אלי לאופר

שרגא 22

New member
אלי לאופר

תופעת אלי לאופר תופסת תעופה, הרכב מיוחד לחתונות. יפה! אבל למה כל כך יקר??? מי הוא שיקח 2300$

למה לא?

א. מי שלא רוצה שלא יקח אותו. מי שלוקח אותו כנראה שהוא חושב שהוא שווה את זה. ב. הוא החליט לקבוע את הרמה שלו מלכתחילה על רף מסויים, ואפשר לעשות את זה רק ע"י השוואת המחיר לגדולי בעלי התזמורות.

Rצינית

New member
למה כן?

מה האף הגבוה?!בגלל שהוא בן של..?! פעמים לוקחים תזמורת זו או אחרת בעיקבות מוסכמה חברתית,כך שהמחיר לא מתאים לכיס כמו למעמד החברתי. לדעתי,הרף התחלתי שהתחיל דיי גבוהה לילדון בגילו,אומנם הספיק הרבה במוזיקה אבל לא מצריך מחיר כה גבוהה במצב הכלכלי הכללי של היום.

כנראה שאת לא מבינה

מה בדיוק קורה כאן. אלי לאופר הוא לא בן של... אלא אומן ענק בפני עצמו שזכה להכרה אצל כל המקצוענים ואלו עובדות שכל אחד שחי איתו מודע להם. לא לחינם הוא חזר עכשיו מסיבוב הופעות בכל העולם עם מ.ב.ד. ולכן זכותו המלאה להתעלם מהערות קטנוניות על גילו הצעיר (מ.ב.ד. נהיה זמר בגיל 21...) ולקבוע את מחירו על פי מה שהוא שווה!

.................

לא יודע אם הוא כזה ענק. זה שהוא טוב אני יודע. אבל ענק? אולי...ומי שלא רוצה לשלם לאלי לאופר את המחיר המופרז הזה שיקח מישהו אחר. פשוט וקל.

אלי לאופר...

אם לא ישלמו לו אז הוא יאלץ להוריד מחירים, ואם ישלמו לו אז מי שמשלם כנראה חושב שהוא שווה את זה. אני גם חושב שבכלל המחירים האלה מוגזמים נורא.

טמפרי

New member
חוצפה!

אף אחד לא מחייב אותך לקחת אותו כי הוא באמת ברמה מדי גבוהה בשבילך והתשובה האמיתית למה אתה חושב ככה זה ק נ א ה! וצרות עין! שהוא הצליח.נקודה.

למה חוצפה?

אני חושב בהחלט שהם מגזימים עם המחירים שלהם. אצלי אין בתכנית הקרובה אירוע שאזדקק לתזמורת אבל בטוח שאם יהיה אירוע בעזהי''ת לא אקח מישהו במחירים כאלה !!!

על איזה הרכב מדובר?

וגם אם מדובר בהרכב רציני אז מה לך כי תלין על אלי.

למעלה