אלי רייזמן מדברת על בגדי הגוף שעיצבה לעצמה לתחרות

trilliane

Well-known member
מנהל
אלי רייזמן מדברת על בגדי הגוף שעיצבה לעצמה לתחרות

לכל מי שחושב שההתעסקות בבגדי הגוף לא ראויה, קחו בחשבון שהבנות דווקא מייחסות לכך חשיבות, בוחרות אותם בקפידה, לא פעם מעצבות אותם בעצמן, ואף נשאלות ומתראיינות על כך (זו גם תעשייה שמגלגלת לא מעט כסף). זכור לי ראיון שבו מקיילה מרוני נשאלה למשל על בגד הגוף (המהמם) שלה שעוצב כמו טווס.

בקיצור, חלק מהתחרויות האלה מבוסס על נראות וגם על אסתטיקה, ולא סתם משקיעים בכך. כשהעין שלי רואה המוח שלי חושב ולפעמים יש לי דעות גם בנושא השולי הזה, מי שלא מתחבר זה בסדר גמור, ברור לי שלא את כולם זה מעניין. אבל רק אל תחשבו שזו איזושהי גחמה פרטית שלי...

trilliane

Well-known member
מנהל
לובשת הערב את בגד הגוף הלבן... הפרשנים בדיוק התייחסו אליו

trilliane

Well-known member
מנהל
הערב לובשת את השני, בצבעי הדגל. מזכיר את זה שלבשה בגמר הקרקע

לא מקורי במיוחד, אבל אני מחבבת אותו כי הוא לא מבריק או מנצנץ.
אני לא אוהבת את ה"בד" הפלסטיקי האטום/מבריק הזה שגורם למתעמלות להיראות כאילו הן חנותות כמו נקניק... (זו האסוציאציה שלי). מעדיפה בדים שנראים כמו... בד.

trilliane

Well-known member
מנהל
תיקון: דווקא יש עליו לא מעט נצנצים...

אבל את הבד עצמו אני אוהבת, ואני אוהבת שהצבעים עדינים יותר ומתמזגים אחד בשני, "דוהים" לתוך הלבן.

trilliane

Well-known member
מנהל
ביילי קי לובשת בגד גוף שהיה שייך לקים זמסקל, כנראה למזל

trilliane

Well-known member
מנהל
והערב לובשת בגד גוף מעוצב כטוקסידו! מקורי ומגניב בעיניי

וגם השדרן שם לב והעיר...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני ממש אוהבת את תרגיל הקרקע שלה, בפרט את המוזיקה. הולם אותה

היה קליל, שובב, חינני... יפה לה.
שדרנים התייחסו לכך כאל "קרקס" (במובן הטוב).
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
התרגיל המדובר

יש עוד מה לנקות בו, אבל אהבתי מאוד את הפן האמנותי!

בחירת המוזיקה והבגד, השילוב של הכוריאוגרפיה והתאמתה למוזיקה, הזרימה, הקלילות והחינניות שלה – זאת התעמלות אמנותית! (כפי שהמקצוע נקרא באנגלית).
&nbsp
הלוואי שזה היה כך אצל יותר מתעמלות. יש כאלה שאני מרגישה שתרגיל הקרקע שלהן מורכב רק מניסיונות להעביר את הזמן בין פסי האקרובטיקה...

trilliane

Well-known member
מנהל
קים זמסקל מדברת על בחירת בגדי הגוף לביילי קי

מתברר שאת בגד הגוף שלה היא הציעה לה, והרעיון אכן היה להכניס אותה לאווירה של קרקס, ובערב השני להיות מנהל הזירה. היא אמרה שהרעיון היה גם להדגיש את האישיות בתרגיל הקרקע, נוסף על שיעורי מחול.

Kim Zmeskal On Martha's Retirement, Bailie's Leos, & Her Little Texas Dreamers
http://www.gymnastike.org/coverage/...s-Leos-Her-Little-Texas-Dreamers#.VdJqi7LLdz4

trilliane

Well-known member
מנהל
במהלך התחרות היו כמה התייחסויות לבגדים, כולל לנעליים! זה חדש

כלומר הנעליים – הבחנתי שחלק מהבנות (כולל רייזמן) עלו לתרגיל הקרקע בנעלי חצי (כמו של המתעמלות האמנותיות, אני חושבת) וחלקן אולי רק בנעל אחת (לפירואטים, אני מניחה...?). זו אופנה חדשה בקרב נבחרת ארה"ב או שפספסתי משהו בעבר?

trilliane

Well-known member
מנהל
הבגד הירוק של סקינר הוא בהתאמה לתרגיל הקרקע האירי?

אם כן, יפה לה! אני אוהבת התאמות כאלה (וירוק עדיף על ורוד, בין היתר כי זה גם צבע פחות נדוש). אמנם אהבתי יותר את המוזיקה בהתחלה ופחות את ההמשך האלקטרוני על ספידים (מזכיר לי משחק מחשב) אבל הפעם קלטתי שבין הפסים היא שילבה קצת ריקוד אירי (סוג של) ואני מעריכה ומכבדת (בין היתר כי אני אוהבת מוזיקה אירית וריקוד אירי). זה סטייל, זה שונה, זה מגניב... לו רק הייתה מנקה את התרגיל ויוצרת משהו יותר זורם וחינני, הייתי אפילו מתחילה לחבב אותה באמת.

trilliane

Well-known member
מנהל
התרגיל המדובר

אני כ"כ נהנית מהמוזיקה בשניות הראשונות של התרגיל, ממש מבאס אותי בכל פעם מחדש כשהיא מתחלפת. למרות זאת, אני חושבת שהכיוון האירי מגניב ומקורי, הלוואי רק שהביצוע היה טוב יותר. לצערי אני עדיין לא מתחברת אליה כמתעמלת... יש בה משהו מאד טכני וקר, אפילו המחוות הקטנות לריקוד האירי נראות "רובוטיות" להפליא...

למעלה