אללה סקאוטינג

שומו

New member
אללה סקאוטינג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קחו לכם מיזם קטן לפגרה: היום ברשת אפשר למצוא מידע כמעט על כל שחקן כדורסל בעולם. אז קחו לכם משימה לעשות סקאוטינג ברחבי הרשת, ולמצוא את הזרים הבאים של מכבי עלית תל אביב
ותשתדלו להיות מציאותיים... לכו תדעו- אולי השחקנים שמצאתם עוד ילבשו צהוב כחול
בהצלחה

שומו

New member
ואני אתחיל:

קודם כל ישראלי: עם בעמדה מס' 1 יש לנו את הלפרין, ב-2 את טל ודריק, ב-3 את כספי\דייב וב-4 את ליאור, מה נותר
אני אישית לא רוצה לראות את הלפרין ממשיך. את המנהיגות הכ"כ נחוצה לרכז במכבי, ועוד לישראלי, אין לו- וזה לא נראה שהוא בדרך הנכונה. אם הוא מגעי רק למשחק אחד מתוך 5- תודה אבל לא תודה.. במקומו הייתי שמח לראות במכבי את גוני יזרעאלי מהפועל חולון המתפוררת. אם מכבי תנצל את המצב הכלכלי הקשה של האלופה היא תעשה בשכל. ממוצעיו של יזרעאלי בליגה העונה: 20 משחקים, 17.7 דקות, 4.8 נקודות, 48.9% ל-2, 24.5% ל-3, 84.2% לעונשין, 1.8 כדורים חוזרים (1 בהגנה, 0.7 בהתקפה), 2 עברות, סוחט 1.3 עברות, 0.7 חטיפות, 1.2 איבודי כדור, 2.6 אסיסטים, נחסם 0.1, 4.6 נקודות מדד. לפרוט מלא של כל המשחקים שלו העונה בליגה: http://www.bsl.org.il/PlayerPage.asp?PlayerNumber=06&TeamId=65&cYear=2008 אם נצא מתוך נקודת הנחה שליאור נשאר, נשארה לנו רק עמדה מס' 5 הדלילה בישראלים. כולם מדברים על יניב גרין, אבל אני אישית לא אוהב אותו ולדעתי הוא לא הרבה יותר מארז מרקוביץ' משופר (סליחה על הבוטות). אני חושב שהוא לא הצליח במכבי מסיבות ברורות, נכונות וצפויות מראש, ואני לא רואה אותו מצליח במכבי גם בעתיד. אני הייתי מעדיף לראות במכבי בעונה הבאה את רוברט רות'בארט, מתאזרח שמשחק בבוראק נקטאר הבוסנית, במדיה הוא קולע בממוצע 17 נק' במשחקי הליגה, אותה הוא מוליך בכ"ח. אני אנסה למצוא מספרים מדויקים שלו מאוחר יותר ברשת.

י ו ת ם ם

New member
אני איתך בקשר להלפרין..

אפשר להשאיר אותו בשביל גיבוי בעיקר לליגה שצריך ישראלים, ממש לא לבנות עליו כי הוא הוכיח בשתי העונות האחרונות שהוא נגרר אחרי הרמה של שאר הקבוצה, הוא לא יהיה המושיע שלך כשהכל תקוע ועונה שלמה יושבת על חמש דקות.. ומה שהכי מתסכל איתו זה שכולם יודעים שיש לו יכולות בלי סוף, פשוט אין ביצים ומנהיגות.. במשחקים כשהוא בחוץ הוא עומד ליד המאמן ומחלק הוראות לכולם, כשהוא בפנים הבחור בד"כ בורח מהכדור.. בקשר ליניב גרין, אין ספק שהבחור די נגר ובתור זר לא הייתי מביא אותו. יש לגרין את המלחמה והרצון להוכיח שזה משהו שאין להרבה שחקנים.. תעלה אותו 2 דקות למחצית כי הסנטר שלך עם שתי עבירות כבר, והוא יעלה בבטחון כאילו כל הקהל עומד על הרגליים לכבודו והוא שחקן חמישייה. ההגנה שלו ממש לא רעה. כשהכדור אצלו מתחת לסל יש לו אחוזים די טובים. ויש לו את הדאנקים הכי אכזריים בעולם, הוא פשוט משפיל תיריב בעוצמה שהוא מכניס אתזה.. אולי אני סתם מאוהב בו, אבל הוא שחקן שתמיד הייתי שמח כשהוא היה עולה לשחק.. הוא פשוט פייטר הבחור הזה!

בלי לחפש ברשת!

להחזיר את באסטון ושארס(אין בררה! לפתוח ת`ארנקים!). ואם לא שאראס אז את פרייס. ולגבי עמדה 5 לחפש איזה סנטר מNBA שמשתעמם על הספסל ויסכים לבוא למכבי ועוד סנטר צעיר מאירופה שילמד את העבודה משו בסגנון וויציץ!

שומו

New member
אני אומנם מסכים איתך לגבי שאראס ובאסטון, אבל

לא זו הייתה כוונת השירשור. כוונתי הייתה לחפור במאגרי המידע העמוקים שיש לרשותנו, ולמצוא שחקנים טובים במחירים טובים. להביא את שאראס ובאסטון גם אני יכול, העניין הוא איזה זרים פחות מוכרים אפשר להביא.

שומו

New member
לא רק שאני לא מסכים איתך לגביו מבחינה מקצועית

כולם פה מכירים אותו, החוכמה היא להביא מישהו שאף-אחד אפילו לא שמע עליו.

שומו

New member
הוליס פרייס אומנם עדיף על גוני כרכז פותח, אבל

איפה כתבתי שאני רוצה את גוני כרכז פותח
גוני מהספסל לכרבע שעה כמחליף לרכז אירופאי בכיר (שלי: שאראס). וחוץ מזה, פרייס חתם בדינאמו.

Carmelo Anthony

New member
די כבר עם באסטון ושאראס!

יש עוד שחקנים טובים בעולם, די לחזור לקבוצה של 2004, קבוצה כזאת לא תהיה לנו שוב, לא צריך לחזור אחורה כל הזמן!

Carmelo Anthony

New member
שלי:

עמדת הגארד שלנו חייבת גארד אירופאי חכם, ולא חסר כאלה באירופה, ברצלונה בטח ציקח את שאראס בקיץ וזה ישאיר למכבי לעשות את הצעד החכם ולהביא את יאקה לאקוביץ' להיכל, אם לא, אז גם זיזיץ' או חימנז או כל גארד אירופאי מהמיליונים שמסתובבים ביבשת. עמדת הסנטר שלנו חסרה מאד עכשיו, זה זמנו של ג'יימי ארנולד לחזור ללבוש צהוב, הוא לא רוצה? אז אפשר להביא סנטר אמריקאי אחר, אירופאים עולים המון ולא שם צריך להשקיע את הכסף. בלות'נטאל עוזב אותנו ב"ה ומכבי צריכה למצוא לו מחליף, וכבר שנה וחצי שאני מחכה לראות את כריס וורן מגיע לפה, אם ציבונה יעשו בעיות - גם צ'ארלס סמית' או הנרי הרדוגאן שנחנק לו ביול"ב השנה יכולים לבוא להציל את המולדת. הנרי הזה, כמה חבל... היה נחמד לראות אותו בתור מתאזרח בוסני משחק בנבחרת שלהם, הוא שחקן אתלט שלמרות גילו הלא צעיר יכול לתרום, ולתרום הרבה, לצהובים, אחרי כזאת עונה ביול"ב, הוא גם לא יעלה הרבה. אם מוריס יעזוב נהיה בבעיה רצינית, אבל פייזר ואליהו יכולים לעזור במאמץ המלחמתי ואולי גם דה רוסה יגלה ניצוצות של התעוררות, אולי.... מקסימום, ארסלן יכול להוות אופציה.

שומו

New member
אני בטוח שאתה מבין בכדורסל, אבל

אנדריה זיזיץ' הוא סנטר (לא רכז), קרלוס חימנז (סמול) פורוורד (לא רכז), ג'יימי ארנולד פוור פורוורד (לא סנטר) ואנדר ארסלאן רכז (לא סנטר). סנטרים אירופאים עולים המון
הנה לך רשימה של סנטרים אירופאים שלא יעלו לך הון תועפות, לא יותר מניקו לפחות: מאסייג' לאמפה (חימקי), זוראן ארצג (זלזניק), אלביר אובצ'ינה (טלינדוס אוסטנד), פרו אנטיץ' (לוקויל אקאדמיק סופיה), ראדוסלאב ראנצ'יק (נימבורק). ואם אתה בכל זאת בעניין של סנטרים אמריקאים, כדאי להשקיע בלאנס וויליאמס מבוסנה סאראייבו. אני אביא את המספרים של כל הסנטרים הנ"ל בקרוב. הנרי הרדוגאן
כנראה שבילבלת בין הנרי דומרקאנט (דינאמו- ULEB) לסרקאן ארדוגאן (טאו באסקוניה סראמיקה ויטוריה- יורוליג). אם נצא מתוך נקודת הנחה שהתכוונת לדומרקאנט, אז אני בהחלט מסכים איתך. הוא אפשרות נהדרת לעמדה הזו, למרות שאני אישית מעדיף את צ'ארלס סמית', שגם אותו הזכרת. עם סמית' כדאי להזדרז, מכיוון שהוא מסיים הקיץ את חוזהו הנוכחי בריאל מדריד. אני אישית לא אוהב את כריסטופר לבור ווארן שהזכרת, אבל מי שכן אפשרויות מבחינתי הם רומיין סאטו ממונטפאשי סיינה וגא'רוד קאמרון סטבנסון ממארוסי אתונה. אני אעלה גם את המס' שלהם בקרוב.

Carmelo Anthony

New member
לא אנדריאה זיזיץ'

אלא ניקוס זיזיץ' חימנז סמול... צודק....
ג'יימי יכול לדעתי לשחק בשתי העמדות. התבלבלתי עם ארסלן אחר, מאפס פילזן, פשוט התאהבתי בארסלן מריאל ובדקתי מה העמדה שלו, וראיתי ארסלן - פורוורד... לא ידעתי שיש שניים...
נתת סנטרים שלא מגרדים לבאטיסטה את הברך, אני מחפש סנטרים שיכולים לעלות בחמישייה במקום באטיסטה. כן, התכוונתי הנרי דומרקאנט.... מאז המשחק שלנו מול בוסניה לא ראיתי אותו משחק, טבעי שאתבלבל בשם... פעם הוא היה שחקן כל כך טוב....
. כן, סאטו שחקן נחמד, אני אשמח אם הוא יוכל לקפוץ אלינו לשנה-שנתיים, טוב שהזכרת אותו. ולמה אתה חושב שאני מבין בכדורסל?! :-\ התחלתי לראות כדורסל רק לפני 3 שנים.

שומו

New member
לא מדגדגים את באטיסטה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בוא נראה: נקודות: וויליאמס- 19.4 ראנצ'יק- 19.3 אנטיץ'- 18.2 לאמפה- 16.1 ארצג- 14 באטיסטה- 10.3 אובצ'ינה- 9.3 % ל-2: וויליאמס- 61.7 לאמפה- 57.4 באטיסטה- 57.1 אובצ'ינה- 53 אנטיץ'- 47.7 ארצג- 47.4 ראנצ'יק- 46.3 % לעונשין: ראנצ'יק- 85.7 לאמפה- 81 אנטיץ'- 76.9 ארצג- 73.3 וויליאמס- 69 באטיסטה- 63.8 אובצ'ינה- 50 כדורים חוזרים: אנטיץ'- 9.1 אובצ'ינה- 6.9 ראנצ'יק- 6.9 לאמפה- 6.1 וויליאמס- 5.7 ארצג- 5.5 באטיסטה- 5.3 אסיסטים: אובצ'ינה- 2.8 אנטיץ'- 2.7 ראנצ'יק- 1.4 ארצג- 1.1 וויליאמס- 1 באטיסטה- 0.9 לאמפה- 0.9 חטיפות: ראנצ'יק- 2.3 באטיסטה- 1.1 אובצ'ינה- 0.9 וויליאמס- 0.8 אנטיץ'- 0.7 ארצג- 0.6 לאמפה- 0.1 חסימות: לאמפה- 0.9 וויליאמס- 0.8 ראנצ'יק- 0.7 אובצ'ינה- 0.3 באטיסטה- 0.3 אנטיץ'- 0.1 ארצג- 0 נקודות מדד: וויליאמס- 20.3 ראנצ'יק- 19.8 אנטיץ'- 19.2 לאמפה- 17.7 ארצג- 12.5 אובצ'ינה- 11.8 באטיסטה- 11.8 I Rest My Case. אגב, אלו נתוני השחקנים מהעונה האחרונה בגביע ULEB (ובאטיסטה ביורוליג, כמובן). אם לא תשתכנע, אביא גם את הנתונים שלהם מהליגות המקומיות.

Carmelo Anthony

New member
אתה מביא מספרים

ולא ככה בודקים שחקנים, שחקנים ששיחקו טוב ביול"ב לא בטוח מתאימים למכבי, מספרים נועדו כדי לבחור MVPים, אבל מכבי לא יכולה לקבל כל סנטר, צריך לחפש סנטר שמתאים לסגנון, לשחקנים, לדרך חשיבה של המאמן, לא סתם שחקן שקלע ביול"ב (שתכל'ס, לא שווה הרבה) 19 נק' למשחק.

שומו

New member
אז איך בודקים אותם../images/Emo35.gif

את רוצה שאני אביא לך וידאו שלהם או מה
בכל אופן, אתה חייב להגיד שמבחינת מספרים אלו סנטרים יותר טובים מבאטיסטה- מה גם שראינו את חוכמת המשחק של באטיסטה העונה ואת "מבחר" המהלכים שלו, וזה לא נראה מעודד כלל וכלל.

Carmelo Anthony

New member
אני רוצה להזכיר לך

שבתחילת העונה, אני כמעט בטוח שזה היית אתה, הבאת לי סרטון על טרל מקנטייר כדי להוכיח לי שהוא אכן מתאים למכבי, מספרים לא אומרים הרבה, צריך לראות שחקן משחק כדי להחליט אם הוא מתאים. המספרים שאותם סנטרים העמידו לא מרשימים אותי במיוחד, הם משחקים בקבוצות נידחות שלא קשה להעמיד בהם כאלה מספרים, אני מניח שאם באטי היה משחק שם הוא היה מעמיד מספרים לא פחות טובים, אל תזלזל בבאטיסטה, הוא שחקן מצויין שכמעט כל קבוצה באירופה הייתה שמחה לקבל.

שומו

New member
כמה דברים:

הסרטון שהבאתי לך לא היה של טרל מקינטייר אלא של טרל לידיי. אין לי בעיה להביא לך סרטונים של חלק מהשחקנים האלו, רק תבקש. דווקא העמדת מספרים מרשימים בקבוצות קטנות מרשימה יותר לדעתי, מכיוון שהשותפים בקבוצות האלה אינם שחקנים ברמה גבוהה- שלא לדבר על היריבות. אני ממש לא מזלזל בבאטיסטה- אבל גם אתה אל תזלזל בגביע ULEB. משתמש מהדברים שלך שמי משחק במפעל נחות או בקבוצות נחותות בעצם לא יכול להיות שחקן טוב
הנרי דומרקאנט משחק בגביע ULEB, לא

Carmelo Anthony

New member
בעעע.. ליידי... מקנטייר.... הכל מתערבב לי....

אבל אותם שחקנים בעצם צריכים לקלוע את הרוב המוחלט של הנקודות, גם אם רגב פנאן ילך לליגה ב' הוא יהיה כוכב, הכל םונקציה של הקבוצה סביבך ושל היריבות שלך. גביע יול"ב זה מפעל שאני לא מעריך בכלל, הקבוצה הכי טובה במפעל שם, אצלנו לא בטוח תעלה להצלבה, הפרשי הרמות גבוהים.

שומו

New member
הקבוצה הטובה ביותר שם העונה, חובנטוט באדאלונה

ניצחה את מכבי בעונה שעברה. חוץ מזה, היא מחזיקת הגביע הספרדי- ולהזכירך, הליגה הספרדית היא הליגה הטובה ביותר באירופה.

למעלה