אלכוהול

MiSheL

New member
אלכוהול

אז ככה אני אפתח בכך שאני בטוחה שכולכם פה לפחות שתיתם אלכוהול, או שותים. למרות שזה פורום תיכוניסטים וחוקית אנחנו לא אמורים לגעת בזה עד גיל 18, זה ברור לכולנו שכולנו ניסינו. או כך לפחות נראה לי. למרות שתמיד יש כאלו שלא- כמו שיש תמיד את אלו שאף פעם לא ניסו לעשן (כמוני). אבל לא בזה רציתי לעסוק, רציתי לדבר על אלכוהול, לא עישון. אז ככה- עד החודש האחרון תמיד חשבתי שאלכוהול זה כייף, אהבתי להשתכר ולהתחרפן קצת,לעשות שטויות ולצחוק בלי שליטה- זה היה מין צורה של התפרקות בשבילי. טוב, ניגש לעניין. הדעה שלי לגבי שתייה התחילה להשתנות בתחילת החודש, כאשר ישבתי עם חבר שלי בבית קפה וראינו שם מישהו על סף מוות כתוצאה מזה שהוא שתה איזה בקבוק טקילה בערך- הוא ממש פירפר על הרצפה ואיבד את ההכרה לסירוגין, זה דיי הפחיד אותי ואמרתי לעצמי - אני לא משתכרת יותר! לא עמדתי בזה הרבה זמן - במיוחד כשהפיתוי נמצא מולי הרבה מול העיניים (אני עובדת בפאב-מועדון...תבינו), ושתיתי פה ושם אבל לא השתכרתי. ואתם יודעים איך אומרים, אף פעם אתה לא מבין משהו עד שזה קורה לך אישית, נכון? אז אתמול, עבדתי ונהנתי לי (אני מלצרית) ודווקא סיימנו לעבוד דיי מוקדם בקומה של ההזמנות, אז אני והמלצרית השנייה ירדנו לבר לרקוד. אח``כ היא הלכה להתחרמן עם חבר שלה ואני נכנסתי לבר לרקוד עם הברמנים, העברנו קטעים והם היו כבר שיכורים רצח- אחד הברמנים הכין למלצרית השנייה משהו לשתות ונתן גם לי - אז אמרתי יאללה נשתה כי היה לזה טעם מתוק אז לא חשבתי שזה כזה חזק ואפילו שתיתי את זה עם קשית. לאחר מכן התחיל להסתובב לי כבר הראש אז הקפצתי לי 2 טקילות נקי.....שעה לאחר מכן מוצאים אותי שפוכה לגמרי, וחצי שעה נוספת שעברה אחרי זה , עוצרים את האוטו ואני מתחילה להקיא את הנשמה. אחרי זה , הגעתי הבייתה והקאתי עוד פעמיים לפני שהלכתי לישון. והיום בליתי בשירותים איזה 4 פעמים רק כדי להקיא ולהקיא ולהקיא.... כנראה שהייתי צריכה ללמוד את הלקח הזה ממש בצורה חמורה כדי להבין את מה שהייתי צריכה להבין (לא לשתות יותר!) מה אתם אומרים, הבנתי את זה ? מישל

Black Star

New member
אני מניחה שלא תשתי יותר :)

תמיד בסדרות האמריקקיות יש חבר`ה שמשתכרים ואז לומדים את הלקח ואומרים אחד לשני ``בואו לא נשתה יותר אף פעם``. במקרה הטוב הם לומדים את הלקח אחרי הקאות, כמו אצלך, במקרה הרע- מישהו הורג ת`צמו בתאונת דרכים. לי תמיד די קשה לקנות את העניין.. אני שותה די הרבה ואף פעם לא הגעתי למצב של ממש השתכרות. כיף לי לשתות כי אני מתחרפנת וזה משחרר ואני צוחקת והכל, אפילו אם אח``כ יש לי הנג-אובר. לא יודעת, גם לא נראה לי שזה יותר מדי מזיק (כמה אני כבר שותה?!! ממש לא הרבה. וגם לא דברים חזקים). בכל מקרה- אני חושבת שמה שעכשו תעשי, זה לא שלא תשתי בכלל, אבל לא תשתי יותר מדי, תשימי לעצמך גבולות, ותצליחי לעמוד בהם. לא ככה? :) לוק און דה ברייט סייד- לפחות לא מצאת את עצמך במיטה עם גבר זר ;-) אני בטוחה שההודעה הזו לא קריאה- מה אתם רוצים, עכשו שתיים בלילה!!! והבטן שלי נדבקת לגב מרוב רעב. בברכת השתכרות נעימה ;-) יעל. Immerse Your Soul In Love --

Bar k

New member
אני מבינה איך את מרגישה

אני מבינה איך את מרגישה, אצל ידידים זה הפך למסורת לשתות כל יום שישי, יענו סוף שבוע בהתחלה זה נראה לי מאוד סבבה ומזה אחלה וגם אני שותה חגגנו את סוף החופש, יום לפני תחלית הלימודים ושתיתי, לא הרבה, (החבר שלי היה נגד) אבל בתור מישהי שלא שותה הרבה, החלטתי להראות להם שאני כבר בוגרת שתיתי יותר מכולם וחזרתי הביתה שיכורה, למזלי ההורים שלי לא היו בבית, חזרתי גם מאוחר, היינו בטבריה וחזרנו רק ב חצות לעיר עצמה, אני לא זוכרת איך הגעתי הביתה אבל זוכרת שהקאתי וליום הראשון הגעתי מסטולית לגמרי, אבל להם זה לא הפריע והם החליטו לשתות גם ביום שישי אחרי שהם שתו ביום חמישי (זה נמשך אצלם מאז שנה שעברה), ובזמן האחרון הם התחילו לההגזים. אני אספר להם את הקטע שכתבת ומקווה מאוד שהם יבינו כמה שהם מסכנים את עצמם, כי אלכוהול לא רק מטשטש לך את החושים הוא גם פוגע בכבד ובלב...ומאוד מסכן לך את החיים!! Bar k

MiSheL

New member
תגובתי ...תקראו

אני נורא מקווה שלמדתי אני בטוחה שאני אדע את זה בקרוב :) בכל אופן הסברתי כבר למה אני שותה ואוהבת לישתות....אני לא רואה צורך לחזור על זה עוד הפעם פשוט תקליקו להודעה למעלה. ועוד משהו, אני לא שותה כי כולם שותים- וכמו שאמרתי לא כולם שותים, אצלי זה עניין של בחירה וזהו כי נהנתי מזה (עובדה שאני לא מעשנת כמו שציינתי בהודעה הראשונה), מה גם שיש הרבה אנשים שמשתכרים, עושים שטויות ובכלל לא זוכרים את זה אח``כ - ואתה לא יכול ללמוד לקח ממה שאתה לא זוכר :) למזלי אני זוכרת, את מה שאני צריכה לזכור, למרות שיש לי כמה קטעים מעורפלים. זה נכון שטקילה זה לא טעים, זה לא אמור להיות טעים בכלל את אמורה ישר לבלוע וזהו-המטרה של משקאות כאלו היא לדפוק את הראש ותו לוא. אבל יש קוקטילים מאוד טעימים כמו למשל תנסו פעם את ``מאי טאי`` אני אהבתי. זה גם נכון מה שאמרתם - לא לסמוך על אנשים שיכורים .....:) הוא בטח עירבב לי את כל המשקאות בבר ביחד והוסיף גלידה או משהו, כך שזה היה מתוק וחזק. לקלאופטרה, אני עוד מעט אהיה בת 17, הפעם הראשונה ששתיתי בכלל הייתה בגיל 14 נראה לי והפעם הראשונה שהשתכרתי הייתה בגיל 15. אבל אני חייבת להודות שהתדירות שבה שתיתי הכי הרבה היא בשנה האחרונה. וזהו...:) מישל

Cleopatra

New member
מסכנה...

זה כייף לשתות וזה, למרות שזה לא טעים, רק בשביל הקטע. את מסכנה שנאלצת ללמוד את הלקח בצורה כזאת, אבל אני מקווה שלמדת... בת כמה את בכלל?

Black Star

New member
זה דוואק מאוד טעים

בחיים לא הייתי שותה רק בשביל הקטע, זה די מפגר. זה כמו לעשן רק בגלל שכולם מעשנים. אני פשוט אוהבת אלכוהול- לא הכל, כמובן. בירה זה אחלה, ואני אוהבת משקאות יותר חריפים, שעושים חם בבטן... :)

Cleopatra

New member
טקילה

הקפצת פעם טקילה? יש לזה טעם של קיא. אל תגידי לי שיש אנשים ששותים את זה כי זה כיף להם! ואוזו, וערק, זה ממש דיסקסטין!

MajoR_ToM

New member
אני למען האמת

הייתי חובב טקילה עד הזמן האחרון השתכרתי בטיול השנתי הקאתי עשיתי המון דברים מאוד מטורפים ומצחיקים במחשבה לאחור ומאז יש לי בחילה כשאני נוגע בטקילה טקילה דרך הגב לא שותים נקי - רק עם ספרייט וודקה עם רד בול - מומלץ

לא שתית את הטקילה הנכונה

תנסי ``קפטן רובין`` + ספרייט. טקילה יכולה להיות טעימה וחבל לפסול את כל המשקה רק בגלל שאת לא מכירה את הסוג הטוב.

goldy

New member
תשתי 2 כוסיות, לא יותר ותמיד

תתעקשי לדעת מה זה מכיל! כששתית עם הקשית שתית עד הסוף, או שהשארת קצת? תבדקי מה את שותה. אני מניח שאת לא שותה כל דבר, ויש דברים מסויים שאת לא נוגעת בהם. נכון? נ.ב אף פעם על תסמכי על אנשים שיכורים!!!!!!

יאללה....לא צריך ללכת על קיצונויות

זה לא או שבכלל לא או שהמון עד אובדן חושים.....לכל אחד יש את הסף שלו ומה שעושה לו טוב...את צריכה להכיר את עצמך ולהתנהג בהתאם....אבל איזה משקה פה ושם כדי לחמם, לשמח, לשעשעף להסיר עכבות או לחמם את האוירה לא מזיק....האממ....ממש לא....וחבל שבגלל חוייה שלילית שהייתה לךתוותרי, כי זה בעצם ממש נחמד...האממ...ממש.....

moran17

New member
מישל את צודקת

היי מישל אני חושבת שאת צודקת לגבי הדעה שלך אני גם לא שותה ולא משתכרת כי אני ראיתי איך חברים שלי מתנהגים אחרי זה ...מקיאים הכל וכל מיני כאלה וזה באמת לא כדאי בכלל כי למה לכם בעצם??? אולי קצת למצב רוח טוב אבל לא להגזים ולשתות עד שמאבדים את החושים ומקיאים הכל..... כל הכבוד על המכתב !

שני16

New member
עקפתי אותך....

אני התחתי לשתות עוד בגיל 13.5 .חולני,מה?לא שאני מתגאה בזה,להיפך,כשחושבים על זה,זה עצוב,שההתבגרות שלי באה כל כך מוקדם ובכזה בום גדול...טוב לא משנה בכל אופן,כשהתחלתי לשתות,לא הבנתי כלום,שתיתי ושתיתי...אנשים היו צריכים לסחוב אותי,הקאתי כמו מטורפת בכל מסיבה....בקושי זכרתי משהו אחרי זה...התפרעתי והקאתי,התפרעתי והקאתי..... ואני חשבתי שאני נהנית....איזה כיף לי וכל זה... בכל אופן,באיזשהו שלב הבנתי,שזה לא כזה כיף לשתות כל כך הרבה...סה``כ,קיא זה דבר מגעיל...וזה בערך רוב מה שאתה עושה כשאתה שפוך.אתה בקושי מסוגל ללכת בעצמך....ואז הבנתי... אם אני אקפיץ חמש טקילות,אני אהנה הרבה יותר אם אני אקפיץ עשר... ומאז,אף אחד לא סחב אותי,לא הקאתי,ועדיין נהניתי מהאלכוהול והאווירה.... אז מישל,אחרי תולדות השתייה שלי,אני לא ממליצה לך להפסיק לשתות,כי זה באמת כיף,פשוט תדאגי לא לעבור את הגבול...את תהני הרבה יותר,אני מבטיחה... כל מי שמשתכר עד אובדן חושים-חבל...זה הורס את כל הכיף....תנסו תמיד להיות בשליטה.... בסוף יהיה טוב...

ishizik1

New member
צריך לדעת איך וכמה לשתות

לדעת איך לשתות זה דיי ברור שאם תקפיצי 2 טקילות נקיות ועוד תשתי משקאות למינהם זה לא ממש יעשה לך טוב אבל אם תדעי איך לשתות ולא תשתי בקמויות שיפילו אותך אז זה יכול להיות ממש נחמד .(הדר)

למעלה