אלכוהול לקמפינג...?

vivitan

New member
אלכוהול לקמפינג...?

תגידו איזה משקה אלכוהולי אתם ממליצים לקחת לקמפינג? התאיפ הם כאלה: המשקה לא יקורר וצריך להחזיק בערך 3 ימים מבלי להיתקלל ובבקשה לא לתת המלצות כמו :"תיקח שפיגל חצי מוקפץ עם שני לימון וכפית סודה" אני לא ברמן לא מכיר קוקטלים...אז אם מישהו ממליץ על קוקטל יעזור אם יגיד איך מכינים אותו.... תודה...וחג שמח..

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

בקמפינג זה אחלה ומתאים לאוירה. אבל המשטרה חולה על זה, בפסח שעבר ראיתי שוטרים אם כלבים בודקים רכבים של צעירים בכבישי הצפון. לפני שנתיים העיר אותי שוטר חביב בארבע בבוקר לשאול אם יש לי סמים, נתתי לו ריזלה ואמרתי לו שישיג חומר לבד...

התגובה היא לmaxfain

ואגב, אם אין אפילו אפשרות לקרח הייתי הולך על ויסקי ואפילו עראק (עושה אצלי קאמבק). הכל תלוי כמובן באנשים.

maxfain

New member
חחח צודק.. גם אצלנו בדקו כמה פעמים

מה הענין הזה עם הערק (אערק, ארק.. איך שלא עותבים את זה) שהרבה התחילו לשתות בזמן האחרון? ואתה מוזמן להמשיך להמליץ על מקומות שווים ברחבי אירופה, כי הטיול מתקרב..

אפשר לכתוב את זה איך שרוצים

הערק חזר אצלי כשחזרתי מאזכרה משפחתית וראיתי איך כל הדודים מרביצים בערק. יום אחרי זה הזמנתי ערק בבר והברמן המליץ לנסות ערקסאוור, חשבתי שהוא מסטלבט אבל יצא אחלה (ערק סאוור ונענע). לערק אחלה סטלה והוא נותן הרגשת רעננות. למרות שאני מבלה הרבה באירופה, אישית מעדיף את מזרח אירופה וחולה על מרכז אמריקה, שלח לי מסר ליפני הטיול ונראה אם אפשר לעזור.

maxfain

New member
חחחח...

אני אנסה את הערק עם הליקר קפה מחר, גם אני לא אוהב אניס אבל אם אתה אומר שזה בסדר אז נראה מה הולך עם זה.. אני אנסה גם את השילוב של ערק סאוור, למרות שלא נראה לי שזה משהו, מקווה להפתעה נעימה.. במיוחד ללקוחות החובבי ערק שלי..

vassily

New member
הערק בקאמבק!

ואללה גם אצלנו בזמן האחרון כולם התחילו פתאום לשתות ערק... מישהו יודע מה קרה פתאום הערק נכנס חזק?

למעלה