אלכוהול אמיתי אלק..

ExoticSwinger

New member
אלכוהול אמיתי אלק..

אני מסכימה עם סאני בקטע הזה לתרגל עם אלכוהול זה פשוט לא הגיוני!!! אנחנו בקורס עשינו משהו כמו 30 משקאות כל אחד כל שיעור.. זה ממש לא הגיוני לזרוק כל כך הרבה שתיה{זה הגיוני שאף אחד לא מסוגל לשתות כל כך הרבה} תירגלנו עם אלכוהול אמיתי רק כשהיה את הטעימות וזה היה 1 או 2 כל שיעור ואז שתינו אותם לבדוק איך הם..בקיצור עצה שלי צריך לתרגל הרבה ואפשר לתרגל הרבה רקקק עם מים וצבע!

ערןGS

New member
חבל....

חבל שאתם משמיצים בלי לבדוק קודם את העובדות. אם מישהו לא מאמין שהתרגולים בברמסטר הם עם אלכוהול, אתם מוזמנים לבוא ולבדוק פיזית. אל תשמיצו סתם. יש כאן מישהו שהגיע לשיעור של ברמסטר וראה תרגול עם צבעי מאכל?

Sany b

New member
אני מוכן לבדוק../images/Emo70.gif

ביום ראשון אעסה סבב בתי-ספר לברמנים ואבדוק.

ערןGS

New member
מעולה!

אז בוא תהייה נציג האופוזיציה, תבדוק בעצמך, ותפריח את כל האשמות השווא. התרגולים הם עם אלכוהול. נקודה. מה עושים עם האלכוהול אחר כך זה לא בעיה שלכם. עובדה שה"בזבוז" הזה משתלם בסופו של דבר, כי אנחנו רק גודלים בניגוד לבי"ס שעד לפני שלוש שנים נחשב להכי טוב, וכרגע נמצא בתהליכי פשיטת רגל. ועד שסאני יראה במו עיניו, נא להפסיק את השטויות שלכם. מי שלא מאמין, שיחכה ויראה. ואף אחד לא יוכל להגיד אחר כך שסאני משוחד. סופ"ש נפלא שיהיה.

maayankr

New member
בלה בלה בלה

יש את היתרונות והחסרונות בדבר האלכוהול שמתרגלים איתו הוא זול מי שמבין ואוהב יודע שזה מיותר לחלוטין ויש את המתלהבים שזה יעשה להם הכל ולכן, יש בתי ספר שיתרגלו עם אלכוהול ויש כאלה שפשוט.. לא ואני לא תירגלתי עם אלכוהול וגם לא עם צבע והיה לי פיצוץ! לא היה שיעור אחד שלא שתינו ושתינו באיכות!

אלכוהול אמיתי

כל בית ספר שאני מדבר איתו אומר שהם משתמשים באלכוהול אמיתי. תכלס, לא נראה לי שבמצב כיום בית ספר לא ישתמש באמיתי (אלא אם הוא ממש קטן ועני).

maayankr

New member
טעות

ברטנדר הוא מהבתי ספר הכי לא עניים (אפילו קשה לי להשתמש במילה הזו) שהכי מצליחים והתרגולים שם נטו מים.

למעלה