רצפט לתיקי
בעיקרון, אין כמויות מדוייקות, אך תערובת הקציצות מכילה: 1/2 חב' פטרוזיליה קצוצה, 4 גבעולים שלמים של בצל ירוק חתוך לטבעות, 2 תפוחי אדמה בינוניים חצי מבושלים מגורדים בפומפיה, 3-4 בייצים, 2 כפות קמח ואם רוצים - אפשר להוסיף לתערובת קוביות של חזה עוף בגודל בינוני. מחממים שמן במחבת (לא מעט, כך שהקציצות "ישחו" בשמן), כשהשמן חם, יוצקים למחבת, בעזרת כף גדולה, את הקציצות. כשהקציצות מזהיבות, הופכים אותן לצד שני. בתיאבון סמדי