לכן אני מסכים איתך וחושב כמוך שהוא לא צריך למהר החיים עוד לפניו כל עוד אביו משה וידיד אביו מונה רוזנבלום חיים אין סיבה שאלי ישתלט על תחום המעבדים וגם שהוא לא מחדש כלום יותר מאביו.

איך יתכן

שאתה קורה לעצמיך "מבקר המוזיקה" ואינך מבין דבר בתחום?! זהו לעג לאינטליגנציה!

המאצו

New member
בעדינות, ידידי

ידידי אנחנו מנסים להיות נחמדים בפורום הזה ולא לתקוף . אז בבקשה ממך.

טמפרי

New member
למה סתם לדבר

אני חושב שדברי המאצו נגועים בחוסר עניניות. הבחור (החשוב) אלי כבר הוכיח את עצמו. גילו או המצב המשפחתי שלו אינם קשורים ליכולותיו או לרמת מקצועיותו. וחוץ מזה אם מ.ב.ד. בחר בו כמעבדו, אין זה לחינם והוא יודע טוב מאד מה הוא עושה. השם ימשיך להיות בעזרו ובעזרת כולנו!

הייתי יכול...

להפריח בקלות את מה שכתבת על אלי, אבל לא אעשה זאת מכייון שאני אוהב לתת צאנס תמיד, לדור הבא.

למעלה