אלכס ותמר מתקלטים מחר בריף ראף

• פותח הנושא al-x
  • פורסם בתאריך

al-x

New member
אלכס ותמר מתקלטים מחר בריף ראף

ביום שלישי הקרוב אני ותמר מתקלטים בריף ראף (גרוזנברג 22, נחלת בנימין, ת”א). כמו תמיד - אינדי, בריטפופ, פוסט-פאנק, ועוד דברים נעימים לשמיעה כשאתם לוגמים בירה, וויסקי, או קוקטייל (אם אתם ממש נקבות) ביום חורף קר של אמצע השבוע. יהיה כיף! (הזמנה ב- ilcu) (הבלוג שלי)

moe7

New member
בהצלחה, חבובים ../images/Emo8.gif

אני מדג'ה קצת אחרי ההופעה שלנו ביום ראשון (אין עדיין טראק ליסט של ממש, אבל יהיו כל מני דברי אינדי-חדשניים מהעת האחרונה ודגימות של בריטים עסיסיים מפעם).

moe7

New member
מרי והבייבי צ'יזס (הפלאייר למעלה)

היום נופיע בבלום בר (אבל זה יהיה ודאי הלם תרבות לא קטן לנו ולהם). כמו כן אנחנו מחפשים חברים חדשים במייספעייס (אבל זה בסדר אם לא תאהבו אותנו).

moe7

New member
תפסיק להעליב את קייט בוש.

היא עוד לא התפגרה.

Get Out

New member
כן, הא. אסור להזכיר את השם שלה

בדף שאת מוזכרת זה ממש בזיון אני חוזר בי על ההשוואה המטופשת וחסרת האחריות מצידי!

moe7

New member
לא פשוט היות הקייט בוש לבדה

חזק ב-BDSM. נכון לרגעים אלה, תגובת הבוש לא ניתנה.

eyeCoof

New member
תגיד עמרי

גם לך הפלייר של אלכס מזכיר באופן מחשיד פלייר אחר שהאדון פולונסקי אחראי לו, משהו, סירה, ירושלים? אהמ אהמ.

al-x

New member
שמע, תמונות של פין-אפ גירלז מכסות

על חוסר יצירתיות. זה די נוח.

moe7

New member
למה? פין-אפ זה די יצירתי.

כלומר, עם הפונט המערבוני הזה, יצרת קונטקסט חדש וביזארי. אבל נערות פין-אפ אמיתיות ודאי היו אמינות יותר (אם כי נוסטלגיות פחות).

yonat doar

New member
מריונטה סול - קוזה נוסטרה, 20.2.07

מריונטה סול קוזה נוסטרה 20.2.07 יום שלישי נחלת בנימין 10 תל אביב 22:00

טל אורן

New member
נדב אזולאי במנצ'ילה, ב"ש, 18.2

נדב אזולאי - רוק אלטרנטיבי באר-שבעי בהופעה בפאב המנצ'ילה ביום ראשון ה-18.02 ,22:30 כניסה - 20 ש"ח בלבד (מנצ'ילה - שכונה ג', ליד המעונות).

Thrash Metal Monsters 27.3.07

ביום ג' 27.3.07 בשעה 21.30 יתקיים במועדון בארבי תל-אביב (רח' קיבוץ גלויות 52 ת"א) מופע מחווה ענק בהשתתפות שלוש להקות שיצדיעו לארבע מפלצות הט'ראש מטאל הגדולות. המשתתפים והמבצעים: 1. להקת ברזליקה - BARZELLICA חוזרת לבמה במחווה ללהקת METALLICA ומבצעת את: Creeping Death ,Master Of Puppets, Harvester Of Sorrow ,Sanitarium, כמובן הלהיט One ועוד. תבצע גם מחווה ללהקת TESTAMENT האגדית עם הלהיטים: The Legacy ,Trial By Fire ,The Preacher ,The New Order, Into The Pit ועוד. 2. להקת TALISMAN במחווה לאחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה של המטאל MEGADETH עם הלהיטים: Holy Wars ,Peace Sells, In My Darkest Hour ,Symphony Of Destruction ,Tornado Of Souls ועוד. 3. להקת DEFACE במחווה ללהקת הט'ראש-דת' מטאל הברזילאית SEPULTURA עם השירים: Territory ,Roots Bloody Roots, Troops of Doom ועוד. מחיר כרטיס כניסה: 50 ש"ח בלבד. מצורף עלון המופע. אל תחמיצו שלוש שעות של הפגזה כבדה!! לפרטים נוספים והזמנת כרטיסים מראש כנסו לאתר "מועדון הרוק הישראלי". כמו כן, ניתן להזמין כרטיסים בטל' של מועדון בארבי: 035188123. אין צורך בתשלום מראש בעת ההזמנה, הכרטיסים יישמרו בקופה בערב המופע ויימסרו למזמינים כנגד תשלום בקופה במזומן בלבד. נא להשאיר שם מלא ומספר טלפון לאישור ההזמנה.

HazeyDays

New member
עמית ארז - סולו בצוזמן ת"א - 20.2

יום שלישי 20.2 לילינבלום 25 ת"א 22:00 כניסה חופשית לוח הופעות מלא נמצא כאן

למעלה