אלכוהול

קורטי

New member
אלכוהול

יש את הקטע הזה המכונה "אחווה גברית"- מכבדת את זה מכל הלב שלי- באמת! אבל, כשזה מגיע לקטע של- "היום אנחנו שותים, אז אנחנו (כל הבנים), נוסעים לעיר לקנות אלכוהול ואתן (שלושת הבנות) תיהיו ביחד, וכשנחזור נודיע לכן מתי לבוא למסיבת מטאל שתיהיה הערב..." ונכון? זה לא בכבוד שלהם לשאול אותנו אם אנחנו רוצות לבוא.... אוף!!! ואני כמו מטומטמת הבנתי שכולנו נוסעים לקנות את האלכוהול, אז כבר התארגנתי והכול... ולמרות שאני לא נוסעת אני עדיין צריכה ללכת לפגוש את איתמר, כדי שהוא יביא לי חולצה שלו למסיבה- אחת מזה חמודה עם עלה של מריחואנה מסטול כזה... זה כזה מותק! למרות שזה לא פנטרה, מריחואנה זה די הסמל שלהם- אז נעשה קישור אסוצתיאטיבי לאחת הלהקות הגדולות בכל הזמנים!!! טוב, אני מקטרת לכם כמו איזו תינוקת ומשעמם לי בטירוף!

קורטי

New member
תודה... אתמול השתכרתי בפעם

הראשונה בחיים שלי- אף פעם לא הגעתי למצב של להקיא, לא לזכור כלום (או כמעט כלום) ולקבל בבוקר כל כך הרבה כאבים... עד אתמול\ היום.... זה היה נורא מוזר כל הקטע- אני זוכרת איך אחרי כמעט שני בקבוקי בירה הראש התחיל טיפונת להסתובב, ואז הלכנו ללמטה (5 אנשים כולל אותי) לשתת 3 בקבוקי יין לבן חצי יבש- וידעתי שאסור לי- שאני אשתכר ובכל זאת המשכתי לשתות... ניהלתי בתוכי מלחמה עצמית, כדי לא לבקש שאכטה מילדה שישבה בקרבת מקום- כל כך השתוקקתי שוב לסיגרייה.. והצלחתי לעצור בעד עצמי... אני זוכרת רגעים ספורים- את רגע ההקאה, רגע שבו מצאתי את עצמי באופן לא מובן על הדשא בפארק עם ז'קט עליי, רגעים ספורים מההליכה הבייתה עם איתמר ושניות ספורות מהנשיקה בסוף... התחושה הכי חזקה שתישאר אצלי לכל החיים זה המשיכה המינית שהרגשתי אתמול לאיתמר כשהם עשו פוגו בשיר של פנטרה- This Love או Hollow- אני לא ממש זוכרת... כל פעם שאני נזכרת בתחושה- עובר לי חשמל כזה בכל הגוף ואני מדמיינת אותו בדיוק כמו אתמול- שיער מפוזר ארוך, עף מצד לצד, החולצה היפה הזו שלו של מטליקה הג'ינס הקרוע, המגפיים הצבאיות הריח של השיער אחרי החפיפה... כמה שהוא היה מושלם באותם הרגעים- ואני יודעת שהוא לא מושלם- אני מרגישה את זה- בהתחלה, הרגשתי שהוא בנאדם חסר חסרונות- אחד שאין בו פגם- אבל ככל שהקשר שלנו מתעמק מבחינה נפשית- אני רואה בו חסרונות- אני רואה שיש לו חולשות, ואני מכבדת אותם- ואני אפילו אוהבת אותם כי איכשהו הם הרי מעצבים אותו- ואני אוהבת את כולו, לא חלקים ממנו... בכל מקרה, סתם רציתי לשתף אתכם אבל אם זה נשמע אידיוטי- אתם יכולים לתאר לעצמכם שזהוי תופעת לוואי של שתיית אלכוהול בכמויות לא נורמליות...

Cobe1982

New member
רגע, רגע.. פעם ראשונה שהשתכרת???

*הערה גזענית <בצחוק!> בעוד 3... 2... 1...* מה, אבל את לא אמורה להיות רוסיה או משהו כזה...?! *שוב, זה היה בצחוק.* זהו.

Piren

New member
זה תלוי בכן

אתם כולכם בשלב של לקנות הרבה אלכוהול זול (ובאמת לא שווה שתייה) רק כדי להשתכר ... הם קונים את הבירה והוודקה הזולה (או היין הזול שאפילו הוודקה לעומתו היא מעדן) כדי להרגיש גברים.. ואת רוצה להיות איתם השלב הזה עובר בסופו של דבר.. כשהם מבינים כמה שנים הם ביזבזו על חרא וסתם הרסו לעצמם את החיים רק כדי להרגיש את הבאז של שכרות (שהוא באמת גרוע יחסית להרגשה שיש לאחר שתייה איכותית) אני למזלי אף פעם לא הייתי בכזה שלב .. וכבר שהתחלתי לשתות אלכוהול (13, תודה אמא ואבא
) התחלתי בגדול .. אף פעם לא השתכרתי.. ואני האמת לא ממש ממהר להגיע לשם .. השלב הזה של "טיפה לפני" נראה לי הרבה יותר טוב
כשתגיעי ל-18 .. ותתחילו סבב בארים.. בהנחה שלא תתקמצנו... תביני על מה אני מדבר .. 10 בירות ו4- בקבוקים של יין זול.. לא עומדים במבחן מול מספר מצומצם של כוסות וויסקי (אצלי לפחות) שעולים כספית אפילו יותר .. אבל התמורה עוברת פי כמה מונים
תנסי .. תראי מה את חושבת
(אני אישית ממליץ על גלנפידך 12 ו-18.. אבל יותר קל להתחיל עם 15) אגב.. אומנם פנטרה לא עושים לי את זה .. אבל תנסי את שתי הלהקות הבאות Guidance , Onion God ... זה כאילו להקות ברמה סוף כל סוף הגיעו לארץ
(שווה לבדוק גם את בצפר, אורפנד לנד, סיילם, דיסטורטד ועוד שאולי אפילו יותר מתאימים לסגנון שלך ואולי יצא לך כבר לראות אותם)

קורטי

New member
אני אשמח להקשיב ללהקות שהמלצת

אני כרגע מורידה שיר של אוניון גוד... אממ.. את שאר הלהקות אני מכירה מעולה- אורפנד לנד אהוביי הנצחיים! קובי פרחי עשה לי ילד!!! את השאר אני מכירה אבל פחות אוהבת- דיסטורטד נחמדים... סיילם שולטים ובגדול!- למרות שבמטאליסט, הם נתנו הופעה עלובה... בצפר נחמדים.... ואם להקות ישראליות- ברפלמאוס נייט אני אוהבת! וכמובן שאת סוסג' קרייסט!- איתמר עשה לי ילד, אולי אפילו שתיים...

Piren

New member
יפה!

נחמד מאוד
תנסי BDOC, hollow, Paris , Youth ... (כל מה שמופיע תחת BDOC) (גם Face me, Missing Dots לא לשכוח
) יחסית לשאר הלהקות שאת שומעת.. הם "קלים" יותר.. לא ממש כבדים כמו בצפר אבל איכותיים בסגנון שלהם
וגם גיידנס

קורטי

New member
אהבתי!

במיוחד פריז... וגם את afraid... כשיהיה לי יותר זמן אני אוריד את השאר.... תודה רבה על ההמלצה!

Piren

New member
מצוין ../images/Emo13.gif

אוניון עושים עלייה לבירה (ירושלים
) כנראה ב-29 באוקטובר ... יופיעו (כנראה.. לא ידוע עדיין) בצוללת הצהובה עם להקה מקומית בשם זונדה יש סיכוי אבל שתהיה הופעה אפילו לפני.. כנראה במקומות הרגילים (ת"א, בארבי, הייניקן הבימה קלאב וכו) פעם קודמת הם הופיעו בהייניקן עם "סיק ירוני" .. יש מצב גם אותם שמעת (פרוגרסיב מטאל)

קורטי

New member
אורי,

נכון כתבת שאוניון יופיעו בצוללת עם להקה מקומית בשם זונדה? אז אם בא לך להכיר את זונדה לפני כן, ב-20 כנראה יהיו הופעות הפתיחה של UFO והם כנראה יופיעו... ובכלל אמור להיות אחלה ערב- יהיו כמה להקות טובות.. הזמינו אותי אתמול (איזה מוזיקאי נחמד..) להופעת פרי מיוזיק, וב-22 יהיה טראש וספיד פסטיבל- אז בינתיים אני מסודרת מבחינת הופעות.. אהה וב-14 תיהיה הופעה של סוסג' קרייסט... המעלה אדומים.. יהיה אחלה- למרות שזה לא בטוח שהם יופיעו... זהו אני הולכת לשתות בירה עם חברה... חזרתי לבירה שלי! ואני אוהבת אותה אחו שילינג!

למעלה