אלכוהול בנרגילה

Eytan1234567890

New member
אלכוהול בנרגילה

האם כדאי לשים אלכוהול במקום המים בנרגילה? ואם כן אז איזה כדאי ?(וודקה, ג'ין רום, מה?) ואיזה יחס? הכל אלכוהול? חצי מים חצי אלכוהול? ועוד שאלה - כשאני רוצה לשים חלב במקום המים זה תמיד עושה לי בועות בחלב והוא עולה עד לצינור, מה לעשות כדי להפסיק את זה? ודרך אגב, רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה ונראה לי שאני אבלה פה כמה וכמה פעמים...

The Sandman

New member
אמממ בוא אני יספר לך מנסיון

פעם אני וחברים שלי עשינו נרגילה בנרגילה שלי "מיצי" ושמנו בה חצי כוס וודקה לכל הכד (יש לי נרגילה בינונית פחות או יותר עד גובה ברך של בן אדם בוגר) בקיצור היה טעם חזק של וודקה וחוץ מזה
מה אני יגיד זה לא מיסטל יותר או משהו.. אני גם שמעתי על שיטה אם זה מעניין אותך של לשים את הטבק במשקה אלכוהולי לכמה זמן ואז להשתמש בו...

וואקה

New member
הנה מה שאתה יכול לעשות,

קח תכין ראש, קח משקה אלכוהוליסטי איזה שבא לך שיהיה אבל 95 אחוז, אסור פחות, קח כוס גדולה בגודל של הקוקה קולה במקדונלדס, תמלא בה וודקה ומים ביחס של 99 ל-1, טיפ-טיפה מים, כמה טיפות אפילו. תכין את הנרגילה ובהתחלה שים מים רגילים לכד, תדליק את הראש, קח עכשיו את הכוס עם האלכוהול, שתה אותה בלי להפסיק עד שתסיים אותה עד הסוף, קח שכטה מהנרגילה(אם האלכוהול לא יהרוג אותך קודם) ותראה איך תתמסטל מהנרגילה, מומלץ בחום!

The Sandman

New member
אתה בסדר?!

95 אחוז אלכוהול שורף לך את כל האיברים הפנימיים!!!! תשתה וודקה 40 אחוז ויהיה לך חריף! טוב איש תשמע אל תנסה את זה מסוכן אתה רוצה להשתכר?! אין בעיה תשתה וודקה טקילה של 40-50 אחוז אלכוהול!

sgold666

New member
ביזבוז של אלכוהול

חלב עושה בועות שעולות והדבר היחידי שאפשר לעשות זה להוריד תקו של החלב במקום אלכוהול אפשר לשים ספרייט או מיץ או לעשות דבר כזה לקחת מזרק להכניס רלכוהל לתוך החבילת טבק להזריק תאלכוהול טלהשאיר במקרר כמה זמן אבל להיזהר אלכוהול זה דליק....

אני האמת ,שם גם וודקה וגם...

ליקר !!! יוצא טעים לאללה ! לא הרבה וודקה ולא פחות ליקר וכמובן הרבה מים... להוסיף פרוסות לימון פנימה והכל בסדר

ebony

New member
יש לי רעיון תסדר לי אחת כזאת

ביום
*| מה דעתך?

smile2life

New member
רק מים בכד

לא אלכוהול, קולה, חלב או מיץ פטל - רק מים. אחרת יש בעיה נוראה לנקות את הכד.....

Amir 19

New member
מסכים עם כל מילה!!!

חלב זה נחמד עם טעמים מסוימים, אבל איזה זין זה לנקות את הכד, מוציא את כל החשק לעשן שוב.... סתם!!! שום דבר לא מוציא את החשק לעשן... אבל באמת זה מרגיז לנקות את הכד

בנה

New member
אלכוהול בנרגילה??? ברור!!!

אנחנו ישבנו באחד מהחדרים של הנעורים אצלנו... כולנו היינו מצוננים
אז לקחנו וודקה סוג זין..(ניסינו לשתות אותה קודם...
) ושמנו את כל הבקבוק ( + - ) בתוך הכד... שמנו טבק של נענע.... בקיצור, זה פתח לנו את האימא!!!! נרגילה עם אלכוהול זה טוב~~~~

למעלה