אלכוהול זול

מטופש

New member
אלכוהול זול

איפה ניתן לקנות את האלוכוהול הזול של הספיד-בר זה שנמכר למועדונים ב7 שקל לבקבוק... "וודקה הוריקן" וכו'.... אבל בבקבוקים בודדים ולא בכמות סיטונאית... מה המחיר פחות או יותר? ומעדיף מקומות באיזור חיפה...

lior135

New member
למהההההההה???????

למה לקנות את החרא הזה??? כמו שאמרת, המחיר הוא 7 שקל בערך... אפשר להשיג אותם בכל חנות אלכוהול כמעט ובסופרים, במחירים שלא עולים על 15 שקל.

מטופש

New member
ניסויים

ניסויים בבעלי חיים, סתם- אני רוצה לנסות כל מיני ערבובים חדשים שחשבתי עליהם. ולמרות שזה אלכוהול סוג ז' חבל לי לשים בדברים שיכולים לצאת חרא אלכוהול יקר, ובאלכוהול זול אני יוכל גם להרשות לעצמי לשמק בכמויות... ולקבל מושג על הטעם הצפוי...

nunimon

New member
הנה רעיון יותר אטרקטבי...

למה שלא תעבוד בבר אקטיבי
חתונות וכל הכאב ראש הזה... גם תתאמן בעבודת ברמן יעילה ומהירה, תשתפשף מאד בעבודה בלחץ, תוכל להכין אינסוף משקאות ולשחק באין סוף טעמים, לא יהיו כאלו שיציקו לך עם משקאות מוזרים (הכי הרבה זה תן לי וויסקי עם הרבה קרח - לא בW אלא בV, והמבין יבין
) והכי חשוב - אפילו תרוויח על זה כסף
נכון זו עבודה לא קלה, ובלי הרבה "פוזה" אבל תוך חודש חודשיים, אתה ברמן למופת, תאמין לי - מניסיון. עבדתי כמעט 8 חודשים וגם ניהלתי צוות של בר אקטיבי. זה טבילת אש מצוינת... אם בכל זאת אתה רוצה להתאמן לבד בבית מול המראה - יש חנות בקרית חיים מול האיצטדיון - סופר מרקט רוסי (וסליחה מכל הרוסים כאן) והם מוכרים שם אלכוהול בסיסי ממש ממש בזול. טקילה, וודקה, רום - ב7 שקל. בהצלחה

מטופש

New member
תודה

והבעיה שאף אחד לא יקבל אותי לעבודה כי אני מתגייס עוד חודש..

corrinex

New member
חוץ מזה..

שאם אתה מלכתחילה משתמש בזוועה הזו, כל מה שתערבב יצא לך זוועה..

nunimon

New member
אם אתה לא הולך להיות קרבי....

תעדכן אותי במסרים, אני מכיר כמה ברים אקטיביים בצפון שיכולים להסתדר ...

maxfain

New member
חמרמורת?

אחי גם אם זה רק לאימונים שלך בבית, אז עדיף כבר שתתאמן על מים וצבעי מאכל.. גם ככה אתה לא תשתה את זה ונגיד שצבעי מאכל יהיו אפילו יותר זולים מהאלכוהול המזעזע ב7 שקל.. ואם אתה כן מתכוון לשתות את זה, או להפוך את החברים שלך לשפני נסיון אז תוציא את זה מהר מהראש :)

למעלה