אלכס אצל גיא פינס: הברזנט היה מיותר

אלכס אצל גיא פינס: הברזנט היה מיותר

לפני כמה דקות התראיין אלכס אצל גיא פינס ברדיו 99 והסביר לו שההחלטה שלו לוותר על הברזנט היתה נכונה כי הם לא ישנים תחת כיפת השמים אלא במערה ולכן אף אחד לא סבל מגשם אלא מקור! ולכן בעצם יותר חשוב היה לקחת מעילים להגנה מקור.

זה בכלל לא משנה

הוא נשלח כנציג מטעם השבט, והיה צריך לקחת את מה שהשבט הציע. הטיעון שלו בכלל לא רלוונטי, בפועל הוא פישל. הוא ניהל איתם משא ומתן, כשבעצם לא היה צריך כזה. והוא הלך נגד השבט שלו, מה שמביא אותו לעמדה חלשה וקרוב יותר להדחה.

זה מה שחסר להם? להדיח עוד חזק?

אם הם מדיחים את אלכס ולא את סיון הם נותנים לסבאנה את הנצחונות הבאים על מגש. בלי אלכס במשימת הגרירה הם היו מפסידים את האוכל.

נכון הם אכשיו ידיחו עוד חזק לא יהיה

יהיה כח פיזי חוץ מנועם ודן ומשה בכלל אין לא כח בקושי יכול להרים דבר אז חבל להם על הזמן אין סיכוי שהם ינצחו בזמן הקרוב אני היתי מעדיפה את מרינה שלא מועילה בכלל בשבט וכל הזמן מקשיבה מה שנעמה אומרת לה וסיון אז מה אם היא שרה כל דבר שסיון עושה יש לבנות האלה בעיה לפחות היא מועילה לשבט שלה למרות שהיא קרציה אבל מרינה היתי מעיפה אותה מזמן כבר

AntilopA2

New member
לא כדאי להם להתעסק עם מרינה

אם דן משה וסיון ילכו נגד מרינה אז נעמה תקח את נעם ויעל וארבעתם ילכו נגד דן. דן יודע שהוא בסכנה ושאם נעמה ומרינה רוצות הוא יעוף, עדיף לו לבוא ולהגיד להם בואו נלך כולנו נגד סיון/משה, לא למשוך אליו אש בכוח.

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gif מרינה נראית אינטליגנטית ומהירת תפיסה,

ככה שהיא בטח תשים קץ לרחשוש הראשוני שינסה להדיח אותה. מה גם שהיא קצת יותר שקטה ופועלת באלגנטיות מנעמה המתפרצת והאמוציונאלית...... את סיון לפי דעתי אפשר היה להדיח כבר בפעם הראשונה. ולא בגלל שהיא שרה, היא פשוט לא מחוברת לקרקע וחושבת שהיא אשכרה פה בשביל להירגע. היא עוד לא קולטת את המקום שלה בקבוצה וזה משגע אותי.

AntilopA2

New member
../images/Emo45.gifבאמת עדיף לכולם

ואם דן חכם, והוא חכם מאוד, אז ככה הוא ינסה לשכנע אותם לעשות. עם נעמה מרינה ויעל לא כדאי לו להתעסק, ואם שלושתן יכו נגד דן, אולי נעם לא יסכים להצטרף אליהן.

Ping Poong

New member
הם לא ידיחו את אלכס, אבל הוא אדיוט!!!

הוא היה יכול להחליש את הקבוצה השנייה בכך שהיה לוקח להם את הברזנט!!! יואו האלכס הזה בכלל מעצבן.. גם במועצת השבט עם הנאומים החופרים שלו איך רואים שהוא מורה, גם אם לא היה רשום!!! קיצר הוא חייב לעוף אבל הם לא יעיפו אותו כרגע, כי הם חייבים מישהו חזק!

aragog

New member
גם אלכס עצמו יסכים איתי

שאם הוא היה בא כמו גבר, שלום שלום, חיבוקים, מבקש את המעילים לדוגמה, אבל בנחישות לא כמו אידיוט, וליה לא הייתה אומרת שהוא לא רצה מלכתכילה את המעילים, אפח'ד לא היה בא אליו בטענות.

ea53

New member
גם אני שמעתי את זה....

נשמע לי הזוי, ושהוא רק ניסה להגן על עורו...

למעלה