אללה יסטר!!

אללה יסטר!!

איזה חלומות אני חולמת בלילההההההההההההה בד"כ אני לא מפחדת מהם אבל הפעם זה היה ממש מפחידדדד חלמתי שאבא שלי מעביר אותי לגור בסוכה ואנחנו גרים במקום הכי מוזר שאפשר והסוכה סופר רחוקה מהביתתתתתת וגם יש לי מומולדת ודיימונד'ז באו יחד עם שלוליק והן כעסו עליי ורצו להרביץ לי איך שאמא שלי והחברות שלי הלכו! שמוליק היה שם 2 מטר יותר ממני ושמן דבההההההההה עם מבט של רצח בעיניים! אפחד מהם לא הביא לי מתנות ורק הילה רשה לי על דף קטן מזל"ט והיה רשום שיענטו קוראים לה רותם והיא ולימור כל הזמן ריכלו עליי וחברה שלי שמעה אותן אומרות שמגיע לי ה************** בטורקיה ואני בכיתי. ואז לאן שאני הלכתי איתן ושמוליק הלכו אחרי ו2 ההילות ולימור כל הזמן צחקו כי נבהלתי והיה להן מבט תוקפני פחדדדדדדדדדדד!!! עכשיו לא רק זה גם היה לי חלום שדן נחנק ואנחנו באים ממד"א כדי לעזור לו לנשום ואז כשהגענו עשינו לו הנשמה וסיון לא הפסיקה לצרוח והבנות בכו ושמוליק צרח! אקיצר מקהלה דיכאונית!!1 כשסיימנו להחיות אותו איתן העיף לי מלא כאפות כי איחרנו והוא העיף אותן דווקא לי!!!1 לא לאנשים האחרים! ואחרי שראו מה שאיתן עושה לי הם לא יבאו לעזור פשוט ברחו הבהמות! ושמוליק העיף לי בעיתה לתחת וסיון צרחה לי באוזןן!! אמלהההה אני עוד אצא מוכה בגללכםםם איתן מפחיד אותי!!!!!!

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

קרעת אותי חחחחחחח איזה קורעה אני לא ישנתי אז אין לי חלום לספר
בכולופן למרות שלא ראיתי את איתן לא נראה לי שיש לך מה לפחד ממנו ומשמוליק חחחחח בקיצר חלום מוזר יש לך חחחחחח אל דאגה הבנות יבוא להציל אותך מכול צרה

לא להעילב אבל......

הבנות לבינתיים הכניסו אותי לחלום הזהההההההההה מרוב שאני חולה על הילה יש לי סיוטיםםםםםםםם ואמרתי לאבא שלי שמהיום והלאה אני לא יוצאת מהחדר בגלל זהההה ובטח ובטח שלא אוכלת בסוכהההההההההההה או מתקרבת אליה ולמסיבות אני גם ככה לא אוהבת ללכת.......

על הילה הלוי!!!!!!!!!

האישה והאגדה!!!!!!!! מלכת היופי של כל הבנים! שאר הבנות הם פסדר אבל הילוש שלי היא מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הלוש הלבוש הלב מתגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעג הלב צמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין אני אומרת לכם אני זקוקה לחדר ניתוח את הילה הלוי אחרת אני לא יעבור! וגם אני צריכה אותה כדי שתביס את פוזה זנזונת (פזית הרמן חיחיחיח)

יאאאאאאא גם אני חולה עליה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

היא מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
בניתי לה אתר תראי:www.hila_halevi.cjb.co.il היא גם נכנסת לשם|!! ותכתבי בפורום שלה מהאתר:) ד"א היא איחלה לי מזל טוב בפלאא ביומהולדת שלי לפני יומיים

אין אני אומרת לך כשאני רואה אותה

יוצא לי דולרים מהעיניים!!!! והיא נסתה לתפוס אותך שנה בפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחח חגגת לה כנראה על החשבון! חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחח גם ליי../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

חחחחח היא ניסתה לתפוס אותי כי אני מטומטמת שכמותי שכחתי א הפלא בבית אבל בסוף היא התקשרה יותר מאוחר
היא פשוט מושלמתתתתת:)

חחחחחחחחח יש לי אותה במסך

של המחשב! שעשינו פה על האש כולם שאלו אותי מאיפה היא בת כמה אם יש לה חבר........ התאהבו באישה!!!!!! חחחחח טוב זה משפחתי אצלנו להתאהב בהילה חחחחח זה עובר בתורשהההההההה חהחהחהחהחהחהח ואי הלך לי התחת מהאבובים שהיו בשפיים מרוב תילים עשיתי את המסלול באיזה חצי דקה חחחחחחחחחח

חחחחחח אפילו המורים שלי

לתנ"ך,גאוגרפיה, מדע וטכנולוגיה לקחו לי תתמונות שלה!!!!! חצופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחח בטח מפנטזים עליהן בלילה חיחיחיחיחיחי כל הבצפר שלי כרזות והשולחן בכלל מוצף חחחח אני משאירה זיכרון "קטן" בכחל מקום שאני נמצאת בו!!!!! אפילו לשפיםם לקחתי תמונות שלה וכולם אמרו שהיא כוסית לאללה ואיזה אאחד אמר את זה ליד אישתו חחחח בלי בושה חהחהחהחהחהחהחהההההההההה אני דואגת לפרסם אותה!!!!!!!

חחחחחחחח את צוחקת../images/Emo35.gif

אני אפילו ביום הכיפורים לקחתי את נתמונה שלי עם הבנות לבית כנסת חחח וכול הזמן הילההה:)

למעלה