אלכוהול ואנטיביוטיקה

hasooi14

New member
אלכוהול ואנטיביוטיקה

שלום, אני לוקחת כבר ארבעה ימים אנטיביוטיקה כדי לטפל בגרון שלי. אני מעוניינת לשתות לשתות אלכוהול ודרושים ממני עוד 10 ימים לקחת את האנטיביוטיקה. אני ממש רוצה לשתות אלכוהול...פשוט אני יוצאת לטיול וכולם ישתו וגם אני רוצה... מה לעשות?? האם מותר לי לשתות אלכוהול בימים שאני לוקחת את האנטיביוטיקה? או שאני יכולה להפסיק כדי שאוכל לשתות, ואז להמשיך לקחת שוב? אשמח אם תענו לי בהקדם האשרי, תודה מראש :)

shanhen

New member
בריאות מעל הכל

הנה לך הזדמנות פז להמנע משתיית אלכוהול. תרופות ואלכוהול הם שילוב מאד לא מומלץ מהרבה מובנים. למעשה, לכל תרופה יש השפעה שונה וכמעט תמיד האלכוהול לא רק שלא עוזר אלא עלול אף להחמיר את התופעות. לא פלא שכמעט על כל חפיסה של תרופות יש אזהרה משתיית אלכוהול. בחיים צריך לפעמים לעשות סדר עדיפויות. במקרה שלך, הבריאות היא מעל הכל. אין לי מושג בת כמה את ומהם הרגלי השתיה שלך, ואני משאיר לך את ההחלטה על שתיית אלכוהול בחייך הרגילים. אך כשאת לוקחת תרופות מוטב לבריאותך שלא תשתי. את מדברת על טיול שכולם ישתו. גם אם זה נכון (כי בדרך כלל יש כאלו שסתם לא אוהבים...) הרי שהפעם את חולה ויש לך מגבלות. מוטב שתשמרי היום כדי שמצבך לא יחמיר מחר. אגב, בלי להיות רופא אני יודע (כי לפעמים גם אני חולה) שאנטיביוטיקה צריך לקחת באופן מסודר בלי הפסקות. תתאפקי, יהיו עוד הרבה טיולים בחייך. שנה טובה, נחום

למעלה