אלכוהול

N A O

New member
אלכוהול

לא בטוח אם אתה שיכור או לא? הנה כמה סימנים שעשויים לסייע לך: 1. אתה מנהל ויכוח נוקב על פוליטיקה. עם כיסא. והוא מנצח! 2. מישהי מתחילה איתך, אתה מקיא עליה. 3. אתה מנסה להתחיל – ללא הצלחה – עם הקבצן הזקן ברחוב. הוא מקיא עליך. 4. כשהסלולרי שלך מצלצל, אתה מלטף אותו ברכות ומשכיב אותו לישון. 5. אתה הולך להשתין בשירותים, ורק אחר כך מגלה שזו הייתה המיטה שלך. 6. הלכת לישון עליה בכל זאת? כנראה שאתה עדיין שיכור. 7. אתה לא מבין למה כל המכוניות מצפצפות לך, בסך הכל רצית לראות מה קורה כשנוסעים רוורס בכביש המהיר. 8. אתה מרביץ לטלוויזיה שלך (היא מעצבנת!). 9. אתה פורץ בבכי ומבטיח לטלוויזיה שזה לא יקרה שוב. 10. אתה לא מבין למה הברמן לא מסכים להגיש לך יותר אלכוהול. 11. אתה לא מבין למה הברמן לא מסכים להגיש לך "עוגת אגוז מרוחה ושפנים". 12. אתה עונה לטלפון גם כשהוא לא מצלצל. 13. אתה מתאהב בלחמניה שלך ומנסה לנשק אותה. 14. היא מסרבת? אתה כופה עליה יחסי מין. 15. אתה מנהל משחק שתייה קטן: בכל פעם שאתה נתקע בקיר, אתה לוקח עוד שלוק מהבירה. 16. אתה לא מבין למה אתה לא מצליח לקחת ביס מהמרגריטה. 17. המנקה של המועדון צורחת אחריך, "בפעם הבאה אתה מנקה את הטינופת הזו, ברור?". 18. פרוסת הלימון במשקה שלך נורא מצחיקה אותך. 19. אתה מסתכל במראה וצועק על הבחור שם: "עוף לי מהדרך, יא קוף!". 20. אתה מסתכל בשעון וחושב לעצמך: "לא יכול להיות שכבר פרה ורבע". ============ תהנו אחים שליי... תגיבוו..!!

N A O

New member
משפטים מצחיקים :)

עו"ד: "דר', כתוצאה מהבדיקה שלך, האם הגברת הייתה בהריון?" דר': "היא הייתה בהריון אך לא כתוצאה מהחקירה שלי." עו"ד: "יש למישהו הצעות מה מנע מזה להיות משפט על רצח במקום על ניסיון לרצח?" עד: "הקורבן חי." עו"ד: "חקרת מקרי רצח אחרים, נכון? האם היה שם קורבן?" עו"ד: "מתי בפעם האחרונה ראית את מייקל?" עד: "בהלוויה שלו." עו"ד: "הוא אמר לך משהו באותו זמן?" עו"ד: "בבקשה צייני את קשרך עם הקטין." עדה: "אני אימו." עו"ד: "והיית כזו כל חייו?" עו"ד: "מה קרה אז?" עד : "הוא אמר שיהרוג אותי כי אני יכול לזהות אותו." עו"ד: "והוא הרג אותך?" עו"ד: "היו לה שלושה ילדים, נכון?" עד: "כן." עו"ד: "כמה היו בנים?" עד: "אף אחד." עו"ד: "היו לה בנות?" עו"ד: אני מראה לך את מוצג מספר שלוש ושואל אותך אם אתה מזהה את התמונה?" עד: "כן, זה אני." עו"ד: "היית נוכח כשהתמונה צולמה?" עו"ד: "את יודעת באיזה חודש את בהריון?" עדה: "שלושה חודשים בעשרים ואחד במרץ." עו"ד: "אז נכנסת להריון בערך בעשרים ואחד בינואר?" עדה: "נכון." עו"ד: "מה עשית באותו זמן?" עו"ד: "יש לך ילדים או משהו אחר מהסוג הזה?" עו"ד: "אתה זוכר מתי עשית את הנתיחה לאחר המוות על מר הונטינגטון?" דר': "כן. זה היה ערב. הנתיחה החלה בחמש וחצי." עו"ד: "ומר הונטינגטון היה מת באותו זמן?" דר': "לא, אידיוט, הוא ישב על השולחן ותהה למה אני עושה עליו נתיחה לאחר מוות!" שופט בבית משפט פונה לתובע, "אתה מאשים את הנתבע שכינה אותך מטומטם ואידיוט, האם זה נכון?" התובע אומר: "נכון מאוד." השופט שואל: "אז מה אתה רוצה?" עו"ד: "תוכל לתת תיאור שלו?" עד: "הוא היה בגובה ממוצע ועם זקן." עו"ד: "זה היה זכר או נקבה?" עו"ד: "זה נכון שהיית במקום עד שהלכת משם?" עו"ד: "דוקטור, לפני שביצעת את הניתוח לאחר המוות, בדקת קיומו של דופק?" דר': "לא." עו"ד: "בדקת קיומו של לחץ דם?" דר': "לא." עו"ד: "בדקת נשימה?" דר': "לא." עו"ד: "אז יכול להיות שהחולה היה בחיים כשהתחלת את הניתוח לאחר המוות?" דר': "לא." עו"ד: "כיצד אתה יכול להיות בטוח דוקטור?" דר': "משום שהמוח שלו ישב בצנצנת על שולחני." עו"ד: "אבל יכול להיות שלמרות זאת החולה היה עדיין בחיים?" דר': "יכול להיות שהוא היה בחיים ועסק בעריכת דין." ומשפטים שלקוחים ממקרי ביטוח [תאונות]: מתוך תחקירי חברות הביטוח ציטוטים משאלות של חברות ביטוח בהם הנהגים ניסו לתאר את התאונה שקרתה להם עם הכי מעט מילים שאפשר: "בדרך הביתה, הגעתי לבית הלא נכון והתנגשתי בעץ שאין לי." "המכונית השנייה התנגשה בי בלי לתת לי שום רמזים על כוונותיה." "משאית נסעה אחורה דרך השמשה הקדמית לתוך הפנים של אישתי." "הולך הרגל פגע בי ונכנס תחת המכונית שלי." "ניסיתי להרוג זבוב והתנגשתי בעמוד חשמל." "הולך הרגל לא ידע לאן לרוץ אז דרסתי אותו." "כדי לא להתנגש במכונית לפני, פגעתי בהולך הרגל." "המכונית שלי חנתה לפי החוק כשנסעה אחורה ופגעה ברכב השני." "ראיתי ג'נטלמן זקן עם פרצוף עצוב שזז לאט כשעף מהגג שלי." "עמוד החשמל התקרב. ניסיתי לסטות מהדרך, אבל הוא פגע בי."

N A O

New member
ריקוד מטומטם של הולנדים מסוממים

לינק http://www.dumpalink.com/media/1135244968/Idiots_Dancing

Maxecity

New member
שכחת לציין

שאלה משפטים שנאמרו באמת במשפטים.. לא יודע כמה זה נכון אבל זה מה שמספרים

וואי זה מזה בולשיט.

שאתה שיכור אתה מנתהג אותו דבר פשוט קצת מתנדנד ורואה דברים במעורפל אבל אתה לא הוזה!!! זה לא אקסטזי או משהו...

maya metal

New member
יפה לך על המרגריטה והכל

אבל אנחנו מאריאל ואנחנו שותים וודקה ב22 שקל בפארק ואחד החברים הוא הברמן.. והוא תמיד יתן לנו עוד!. ואנחנו מאריאל - אף אחד לא מנקה פה.. [נכון.. צחי פה] אנחנו מאריאל - אנחנו לא שותים!!!

למעלה