מה ההסבר הפיזיולוגי להבדלים ברמת ספיגת האלכוהול בגוף, בהנתן ששני אנשים שותים את אותה כמות ואותו משקה על קיבה ריקה?
אחד שיכול להשתכר ממינון קטן של אלכוהול והאחר יכול לשתות כמות גדולה ובקושי להרגיש את השפעות השתיה?
כמות האנזימים הזו משתנה מאדם לאדם גם כפונקציה של כמות האלכוהול שהוא שותה (אצל שתיין כרוני יהיו יותר אנזימים כאלו כי הכבד שלו ייצר אותם) וגם כפונקציה של מוצאו, למשל מצאו שלגרמנים, אנגלים, אירים (עמים שנוהגים לשתות) יש כבר מהלידה כמות אנזימים כאלו גדולה יותר מאשר אצל אנשים ממוצא אחר...