אלכוהול וכניסה למועדונים לבני 17

asafs8

New member
אלכוהול וכניסה למועדונים לבני 17

אנחנו נוסעים ב21.7 (יום חמישי בבוקר) ארבעה חברים לאיה נאפה .. לאף אחד מאיתנו אין 18, כולנו 17 וחצי + - .. רציתי לדעת אם יעשו לנו בעיות בכניסה למועדונים\פאבים וכו' .. ובמכירת אלכוהול בתוך הפאבים וכאלה. יש למישהו מושג? תודה *זה די דחוף אנחנו עוד יומיים טסים ורוצים לבוא מוכנים.

idanche

New member
לא רוצה ממש לבאס אבל...

שמעתי מהרבה שהבדיקה דיי קפדנית. אני נוסע ב22..אני מקווה שלא יעשו בעיות וכלם יכנסו. לי בכל מקרה יש 18 אבל בכל מקרה יש כאלה שקצת פחות. שיהיה בסבבה

h a d a r i 1 7

New member
ממש לא נראה לי..

אני גם נוסעת חמישי בבוקר (שבע בבוקר) בכל אופן מחזור לפנינו נסעו מלא בני 17 והם נכנסו לכל מקום ואם יש מקומות שיש בהם בעיה זה האייס או הקסטל שגם הם עם אתם באים עם בנות יכניסו אותכם רוב הסיכויים.מבחינת אלכוהול בכלל אין מה לדאוג הקפריסאים רודפי בצע ימכרו לכל אחד. תהנה:)

idanche

New member
אגב...

אתם יודעים אולי מחירים של מסיבות..אוכל או משהו בסיסי? כמה כסף לקחת בכללי לשבוע לשם?

y o y o 2 2

New member
אוכל

אוכל מהיר כמו פיצות והמבורגר עולים בערך כמו בארץ אבל המנות שם יותר קטנות

y o y o 2 2

New member
תשובה

חזרתי אתמול והיה גדוול!! וממש לא עושים בעיות בגלל הגיל כל אחד יכול לקנות אלכוהול בקשר למחירים של המסיבות אז הפאבים(פתוחים רק עד 1וחצי)נותנים כרטיסים חינם למועדונים אם אתה קונה ב2 לירות ומעלה ואם אתם לא רוצים לקנות שם אז הכי חשוב לא לקנות כרטיס במועדון כי זה ממש יקר תקנו אצל הספסרים ליד המועדונים,הם מוכרים די בזול ואל תמהרו כי המועדונים רק ב1וחצי נפתחים הכי חשוב תהנו!!!

y o y o 2 2

New member
מגדליני

ולמי שאמר שזה חרא של מלון אז הוא זיין את השכל אחלה מלון עם מיקום מצויין

למעלה