אלכס ואוון

doritmo2

New member
אלכס ואוון

לדעתי הרופא שאיתו יוצאת אלכס(וששכחתי את שמו) יותר מתאים לה מאשר אוון. מה אתם אומרים? זה רק לי נראה כך?

q1231

New member
קוראים לו רקס

ובאמת גם לי הוא נראה יותר מתאים לאלכס מאשר אוון.

SheIIy

New member
גם אני חושבת...

אוון הוא יותר טיפוס של סטוצים. אלכס ורקס לא.

לא חושבת.

לדעתי מה שיפה באלכס ואוון זה שהם זוג לא צפוי, וזה מה שמיוחד וחמוד. מה גם שידוע שהפכים מסתדרים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאחחח גיתוש גיתוש../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif../images/Emo61.gif גיתוש../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif../images/Emo61.gif שלי... תמיד קוראת את מחשבותיי../images/Emo150.gif...../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

הוא קצת הפחיד אותי

בהתחלה עם כל האובססיה שלו, אבל אלכס צריכה מישהו נורמלי כמוהו ולא מישהו כמו אוון שמתלבט שעות לפני שהוא בוחר איזו חולצה ללבוש

iritdu

New member
נראה לי שאת צודקת

אוון, עד כמה שהוא נחמד ויש לו כביכול פוטנציאל לאהוב את אלכס ושהיא תאהב אותו והם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה, הוא פשוט לא מוכן לזה באמת ומפחד מדי שהיא באמת תרצה להיות איתו והוא יצטרך להתמודד עם החיים האמיתיים שמגיעים "אחרי התגשמות הפנטזיה" וזה פשוט משתק אותו. הרי הייתה לו הזדמנות להיות איתה אבל הוא בחר לבזבז אותה והעדיף לטייל אלוהים יודע איפה ולאיזו מטרה. בהתחלה נורא התבאסתי מזה שאלכס תהיה עם רקס ולא עם אוון כי היא ואוון היו מתחילת הסדרה כ"meant to be" אבל אח"כ כשחשבתי על זה עוד (כן, אני לוקחת את הסדרה הזאת קצת יותר מדי ברצינות מבחינת כמות המחשבה שאני משקיעה בה אבל נראה לי שזה פשוט נובע מזה שהיא כל כך אמיתית וכל כך קרובה לחיים האמיתיים) הגעתי למסקנה המרעישה שאין דבר כזה בחיים כמו "meant to be" ואי אפשר לחיות בציפיה שהעולם יתהפך ואנשים פתאם יחוו איזו הארה וישתנו ורק אז תהיה האהבה האמיתית והמושלמת כי זה לא כל כך סביר ואולי דווקא סביר יותר למצוא אהבה אמיתית (גם אם היא לא האהבה שחלמת עליה) דווקא עם מישהו אחר שבהתחלה נראה אולי "second best"

למעלה