אלכס לא ישתתף בקרב רב

cubano1

New member
אלכס לא ישתתף בקרב רב

בעצה אחת עם מאמנו, שטילוב הודיע שלא יטול חלק בקרב רב וימשיך להתמקד בשני המכשירים - קרקע ומתח.
למעשה - הוא התחרה בקרב רב בשביל לעזור לנבחרת כמה שיותר
הזוכה מן ההפקר יהיה אריקאן הטורקי, שהיה מחליף ראשון לגמר הקרב רב, וכעת יוכל להתחרות.
ואני מניח שבשנתיים הבאות, לאחר ש"הוסר" האיום שישראל תעפיל כנבחרת לאליפות העולם הבאה, אין לו שום צורך להתחרות ולהתאמן על כל שש המכשירים, והוא ימשיך ויתמקצע בקרקע ובמתח בנסיון להבטיח גמר אולימפי שלישי בקרקע!
אני חושב שזה רעיון טוב, שכן באליפות העולם הזאת הוא ראה מתעמלים שועטים קדימה בקרקע, וצריך לסגור את הפערים האלה ולפתוח פערים משלו.

אלכס לא ישתתף בקרב רב

אני בטוחה שאלכס ומאמנו יודעים מה הם עושים,
אך לא לגמרי מבינה- הוא הרי כבר מוכן לקרב רב, מדוע לא להתחרות?
אני מבינה שאחרי התחרות הוא יתמקד בקרקע ובמתח, אך מדוע כעת לא להופיע בגמר אליפות עולם?

cubano1

New member
משתי סיבות, אני חושב

א - אין לו סיכוי לקחת מדליה, או אפילו לסיים בתוך העשיריה הראשונה
ב - הסיכון לפציעה רב

הוא לא צריך את זה לפרסטיז' שלו, הוא צריך ללכת הביתה ולהתכונן לגלזגו ולריו

trilliane

Well-known member
מנהל
א. ברור שאין לו סיכוי למדליה, אבל זה המצב של רובם

מתוך 24 מתעמלים יש רק בודדים עם סיכוי למדליה, הרוב הגדול יודעים שזה רק עניין של מיקום, ניסיון, ספורטיביות...
&nbsp
ב. סיכון לפציעה בגלל פציעה קיימת?

cubano1

New member
לאחרים יש אולי שאיפות להשתפר בקרב רב

או לצבור נסיון בקרב רב
אלכס הודיע שעשה קרב רב רק בשביל הנבחרת - אין לו עניין בתחרות הזאת יותר - הוא כנראה יפסיק להתאמן על ארבעת המכשירים הנותרים לגמרי.
לגבי פציעות - זה תמיד סיכון. הוא הפסיד את אליפות העולם הקודמת לאחר שנקע רגל בתחרות בהונגריה. והפציעה הגדולה שלו היתה קרע ברצועות בברך בעת ביצוע תרגיל באליפות צרפת הפתוחה.
ברמה הזאת, כל פעם שנגשים למכשיר יש סיכוי לפציעה, ולכן הרבה פעמים עדיף למעט בתרגילים מלאים וללא מזרוני מגן, ולשמור את התרגילים האמיתיים מול השופטים רק כשזה באמת נחשב.

trilliane

Well-known member
מנהל
הבנתי. אבל פציעות זה סיכון לכולם, לא? פלא שנשארים מתעמלים...

לא ממש ברור לי

בעבר כשאלכס ויתר על גמר קרברב כי היה לו גמר בקרקע, זה עוד היה הגיוני (ולמרות זאת "ננזף" אז ע"י האיגוד). עכשיו, אם אין איזו פציעה קיימת שעלולה להחמיר או בעיה כלשהיא, לא ברור לי למה לא להשתתף בגמר היחיד שהעפיל אליו. זה לא שהוא עולה על המטוס הראשון להדר יוסף כדי לחזור להתאמן - הוא ממילא בסין עד סוף התחרות, ואין איזו תחרות מטרה קרובה שהוא צריך לשמור בשבילה כוחות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני בעיקר חושבת לעצמי שאם הגיע למעמד הזה סימן שהוא מסוגל

והוא המתעמל הישראלי היחיד שהגיע, אז קצת חבל...

haya5010

New member
התשובה לשאולת מאוד ברורות

א. בארץ לא יודעים להעריך משהו שמשתתף בגמר עם הוא לא מביא מדליהזה לא נחשב (לעומת מדינות אחרות שהשתתפות בגמר מקנה להם הטבות רבות ומשמעותיות וכבר נתנונו לא מעת דוגמאות בעבר) ולא מדובר באיגוד וזה ממקור ראשון
ב. סיכוי גבוהה להיפצע
ג. אלכס עשה את המקסימום שאפשר לבקש ממנו להתחרות בקרב רב למען הנבחרת דבר הראוי להערכה
עכשיו הגיע זמנם של הצעירים כאשר אלכס יתרום את המכשירים החזקים שלו לנבחרת

למעלה