אלכוהול חברים אלכוהול- תודה לעוזרים

ReSpecta

New member
אלכוהול חברים אלכוהול- תודה לעוזרים

למי שהיה בנאפה, מה מחירי האלכוהול בפאבים,מועדונים וחנויות?

bsavishay

New member
פאבים מועדונים

בחיים אל תקנה חנויות כן פאבים מועדונים זה מגיע ל-4 פאונד לכוס וודקה רדבול...

obbb

New member
חולק עליך

נתחיל מזה שבארץ גם עולה ככה אלכוהול (40 ש"ח לוודקה רדבול מסקנה) נמשיך בזה שהבאת את המחיר הכי יקר בערך... ונסיים בזה שיש בפאבים (לא מסיבות) תמיד מבצעים של 1+1 ועם צ'ייסרים וכו' וכו' וכו' ואם אתה יושב בפאב אתה מקבל כניסה חינם למסיבה ככה שזה הכי משתלם בעולם.

ReSpecta

New member
ל OBBB

לא ידוע לאן אתה יוצא אבל וודקה רדבול במסיבה בארץ אין סיבה שיעלה יותר מ20 שקל

obbb

New member
אני לא יודע לאן אתה יוצא...

אבל מקומות ומסיבות שלוקחים לך כניסה מן הסתם המחירים בבר יהיו יותר נמוכים, ואל תשווה מקומות שמוכרים לך וודקה מגעילה עם רדבול... אני מדבר על מקומות לאנשים בגילאים לא נוער, שמוכרים לך משקה כמו שהוא אמור להיות ולא בכוסות פלסטיק וכאלה. לך לכל בר כמעט ואני רוצה לראות איפה יש וודקה רדבול בפחות מ20 ש"ח. לגבי זה שזה משקה מזעזע וסתם מגעיל זה נכון, אבל עדיין קוקטייל או מיקס דרינק בארץ בכל מקום שמכבד את עצמו לא יעלה פחות מ30 ש"ח במקרה הזול. ואני שוב מדגיש לא מדבר על מסיבות נוער שכונה כאלה, שגם ככל שהגיל עולה כך גם המחיר והאיכות.

ReSpecta

New member
צודק אחי, אין קוקטייל בפחות מ30

וצודק גם לגבי הוודקה, טעות שלי. בכל מקרה ההערה שלך טובה מאוד.

obbb

New member
עוד הארה / הערה

אני אישית חובב אלכוהול מושבע, ושאני אומר שאני חובב אני מתכוון לזה שאני אוהב לשתות גם בשביל הטעם ואני מבין קצת יותר ממה הולך עם וודקה... עצה שלי - צאו מבועת הוודקה רדבול, אתם בחו"ל - תנסו דברים חדשים! יש בנאפה ים של קוקטיילים כיפיים ששווה לנסות... אם אתם יותר חזקים בקטע נסו משקאות נקיים אם אתם נופלים על ברמן מקצועי נסו לשוחח איתו לקבל המלצות... שהייתי לפני שנתיים הייתי ילדון צעיר בכל הנוגע לאלכוהול אבל יצא לי לטעום שם כמה קוקטיילים מדהימים... וקוקטיילים זה לא בהכרח לכוסיות! הכל תלוי במרכיבים...

ReSpecta

New member
ההמלצה הזאת תקפה לא רק בחו"ל אגב

יש בארץ ברמנים מקצועיים ברמה עולמית

obbb

New member
נכון

אבל בארץ לאנשים יש הרגלים אלכוהולים אחרים... ות'אמת קצת קשה כלכלית כל פעם שהולכים לשתות לשבת על כוסות וויסקי וקוקטיילים כי אז יוצאים עם חשבון של 400 ש"ח.. אבל בחו"ל יש אווירה שונה ואתה הרבה יותר משוחרר כלכלית.

obbb

New member
לגבי מקומות או משקאות?

מקומות - באמת שיש יותר מדי ברים בשביל להמליץ עליהם במיוחד אז לא היינו יחסית יותר מדי בברים וקצת קשה לי להעריך אותם מבחינת אלכוהול לגבי משקאות יצא לי לנסות בלאדי מרי שזה כמו קטשופ אלכוהולי - רק למי שמכיר ואוהב אורגזמה - כמו גלידה לכוסיות - אבל למי אכפת זה טעים ב.מ.וו - אני מת על זה! להיט! מורכב מ: B - ביילי'ס (אייריש קרים) M - מליבו (ליקר קוקוס) W - וויסקי זה היה פשוט טעים והייתי בדילמה כי הייתי כבר שתוי עד מאוד אבל זה היה טעים מדי בשביל להפסיק אבל תנסו המון המון המון יש כל כך הרבה... עוד 3 שבועות אני אחזור עם חוויות והמלצות

ReSpecta

New member
המלצות

אורגזמה זה חלב/שמנת, אייריש קרים, וליקר קפה עקרונית אלה קוקטיליי שמנת חלשים יחסית לדעתי עדיף ללכת על הסווארים למינהם (מידורי סוואר, ויסקי סוואר אמרטו סוואר, אם אתה כבר בקוקטיילים).הם גם חזקים יותר משמעותית וגם הלימון שובר את הטעמים של האלכוהול. תכלס ויסקי עדיף לשתות נקי.

obbb

New member
תיקון

מידורי סאוור, אתה יודע כמה אחוז כללי יש לקוקטייל הזה? בין 10% במקרה החזק מאוד, ל5% במקרה החלש מאוד, בקיצור - מאוד חלש! אם כבר סאוור, אז משהו חזק - וודקה, ג'ין, וויסקי. לא יודע אם יש בנאפה, אבל ה-קוקטייל הכי חזק והכי טעים - ראסטי נייל! מומלץ בחום לאוהבי הוויסקי ואלה שרוצים לאהוב... ולגבי אורגזמה, יכול לצאת אותה כמות אלכוהול ואפילו יותר מכל מיני סאוורים חלשים ע"ב ליקרים... אני אישית עושה בבית רוסי לבן משודרג (ליקר קפה, וודקה וניל, ליקר אגוזים, חלב) וזה מרגיש הכי נטול אלכוהול בעולם אבל יש בזה כמות אלכוהול יפה מאוד שלא תבייש שום קוקטייל גברי! בקיצור צריך לדעת את המרכיבים ואת הכמויות בשביל לחשוב כמה הקוקטייל באמת יהיה חזק!

obbb

New member
פליימינג למבורגיני...

לא יצא לי לשתות , או להסניף חח... אבל זה יותר SHOW מקוקטייל...

obbb

New member
סתם משקה פוזה

עדיף להזמין משהו שבאמת טעים...

OPM123

New member
יצא לי..

זה מין קוקטייל שמורכב בין השאר מאייריש קרים וכו'.. זה בא בכוס מרטיני, מדליקים לך את זה ואז אתה שותה עם קש, בזמן שאתה שותה שופכים לך לתוך הכוס עוד 2 צ'ייסרים שאנלא זוכר מה הם מכילים.. זהו

ReSpecta

New member
אז למה אנשים הולכים לפאבים אם לא קונים

בכל מקרה תודה רבה!

למעלה