אללה יוסתור...

agness_666

New member
אללה יוסתור... ../images/Emo5.gif

טוב, אני לא יודעת אם זה המקום לשפוך את כל תאוריות הפראנויה והקונספירציה התמוהות שלי, אבל... טוב, לא יודעת איך להגדיר את זה, אבל האסון הזה בארה"ב פשוט מחריד. תודה לאל, חברים שלי שלמים ובריאים, למרות שהם נאלצו ללכת ברגל עד קווינס... לא יודעת, זה פשוט מעלה שוב את ההרגשה האיומה הזאת. אני יודעת לצערי מה זה לאבד מישהו, מה זה כשמתים לך פתאום, ואני חושבת על כל המסכנים האלה שמתו, ועל המסכנים שצריכים להמשיך ולחיות אחרי, וכל התמימים שכבר עכשיו מוכנים לרוץ ולהלחם. לנקום. ושאריות הפציפיסטיות שלי מתעוררות, ושואלות בקול טורדני, האם לא מספיק כל המסכנים שמתו, עכשיו ישלחו פי שניים אנשים למות במלחמה, בשביל מה בעצם? בשביל לעשות עוד נזק? אי אפשר רק לתפוס את המנייאקים שעשו את זה ולתת להם נגיד למות בייסורים? צריך לגרור צבאות שלמים שמורכבים בסה"כ מילדים בני 18 כדי ללמד מישהו לקח? את מי? המנייק האמיתי כבר מתחבא מזמן במקלט הגרעיני שלו, ולא שם קצוץ. ואולי הם צודקים באיזשהו מקום, אולי אם הם לא ילחמו, אז יהיה יותר גרועה? נ.ב. תיכנסו ל word, תקישו באותיות גדולות NY, סמנו את המילה, ושנו את הגופן של המילה ל windings..................

agness_666

New member
נ.ב.

למי שרוצה לקרוא, ספר ציני ומשעשע על המין האנושי ומלחמת גוג ומגוג.... הספר נקרא : בשורות טובות, נבואותיה הנחמדות והמדוייקות של אגנס נאטר, מכשפה. נכתב ע"י ניל גאימן וטרי פראצ´ט (זה ההוא שכתב את סדרת עולם הדיסק..).

stonefroze

New member
ההא,מעניין מאוד...

ניסיתי ובהחלט קיבלתי תוצאות מעניינות. רק שעדיין אינני מצליח ביני לבין עצמי להבין מה המשמעות שלהם, אם יש להם משמעות. אולם לכל דבר יכול להיות משמעות, אם רוצים למצוא לו משמעות. כך וגם כך אגנס, נקמת דם הוא מונח ששגור יותר בתרבות המזרחית של השבטים הנודדים,לא ממש בתרבות האמריקאית. האמריקאים אינם נוקמים,הם פשוט מאוד נלחמים על האינטרסים שלהם על מנת שלא יפגעו. ברגע שהם שמים לב שאיזה ראש שבט באזור שלנו פוגע או מסכן אינטרס שלהם,אזי הם יוצאים למלחמה. כיוון שכך הם עושים זאת באותה יעילות שהם יודעים לעשות בה כל דבר ולא מתוך התלהמות ייתר בלתי מתוכננת.ולא מתוך "נקמה" נקמה היא מעשה בלתי תרבותי שלא מתאים למדינות נאורות.נקמה יכולה להיות רגש של יחיד ולא חס וחלילה של אומה. אומה שיש לה כוונות לנקום עשויה לטעות בשיקול הדעת שלה ושיקול הדעת הוא תמיד עניין חשוב בהנהגה של מדינות. (סתם דוגמא-היטלר רצה לנקום ביהודים.) יחד עם זאת,במקרה הנל בהחלט תהיה נקמה, אלא שזו תהיה נקמה בסגנון אמריקאי ולא סתם נקמה בסגנון מזרחי. יש יד ימין הנוקמת ויש יד שמאל והנקמה שתהיה כאן תהיה נקמתה של יד שמאל. נקמה בלתי צפויה.נקמה סטייליסטית. (אולם יד שמאל חזקה כאן לא פחות מיד ימין ואפילו יותר.) ורק נקווה שזו תהיה נקמה מוצלחת שלא תחזור כמו בומרנג לנוקם ולכל בעלי בריתו הנסתרים והגלויים (כן,בין היתר גם אנחנו.) ונקמה מוצלחת היא נקמה אשר לחלוטין שומטת את הקרקע מתחת לרגלי הננקמים. (לא כמו שעשו אז לסאדם והשאירו אותו בשלטון.) כי אם לא שומטים את הקרקע אזי הננקמים שבים לנקום וכבר ראינו "נקמה מזרחית" אחת שלהם השבוע בניו יורק.הנוקם נוקם.הננקמים נוקמים וכך חוזר חלילה.(הם רואים עצמם "כמדוכאים" עלי אדמות.) אם יצליחו לעשות זאת בנחישות ובהתמדה ובאופן מתוכנן היטב ומושכל הרי שזו תהיה נקמה מוצלחת ששכרה בצידה וקורבנותיה "מוצדקים"(היות והם ימנעו מספר רב יותר של קורבנות אחרים) אולם אם לא יצליחו משום מה בתהליך, אזי בהחלט כל הקורבנות יהיו לשוא. והמשפט האחרון שאמרתי לא יעזור לקורבנות הללו,כשם שהנקמה לא תעזור לקורבנות הנוכחיים(שהרי הם כבר מתים.) בכל מקרה אני מקווה שלא ניגרר למלחמת הכל בכל,מלחמת המזרח הקמאי מול המערב החדש,שעדיין לפעמים מתנהג באופן קצת פרוע. כך וגם כך,לא אני ולא את יכולים לעשות דבר. גם הפעם יחליטו בשבילנו. ונקווה שההחלטות תהיינה טובות. כי בכל המדינות הדמוקרטיות האזרחים מחליטים פעם אחת בלבד.את כל שאר ההחלטות(הלא ממש חכמות ושקולות לפעמים)מקבלים הקומץ המצומצם שבו בלית ברירה לפעמים בחרנו.כך שכולנו צריכים להתמודד עם כל בחירה ,מוצדקית או מוטעית,שלנו וגם עם כל בחירה מוצדקית או מוטעית של האחרים וכל זה יכול להיות או לטוב או לרע ואין איש היכול ממש לדעת ורק נותר לנו בני האדם לקוות לטוב.ואין לנו באמת כל ברירה אחרת.

למעלה