אללה חבר'ה!!!

lir2004

New member
אללה חבר'ה!!!

וואלה, כמה ימים לא הייתי בארץ, וכבר שכחתם אותי?!?! חחחחחח סתם... טוב, הייתי בתורכיה, הארץ היחידה (חוץ מקפריסין) שיש בה יותר ישראלים מבארץ... הייתי ב"אטלנטיס", אחלה מלון שבעולם... השירות חרא... אבל אחלה מלון... זכיתי אפילו בתחרות כישרונות צעירים (חחחח, אז מסתבר שאני לא זמר כל-כך גרוע, אה, מאיה?!), אני אגלה לכם מחר עוד פרטים, כי אני לא רוצה להרוס ת'הפתעה שהכנתי לאודליה... אבל מה שכן... שמעתי מלא את השירים של יוסי, והבנתי עד כמה זה נכון שהוא ה-מלך, ומה-זה צר לי שלא כולם מכירים אותו... מה לעשות?! תעשיה דפוקה... בקשר לג'קו... מי שזוכר מה שאמרתי... התווכחתם לדעת שאני מגלה עתידות... חחחחחחחחחחחח, אבל זה היה צפוי... ג'קו הוא הכוכב הנולד הבא, בעזרת ה', רפאל מקום שני, ומאיה מקום שלישי... אם זה תלוי בי, כמובן... ועוד יומיים ביה"ס, באסההה, אני חייב להכין שני שירים.... אני חשבתי על ארבעה - "האם להיות בך מאוהב" (חשבתי על זה לפני הביצוע של ג'קו, למען האמת...), "משבר אמון", "בלי פחד מכלום" (אודליה, שיפצתי קצת) ו"משאלה"... אהההה, גם "דרכי" זאת אופציה... (גם שיר שעשיתי לו גרסה עברית)... אז חמישה... יאללה, אני אזוז עכשיו, כתבתי די ויותר, וגם המחשב מתחיל להיות איטי... לילה טוב לכולם!

lir2004

New member
חחחחחחחח

אל תדאגי, אני אדבר איתך יותר מאוחר במסן או באייסי...

ניר86

New member
מזל טוב על הזכייה...!

רק תאמין רק תאמין ! וזה די ברור לדעתי גם שג'קו יקח אין ספק בכלל ... אני דווקא חושב שמאיה תיהיה מקום שני ורפאל שלישי למרות שרפאל עבר את מאיה בחצי גמר...אבל באמת שכבר בגמר לא חשוב המיקום ! תראו את שי גבסו ,שירי מימון ,סקעת נקווה שגם עדי כהן תעשה משהו בקרוב ..ועל כוכב נולד 3 אין מה לדבר בכלל אף אחד לא שווה איזכור !

לירן!!!!!!

ז-ב-ל זה מה שיש לי להגיד לך!!!!!!! א. גם ראית את אלכס וריכלת עליי (למרות שזה דברים טובים!!!)
ב. לא חשבת לקחת אימל משהו?!?!!? ג. גם חתימה לא?!?! יחתיכת קמצןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חכה חכה במפגש של הפורום!!!

lir2004

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוח, אודליה, את משהו... ותודה לכולם!

1מאיוש

New member
ברוך השב ../images/Emo13.gif

שמחה בשבילך שנהינת ! =]] וכל הכבוד על הזכייה! אולי זה יגרום לך להאמין יותר בעצמך ולתת לעצמך ערך וכבוד. ולגבי השירים... הייתי אומרת שתעשה את "משבר אמון" ואת-"האם להיות בך מאוהב" ==> יתאים לך.

למעלה