אלי רייזמן מעדכנת

cubano1

New member
אלי רייזמן מעדכנת

היא תחזור למחנות האימונים רק בסתיו, כך שכנראה לא נראה אותה באליפות ארה''ב בקיץ
ההגיון הוא לחזור לאט ובטוח ולא להסתכן בפציעות.
עוד היא מוסיפה שיש לה כבר את כל האלמטים על הקורה. היא עובדת על פסים אקרובטים בקרקע ועל היורצ'נקו דאבל, במטרה להחזיר גם את האמנאר שתמיד הפחיד אותה.

ohashi

New member
משום מה אני לא אוהב אותה

היא לא מיוחדת בעיניי ף כן היא ביצעה תרגילים קשים ותרגות קושי גבוהות בקרקע ובקורה אבל התרגילים משעממים אותי מלבד ה אקרובטיקה. להבדיל מביילס וג'ורדני וויבר ואפילו גבי דגלאס .... אני לא רואה אותה מצליחה להגיעה לריו , בנוסף לה אני חושש לקיילה רוס גבי דגלאס ומייקלה מרוני ..... יש ג'וניוריות כל כף מוכשרות שזה משהו

cubano1

New member
נחיה ונראה

רייזמן לא תזכר לעולם כמתעמלת עם התעמלות יפה או מיוחדת... בקרקע היא לגמרי אקרובטית.

הייחוד שלה בעיני ראשי הענף בארה"ב היא העובדה שהיא מאד מאד אמינה - כמעט ולא נופלת גם במצבי לחץ קשים מאד. חשוב מאד שתהיה אחת כזאת בנבחרת - יש לזה אפקט הרגעה גם על שאר הבנות

בכל מקרה - יהיה מעניין - גם אם היא לא תצליח להגיע לריו, עצם ההשתתפות שלה מעלה את הרף עבור כל שאר המתחרות, וזה חשוב גם כן!

ohashi

New member
מסכים

הייתי מעדיף לראות קיילה, בתפקיד הזה מאשר את רייסמן , אבל באמת נראה רק שהרמה תעלה בעקבות החזרה של חלק מהפאבילס פייב ,

מחזיק אצבעות שאף אחת לא תיפול לפציעות ......

trilliane

Well-known member
מנהל
אני דווקא חושבת ש"הבה נגילה" שלה היה מעניין

לא השתעממתי כלל, ואהבתי שהיא הכניסה בקטנה קריצה חסידית בתנועות הריקוד. זה משהו שחסר לי אצל לא מעט בנות אמריקניות, החיבור למוזיקה... לרוב נראה שהן רק זורקות גם תנועות ידיים כדי לצאת לידי חובה.

דווקא את ויבר ואת ביילס אני לא אוהבת, שתיהן קצת גדולות ומגושמות בעיניי, לא כיף לי להסתכל עליהן. זה אולי שוביניסטי מצדי, אבל אני מעדיפה מתעמלות נשיות יותר (למשל כמו הרומניות).

ohashi

New member
לא באמת.....

הסוס הכי גדול שיכול להיות בנבחרת האמריקאית זאת רייסמן בלי יכולת לזוז , והחלק הקטן שהיא יורדת לקרקע פשוט פאטתי בעיני יש שם אולי שלוש תנועות שמתחברות להבה נגילה ......
ויבר אולי היא קצת מגושמת אבל השיר שלה מדהים ומי שמכיר אותו יודע מאיפה הוא וזה מתחבר מאוד לריקוד שלה
ביילס יש לה כמה תנועות נחמדות שמתחברות מצויין למוזיקה במיוחד תנועת הסיום שלה ....... בתרגיל שלה משנה שעברה כן היא עדין אולי מגושמת מבחינת ריקוד אבל האקרובטיקה שלה מדהימה יותר מרייסמן וזה מפצה על נכל

והכובות לפי דעתי מבחינת תנועה על הקרקע אלו קיילה רוס ולאריסה יורדקה , אני םשוט מאוהב בלריסה ובתנועה שלה .... וקיילה חוץ מזה שהיא אומנתית התחילה לשעמם אותי ......

trilliane

Well-known member
מנהל
השיר של ויבר זכה באירוויזיון 2004 כמובן

Wild Dances של רוסלנה האוקראינית, וזו הייתה היסטוריה פרטית שלי – שנה שנייה ברציפות שהשיר שהייתי בעדו זכה (בד"כ השירים שאני אוהבת מגיעים למקום שני/שלישי... לא בזכות ישראל; אני תמיד מבזבזת כסף על הצבעה וישראל לא מנקדת את השירים שאני מצביעה להם. היום חצי גמר ראשון, אגב...). עד היום לא הבנתי איך ויבר הגיעה אליו בכלל, האירוויזיון לא משודר בארה"ב למיטב ידיעתי. יש לו איזה קאבר אמריקני? המאמנת שלה אוקראינית? אבל למרות שזה אחד המקרים הבודדים שבהם מתעמלת ביצעה תרגיל קרקע לצלילי שיר חביב עליי, אני לא אוהבת את העיבוד ואני לא אוהבת את הריקוד ולא אוהבת את ויבר. לא חושבת שהתרגיל שלה מתחבר לשיר בצורה מיוחדת או מעניינת (או בכלל, מעבר לניסיון להיתאם לקצב), נישאר חלוקים בנקודה הזאת.

רוס חמודה בהחלט, לא זוכרת את תרגיל הקרקע שלה; את השנייה אני לא מכירה, חוששתני.

למעלה