אלכוהול למסיבה.

DMB12

New member
אלכוהול למסיבה.

אני וחברים שלי עורכים מסיבת בית ויהיו מוזמנים בערך 100 איש. יש לנו תקציב של 1700 שקל לאכוהול +שתיה קלה וכוסות פלסטיק (שטויות..: ) . אנחנו רוצים שיהיה כ-150 ליטר בירה, שזה בעצם 300 בקבוקים של חצי ליטר. מצאנו לקנות את הכמות הזאת ב4.5 ש"ח לחצי ליטר גולדסטאר, ואחרי שאתה מחזיר את הבקבוק, אז זה יוצא 3.5. המחיר הגיוני? שאר השתיה אנחנו רוצים רק וודקות... לא משהו יקר.. קקלביץ או פילנדיה (כעכה כותבים?) יספיקו.. אז מה אתם אומרים? נ.ב - מה יותר זול? בקבוק חצי ליטר גולדסטאר או פחית חצי ליטר גולדסטאר? תודה וחג שמח.

שמע לגבי הוודקות

ההבדל בין קגלביץ' לפינלנדיה הוא הבדל של שמיים וארץ, גם במחיר וגם באיכות. אני אישית (עניין של טעם כן?) לא הייתי ממליץ על 2 הוודקות הנ"ל ובמיוחד בקגלביץ' בגלל האיכות בעיקר, לעומת פינלנדיה שהיא יותר איכותית אבל גם יותר יקרה בהתאם (מחיר בסיטונאות יכול להגיע ל50-60 ש"ח) לסיכום, אם תשאל אותי על וודקה טובה במחיר סביר הייתי ממליץ לך על סוודקה או סמירנוף שאם אני זוכר טוב אז פעם אחרונה שקניתי אותם בסיטונאות זה היה במחיר של 40-45 ש"ח ליחידה.

nunimon

New member
היי...

לגבי הבירה,המחיר סביר. אפשר אולי ב4.20 אבל גם 4.50 זה בסדר. הכי זול - זה חצי ליטר עם פיקדון של הבקבוק. בתנאי שמחזירים את הבקבוק. המלצה שלי לנושא: להעמיד חבר שיהיה ברמן - וימזוג לכוסות פלסטיק מהבקבוקים של החצי ליטר. זה הכי משתלם, וככה לא מאבדים בקבוקים. שאר השתיה - וודקות זה טוב. הפינלנדיה הרבה יותר איכותית ולא תעשה לכם כאב ראש בבוקר. המלצה שלי לנושא: שימו 2-3 בקבוקי פינלנדיה או אפילו סוודקה, שהיא איכותית וזולה יחסית, לחברים ולאנשים קרובים. לשאר המעגל - אם אתם עושים מסיבה רווחית - תקנו את הוודקה כי זולה, ותעשו ממנה פונצים מוכנים, וקנקנים מוכנים של וודקה תפוזים, או למינהם. בגלל שמראש האלכוהול לא מתוכנן להיות איכותי, אז באמת זה לא משנה - פשוט תקנו את הכי זול, ותקנו יותר. כשאנשים יהיו מסודרים - הם לא יזכרו אם זה היה קגלביץ או טקו טקו. כמו כן, הייתי ממליץ לקנות בקבוק טקילה זול - להקפיץ עם ספרייט - זה נחמד ודופק את הראש. וואי החזרתם אותי 8 שנים אחורה למסיבות שחיתות שהייתי עושה...

למעלה