אלכס צודק

אליהו1919

New member
אני לא מבין פה משו

(אני חדש ובלה בלה בלה, כן מכור להשרדות הישראלית במיוחד, וכו..') אני לא הבנתי משו, הצילומים כאילו כבר נגמרו, ועכשיו הם יכולים לראיין את השורדים מהאי, כאילו הם כבר חזרו.. והם בארץ חיים את החיים שלהם? זה לא הגיוני.. מה עם ה"בית המובטח" שלכאורה כלבוטק ראו שזה בעצם לא מוכן בכלל.. תודה לעונים.. אגב בלי קשר להודעה קראתי את הכתבה ואני גם מסכים על אלכס..

shavitt93

New member
ה"בית המובטח"

היתחלף לפרס - מייליון שקל (כולל הג'יפ) וזה יקרה שישודר הגמר של הישרדות, אחרי שיסיימו לשדר את כל הפרקים והגמר יהיה בשידור ישיר . לכן הזוכה עדיין לא קיבל/ה את הפרס .

אליהו1919

New member
אם כך,

איך שלא הצליחו לדבר עם אלכס, משמע, הוא בטוח לא יקבל את הפרס הסופי, הוא עף איכשהו.. וזה גם לא מסתדר לי.. 50 יום על האי נכון? ונשארו עוד איזה 30 פרקים עד הגמר.. ואיך הם מספיקים לערוך ולחתוך את הצילומים.. יענו מה שאנחנו רואים זה יענו היה אצלם לפני שבועיים מקסימום? זה ממש מבלבל.. (6 ימים על האי בשבוע אחד אצלנו)

ElvisAlive

New member
הסדרה צולמה מזמן.

ביולי אם אני לא טועה. כל הסידרה כבר מוכנה והכל, הדבר היחיד שחסר זה הגמר, שיהיה בשידור חי ובכלל לא יהיה באי. הצליחו לדבר עם אלכס כי הוא לא באי ואף אחד אחר כבר לא באי.

אליהו1919

New member
אהההההההההה

אז יענו 2 הפיינליסטים (או שאולי ערוץ 10 יעשו שטות וישימו 3) פשוט מחכים להם כל הזמן הזה בחוסר הידיעה מי המנצח הסופי.. זה גאוני! מצטער שחפרתי =/

LiRs Lullaby

New member
אבל בעיקר מעצבן.

יופי שיש לו תלונות על איך אנשים מדברים עליו מאחורי הגב, כשהוא שולף משפטים שוביניסטיים ומשקר לויקה שהוא בעדה.

למעלה