אלכוהוליזם...מה עושים?

אל עצמי

New member
אלכוהוליזם...מה עושים?

אלכוהוליזם אצל בן זוג.. יאוש על סף דיכאון(אצלי לפחות) יש טיפול בנושא? מניעה? מה עושים? עזרה תתקבל באהבה....

תמיכה הדדית

שלום! אמליץ לך על טיפול בפרחי באך בכדי למנוע ולשפר את מצבך, כמובן ניתן גם במקביל לבעלך, ורק לאחר ראיון עומק ניתן להתייחס ספציפי. רק בריאות!

m_katzmann

New member
טיפול בבעיה - לא בסימפטום

אני ממליצה לך טיפול בבעיה (יאוש,דיכאון),ולא טיפול ספציפי בסימפטום- אלכהול. אני ממליצה שתפנו לטיפול קנסיולוגי, או טיפול ארומוטרפי כגוןפרחי בך. טיפול קנסיולוגי או מח אחד פותח חסימה בגוף על רקע מבני, חשמלי,תזונתי או רגשי. דרך שימוש בדמיון מודרך,עבודה במודעות עצמית,פתיחת ערוצי אנרגיה,חזרה בגילאים ושינוי הרגלים, הגוף משחרר את החסימות ונותן לנו לבחור לא מתוך חוסר ברירה אלא מתוך מודעות ורצון. מאיה

מאיה לאלכוהל

מאיה שלום! כידוע לך ישנם מספר גישות טיפול. מצאתי לנכון לטפל קודם בסימפטום - מיידית ואח``כ במסביב. טיפול בקינסיולוגיה יכול להתאים אך מה ארומטרפיה כגון באך? לא הבנתי! תמציות פרחי באך עובדים על מישור אחר מהשמנים האתריים (נכון שיש קשר בתכונות והצלבות אך הבאך ללא ריח!!!). רק בריאות!

m_katzmann

New member
פרחי בך בטיפולים קנסיולוגיים

הטיפול בסימפטום יכול אולי להרגיע לתקופה מסויימת, אך כל זמן שלא מטפלים בבעיה עצמה היא תצוץ כל הזמן רק תשנה אולי את הסימפטום. וזה בדיוק מה שעושים ברפואה המערבית - מטפלים בסימפטום ולא במקורו. כמובן שלא הייתי מייעצת לאדם עם סתימת עורקים לעבור קודם כל סידרת טיפולים קנסיולוגיים, אך מייד לאחר הניתוח חייבים לטפל במקור הבעייה, אחרת היא תפגע במקום אחר בגוף. בקנסיולוגיה מטפלים במגוון צורות: דמיון מודרך, חזרה בגילאים, עיסוי מרידיאנים, צאקרות,תרגילי תנועה וגם פרחי בך. בפרחי בך אנחנו נותנים לגוף להחליט איך אנחנו נטפל בפרחי בך ואיזה פרחי בך מתאימים לאותו האדם. את פרחי הבך לא חייבים ליטול דרך הפה, קיימת גם אפשרות של הצהרות חיוביות לו זקוק האדם. על ידי עבודה של מודעות והפעלת כל החושים אפשר לחזק את האדם בדיוק במה שחסר לו מבלי אפילו לקחת או להריח את התמצית. מאיה

למעלה