אללה ס-ק-ר

אללה ס-ק-ר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

להעלאת המצברוח, להחייאת הפורום, וכו'. גנבתי מפורום סקרים ושאלונים, אז אני אנסה לסדר אותו קצת מכל השגיאות כתיב שיש שם. ו.. הוא קצת ארוך.
שם:
תאריך לידה:
מזל:
סגנון לבוש:
סטייל כללי:
פירסינג:
קעקועים:
צבע אהוב:
צבע שנוא:
מאכל אהוב:
חטיף אהוב:
חטיף שנוא:
פרי אהוב:
פרי שנוא:
בע"ח אהוב:
יש חיית מחמד?
מקום בילוי מועדף:
מוטו:
סרט:
שיר:
זמר:
זמרת:
להקה:
סטייה:
שריטה:
חולשה:
מפחיד:
משמח:
מכעיס:
מעציב:
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:
שיר שעושה מצב רוח טוב:
בנאדם שעושה מצב רוח טוב:
לאלה שעוד לא סיימו תיכון - ביה"ס:
כיתה :
עיר מגורים:
גובה:
מוצא:
אופטימי \ פסימי:
העדפה מינית:
דיסק אהוב:
הכי אוהב בגוף שלך:
הכי שונא בגוף שלך:
תכונה שנואה בעצמך:
תכונה שנואה באחרים:
לוקח לכל מקום:
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:
בחיים לא יתפסו אותך עם:
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:
איפה אתה עכשיו?
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?
למה אתה לא שם?
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?
רוצה אבל לא יכול?
את מי אתה הכי אוהב בעולם?
את מי אתה הכי שונא בעולם?
לא יכול בלי:
מתגעגע ל:
גורם לך לבכות:
מצחיק אותך:
בחיים לא:
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:
מתנה שהיית רוצה לקבל:
כישרון:
תחביבים:
אוסף:
ציטוט אהוב:
מקלחת או אמבטיה:
ים או בריכה:
חורף או קיץ:
לבן או שחור:
אופי או יופי:
כמות או איכות:
קור או חום:
חלום שאתה זוכר:
חלום שהיית רוצה שיתגשם:
הדבר הכי נועז שעשית:
הדבר הכי טיפשי שעשית:
הדבר הכי מצחיק שעשית:
הדבר הכי מצחיק שקרה לך:
הדבר הכי מפדח שקרה לך:
מקרה הכי טוב שקרה לך:
מקרה הכי רע שקרה לך:
הרגש הכי שלילי בעולם:
הרגש הכי חיובי בעולם:
החפץ הכי חשוב לך בעולם:
דבר ראשון על הבוקר:
דבר אחרון לפני שהולכים לישון:
מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:
מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:
נרדם בקלות?
קם בקלות?
איך אתה עונה לטלפון?:
איך הציונים:
איך העסקים?:
גיבור על מצויר:
דמות מצויירת:
סדרה מצוירת:
סרט דיסני אהוב:
הכי היית רוצה לפגוש את:
יכתבו על המצבה שלך:
אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?
איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?
אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?
יש חבר\ה?
השיר הכי רומנטי שיש:
סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:
אהבת פעם מישהי עד דמעות?:
סטוץ או מערכת רצינית?:
האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני:
העיקרון הכי חזק שלך:
שיר שתקוע לך בראש:
כואב לך משהו עכשיו?
איך אתה מרגיש עכשיו? שנה טובה לכולם

bזוהר

New member
עונה (הייתי אתמול בדיאלוג בחשיכה)

הדבר הזה שרונה וגידי היו בו (כתבתי בהתחלה ריני וגודה
)....הלכנו כל הכיתה,זה ממש מגניב! שם: זוהר תאריך לידה: 4.7.91 מזל: סרטן סגנון לבוש: די פשוט, אוהבת חצאיות סטייל כללי: מה נו חח מזתומרת פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: סגול צבע שנוא: אין כזה מאכל אהוב: שניצל של אמא עם פירא וקטשופ וסלט ירקות חטיף אהוב: במבה חטיף שנוא: דוריטוס נראה לי פרי אהוב: נקטרינה פרי שנוא:לא עולה לי בע"ח אהוב: כלב סוס גמל יש חיית מחמד? אין מקום בילוי מועדף: מסיבה מוטו: סרט: כנפיים שבורות שיר: כל יום שיר אחר:) זמר: זמרת: רונה להקה: אלג'יר סטייה: נושכת את הלשון כשאני עייפה שריטה: נו זה כמו סטייה לא??? חולשה: בנים עם שיער ארוך, עוגות גבינה מפחיד: מוות משמח: שיש משו טוב לראות בטלוויזיה (חחח כן יש דברים בהרבה יותר משמחים אבל זה מה שעלה לי). אהה עוד משהו- לקרוא את הספר ארבעה בתים וגעגוע:) מכעיס: שלא מקשיבים מעציב: אנשים שחולים במחלות נפש מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "לא יודעת","נראה לי","מה את משוגעת?!", "וואי ממש לא חשבתי שאני באמת אגיע לכאן", "יוווו!" חחחח כמה שמתי שיר שעושה מצב רוח טוב:cry if i want to בנאדם שעושה מצב רוח טוב:קוצ'מוצ'! (שם חיבה) לאלה שעוד לא סיימו תיכון - ביה"ס: כיתה : י' עיר מגורים: רמת גן גובה: לא יודעת, נראה לי בסביבות 156-7 מוצא: תימנייה ופרסייה אופטימי \ פסימי: אופטימית העדפה מינית: בנים דיסק אהוב: לא יודעת הכי אוהב בגוף שלך: רגליים ואף הכי שונא בגוף שלך: שיער תכונה שנואה בעצמך: אממ..צבועה אולי? תכונה שנואה באחרים: אדישות!!! לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: שירים של רונה בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספינה, מישו שיודע להזיז אותה בכישרון ואחות/חברה איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? תמיד יש למה אתה לא שם? בלתי אפשרי עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? האמת אין לי כוח לאנשים רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה את מי אתה הכי שונא בעולם? איזה ילדה אחת הייתי מעיפה לה כאפה:) לא יכול בלי: הבית והמשפחה. ובלי רונה כמובן. ולירז צ'רכי (עוד מעט נגמר האלופההה
) מתגעגע ל: כל מיני חברות גורם לך לבכות: געגועים למשל מצחיק אותך: המורה שלי למתמטיקה בחיים לא: בחיים לא משהו שעשיתי? נגיד שכן, אז בחיים לא....עשיתי סמים מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אה חח איזה משהו שאמרתי בביצפר בשיעור מגמה וממש התחרטתי על זה מתנה שהיית רוצה לקבל: פררו רושה (תיכף נגמר) כישרון: לא יודעת אם זה כישרון, אבל אני אוהבת משחק ותיאטרון תחביבים: לשחק, לשיר, לרקוד, ודברים יותר יומיומיים-להיות במחשב, לראות טלווזיה, ללכת להופעות של רונה, לצאת עם חברות, לאכול.... אוסף: אין לי. ציטוט אהוב: אממ סתם אחד כרגע שעולה לי בראש- "מה את מנסה לומר לא אכפת לי מה" מקלחת או אמבטיה: תלוי מתי.. במזג אוויר זה מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ!!!!! לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: חום!!!!!!! חלום שאתה זוכר: אממ לפני כמה לילות חלמתי שאנחנו טסים כל המשפחה לאנשהו, וקרו כל מיני דברים אבל זה ארוך..:) חלום שהיית רוצה שיתגשם: אהה לא מגלים כאלה דברים! הדבר הכי נועז שעשית: אממ לא יודעת אבל לפני כמה זמן עשיתי רחצה לילית בים רק עם תחתונים (היה שומם!!
) הדבר הכי טיפשי שעשית: הרבה הדבר הכי מצחיק שעשית: לא זוכרת דברים כאלה! בכל מקרה אני אספר משו שאני זוכרת:) לפני כמה זמן אני וחברה שלי ישבנו בביצפר בהפסקה על שולחן והיה לו איזה בורג בחוץ אז הוא התנדנד וממש התנדנדנו עליו ועשינו "וויייייייי" וכאלה חחח ואז אמרתי לחברה שלי "אנחנו עוד שנייה עפות בזבנג לתקרה!" ובשנייה שאמרתי את זה השולחן קרס ושתינו נחתנו למטה חחחחחחחח זה היה אחד הדברים המצחיקים ביותר שקרו לי....שעה לא הפסקנו לצחוק!!! הדבר הכי מצחיק שקרה לך: אהההה זה התשובה הקודמת!:) הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא זוכרת מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: פחד אני חושבת הרגש הכי חיובי בעולם: שמחה החפץ הכי חשוב לך בעולם: דבר ראשון על הבוקר: שותה שוקו דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מכבים ת'אור מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: כל מיני דמיונות כאלה של דברים שאני רוצה שיקרו מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: בעע איזה יום היום? (לא שאני כזה בנאדם שלילי פשוט בגלל ביצפר
) נרדם בקלות? לא קם בקלות? לא איך אתה עונה לטלפון?: "הלו" חחחח (?!) איך הציונים: לא משהו לא משהו:) איך העסקים?: גיבור על מצויר: סופרמן... דמות מצויירת: אממ לא יודעת,דרדסבא? או מלך האריות כשהוא גור? סדרה מצוירת: נילס והאווזים נראה לי סרט דיסני אהוב: מלך האריות הכי היית רוצה לפגוש את: מירב גרובר (או אנשים שמתו אבלזה לא מציאותי) יכתבו על המצבה שלך: אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? להיות בריאה ומאושרת כל החיים ושהמשפחה שלי גם תהיה ודברים וכאלה איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: נראה לי גמל חח לא יודעת (למרות שאני נמוכה) אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אממ, לא יודעת... יש אלפי אנשים שאני רוצה להיות וכל אחד מסיבה אחרת.. נגיד עכשיו מישהי שעולה לי זו לואינה לופליטו (לא לצחוק! ראיתי אתמול המורדים
,והיא כלכך כלכך יפה!!!) אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אממ... שאלה טובה. לא יודעת.. יש חבר\ה? לא השיר הכי רומנטי שיש: אוו לא טובה בהכי הזה סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: לא היו לי הרבה כאלה, הייתה נראה לי אחת רומנטית באמת אהבת פעם מישהי עד דמעות?: לא סטוץ או מערכת רצינית?: רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: כן העיקרון הכי חזק שלך: נראה לי, לא להתייאש (זה עיקרון בכלל?) שיר שתקוע לך בראש: איפההה היית ילדי תכול העייין כואב לך משהו עכשיו? כן העיניים איך אתה מרגיש עכשיו? בסדר, אבל עייפה

lunna747

New member
נשבר התחת, חסר לכם שלא תקראו!!

שם: שירן תאריך לידה:31.12.85 מזל:גדי סגנון לבוש:הראשון בארון סטייל כללי:מזה?! פירסינג:שלמה.. קעקועים: עדיין אין צבע אהוב: כל מה שדהוי צבע שנוא: מה שנוצץ מאכל אהוב: לחם וחמאה חטיף אהוב:סניקרס קראנצ' חטיף שנוא: דוריטוס פרי אהוב:מנגו פרי שנוא: אם ארטישוק זה פרי אז..!! בע"ח אהוב: כלב יש חיית מחמד? בוס-הכלב שלי מקום בילוי מועדף: תיאטרון תמונע...ורצוי שרונה תהיה שם מוטו: "כולם גונבים מישהו ממישהו אחר, זורקים חקה ומקווים תמיד להיות בצד שצד" סרט: מישהו לרוץ איתו..( הכי טוב שראיתי לאחרונה..אני לא רואה הרבה סרטים לצערי) שיר:my preason by the sea זמר: אריק איינשטיין זמרת:רונה כמובן להקה: החלונות הגבוהים סטייה: נראה לי שבמצבי רונה זה כבר סטייה שריטה: תקשיבו אני ממש נורמלית..מצטערת חולשה: גיטריסטים מפחיד: חיות מים למיניהן.. משמח: בדיחה טובה מכעיס: הברזות.. מעציב: בדיחה גרועה מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: יש כמה אבל זה בדיחות פרטיות אז חבל שסתם תתקשרו לשלוותה שיקחו אותי.. שיר שעושה מצב רוח טוב: " אלללללל המעיין......בא גדי בא גדי קטן....." בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אורי גוטליב עיר מגורים:רחובות גובה:172 מוצא:שחורה אופטימי \ פסימי:בדר"כ אופטימי העדפה מינית: בחורילות דיסק אהוב: צרוב שהכנתי- שירים מהופעות והקלטות לא מהאלבום ...נחשו של מי.. הכי אוהב בגוף שלך: את הצלקת בגב הכי שונא בגוף שלך: מאיפה באה השנאה הזאת שסקר...החלטתי מעכשיו לא עונה על הפועל "ש-נ-א" תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: פלאפון...כה קורבן של טכנולוגיה.. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בובה זהבה בחיים לא יתפסו אותך עם: כל כך הרבה דברים...בטוח לא התכוונתם לנסח את השאלה הפוך?! 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: את ת"א ...זהו מספיק אחד איפה אתה עכשיו: בית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן! למה אתה לא שם? שאלה טובה עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם החבר'ה מ"מועדון לילה" רוצה אבל לא יכול? לעוף את מי אתה הכי אוהב בעולם? את בוס את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי:כרית מתגעגע ל: נשמע מוזר אבל לבסיס שלי.. גורם לך לבכות: דברים רעים שקורים לאנשים טובים מצחיק אותך: אנושות בחיים לא: השתכרתי ..זאת אומרת ששכחתי מה עשיתי ומה שכולם מספרים שעובר עליהם מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתי יגמר הסקר הזה.? מתנה שהיית רוצה לקבל: תופים כישרון: אני אשנה את זה לכישרון גרוע- לשקר תחביבים: כל מה שיש בו כדור אוסף: אסימונים ציטוט אהוב:"בזבזנים מגושמים מפונקים שכמותינו..דורכים על רגלי זולתם" מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ואחר כך מקלחת.. ים או בריכה: בריכה..אוהבת לפתוח עיניים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי ללא ספק כמות או איכות: איכות.. ברוב המקרים קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: האמת שהוא ממש ישן אני רק זוכרת שהיו בו קופים.. חלום שהיית רוצה שיתגשם:עוזי? זה אתה? הדבר הכי נועז שעשית: לא זכור לי .. הדבר הכי טיפשי שעשית: ברחתי מהבית וחזרתי יום למחרת הדבר הכי מצחיק שעשית: אני לא כזאת בדרנית מצטערת הדבר הכי מצחיק שקרה לך: ממש אתמול עשיתי בננה באילת והיה נורא מצחיק הדבר הכי מפדח שקרה לך: יצאתי מהמים (חוף באילת)וגיליתי שהחצי העליון של בדג הים שקוף מקרה הכי טוב שקרה לך: השתזפתי ברגליים מקרה הכי רע שקרה לך: גנבו לי את הפלאפון הרגש הכי שלילי בעולם: שנאה בטח.. הרגש הכי חיובי בעולם: אוי זו משוואה ארוכה מידי.. החפץ הכי חשוב לך בעולם:גיטרה דבר ראשון על הבוקר:להדליק תמערכת דבר אחרון לפני שהולכים לישון: לשים את הטלויזיה על טיימר..אחרת אבא מתעצבן שהיא דולקת עד הבוקר מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: לא לשכוח לשים טיימר מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: יש שיחות שלא נענו?! נרדם בקלות? לא כזה קם בקלות? תלוי אם יש תוכניות..בעיקרון כן איך אתה עונה לטלפון? לא עונה איך הציונים: הכל מאה איך העסקים?: פורחים גיבור על מצויר: פיטר פן כמובן דמות מצויירת: פיטר פן! סדרה מצוירת: פיטר פן סרט דיסני אהוב:פיטר פן הכי היית רוצה לפגוש את: את הצלם בסרט "פיטר פן" יכתבו על המצבה שלך: היה טוב וטוב שהיה אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? עוד שתי משאלות איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: חתול...כל כך אינטרסנטית אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? עדי נויימן...בחורה זהב אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? קשה לי להחליט יש חבר\ה?לא השיר הכי רומנטי שיש: כשנפוליאון יכבוש את עכו סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: לא הייתה... לפחות לא זוכרת אהבת פעם מישהי עד דמעות? אכן : סטוץ או מערכת רצינית?:רצינית.. האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: כל הזמן..בגלל זה אני לא מאמינה בידידות העיקרון הכי חזק שלך: לא להרים דברים מהריצפה שיר שתקוע לך בראש: חווה אלברשטיין- רמז כואב לך משהו עכשיו? קצת התחת איך אתה מרגיש עכשיו? הקלה שנה טובה לכולם!

Tal Pe

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

"השיר הכי רומנטי שיש: כשנפוליאון יכבוש את עכו"
אחח... הבילויים האלו גאונים

lunna747

New member
כה..

יש לך מושג איך מנגנים אותי...ניסיתי רבות ללא הצלחה.. מה ככה?איך החג?שמח?

ניסיתי כל כך הרבה..

אני רק יודע.. שהפתיחה והבית זה זה איזשהוא צירוף של האקורדים של C#m F#m #G C#m/G לא בסדר הזה אני לא מצליח לכתוב את זה כמו שצריך... החלופה של הסי דיאז מינור ועל בס גי היא צמודה.. וש.. ה -days go by and i.. זה שוב F#m... וארחריו שוב C#m .. מבולגן ואני לא יודע לנגן את זה כמו שצריך.. די מתסכל.. כן. אבל ממש בהתחלת היכרותינו דיברנו על לנגן את הקול שקורא לי ... ועל זה דווקא נראה לי שהתשלטתי לא רע... אולי..

lunna747

New member
תגובה חח

כה הקול שקורא לי גם אני יודעת... אבל הפתיחה של my prison by the sea כל כך יפה ואני דיי קרובה למצוא אבל חסר לי משהו ..קצת קשה... היא צריכה בדיסק הבא לכתוב אקורדים עם המילים ..! נאהב אותה הרבה יותר מה חוץ?

חוץ? מנגן למשעי

סתם צבא וזה.. לא דברים מיוחדים. מחכה להופעה הבאה.. את השתחררת? נו מור צבא? או ש.. מה? מי? איך?

lunna747

New member
אכן השתחררתי...

בהחלט נו מור צבא...רציתי שזה לא יגמר חח נשמע מוזר אבל יש געגועים ומה נסגר עם איזה הופעה ?!! מיבשת אותנו..

לאללה - כמה רציתי

הופעה. האחרונה הייתה כל כך מזמן... (בסינדרום, שבסוף חלפתי על פניך) אח אח אח. נו אז מתי את מראה לי מה יש לך בינתיים מהפתיחה של prison . אני לא אוהב לקרא לזה ככה.. אבל זה מה שכתוב לה ב.. פלייליסט של ההופעות

lunna747

New member
וואלה..

כשאני חושבת על זה ...אף פעם לא הצצתי בפלי ליסט... וכשאני חושבת על זה זה נראה לי הרבה יותר כיף לא לדעת מראש...זה קצת הורס לא?! אפשר להפגש ...אנחנו דיי שכנים ופתאום יש לי המון זמן פנוי...אגב יש לי פלא חדש אנלא יודעת אם עידכנתי אותך בכל אופן..0528294566 לילה טוב!

בפעם שעברה שהייתי בסינדרום...

זאת שלפניה.. הייתי לבד וישבתי ממש פוף.. מולה . כמעט לידה.. אז בטעות יצא לי להסתכל.. וכן.. יהיה אפשר לחלוק.. ניגונים

bזוהר

New member
דורון...

אתה ממש מחכה להופעה כמוני....? אולי נעשה "קבוצת תמיכה כזאת".. משו פתאטי עד שיהיה תאריך ואז כשיש תאריך עושים משהו מיוחדדדדדד :)אוקי?

אין ספק...

שאני מחכה להופעה ממש ממש. ושהצרכים שלי דורשים משהו פתאטי אי לכך.. כן כן כמובן. רק שיהיה כבר תאריך

darling2

New member
../images/Emo68.gif

שם: דר תאריך לידה: 26/4/89 מזל: שור סגנון לבוש: רגיל..לרוב ג'ינס וחולצה רגילה.. סטייל כללי:מה?! פירסינג: אין קעקועים: אין..אבל החלטתי שיהיו.. צבע אהוב: כתום. צבע שנוא: אפור. מאכל אהוב: פסטה בכל צורה שהיא. חטיף אהוב: במבה! חטיף שנוא: אממ... פרי אהוב: תפוז. פרי שנוא: לא אוכלת הרבה פירות אז רובם. בע"ח אהוב: כלב
יש חיית מחמד? המון! מקום בילוי מועדף: מסיבה/הופעה/אצל חברים מוטו: לנצל כל רגע..! סרט: "אמלי","הר ברוקבק".! שיר: shakira-Tu
זמר: עברי לידר זמרת: שאקירה. להקה:.......... סטייה: שוקולד! שריטה: כנראה שאני יותר מידי לחוצה. חולשה: שוקולד! מפחיד: המון! משמח: חיוכים
מכעיס: אנשים. מעציב: ריבים, ועוד מלא דברים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: כפרע. שיר שעושה מצב רוח טוב: יום טוב-עברי לידר! בנאדם שעושה מצב רוח טוב: בובי ועומר. לאלה שעוד לא סיימו תיכון - ביה"ס: כיתה : יב'! סוף סוף! עיר מגורים: מושב תאשור. גובה: 156 אוף! נקודה חלשה! מוצא: פולניה מכל כיוון אפשרי..
אופטימי \ פסימי: מנסה להיות לרוב אופטימית. העדפה מינית: זכרים. דיסק אהוב: bjork-homogenic הכי אוהב בגוף שלך: שאני רזה. הכי שונא בגוף שלך: את השומני צד?! (
) תכונה שנואה בעצמך: לחוצה. תכונה שנואה באחרים: צביעות. לוקח לכל מקום: את הMP3 המושלם שלי! שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אתה פה חסר לי-נורית גלרון..(הוא גם מרדים אותי לרוב) ו- That I would be good-Alanis morissette בחיים לא יתפסו אותך עם: נעליים צהובות..
(סתם לא היה לי מה לרשום פה..נראה לי) 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מוזיקה, בובי ועומר. איפה אתה עכשיו? בבית שלי
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? ב"ש אם אפשר..אבל מחר. למה אתה לא שם? כי חג.. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? בובי. רוצה אבל לא יכול? יכולה אבל כבר אמרתי שחג לא?! את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה וחברים. את מי אתה הכי שונא בעולם? ......... לא יכול בלי: מוזיקה והמיטה שלי.
מתגעגע ל: המון אנשים. גורם לך לבכות: מוזיקה.
מצחיק אותך: שיחות טלפון..בחלקן.. בחיים לא: מה?! מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: איזה גרוע היה אתמול בקוקב קולה לייב!!! סיוט! מתנה שהיית רוצה לקבל: דיסקים. כישרון: לא כישרונית. תחביבים: חברים, תנועה, מחשב, טלוויזיה. אוסף: היה אוסף נרות...ז"ל. ציטוט אהוב:"Stuck inside this need to feel complete" מקלחת או אמבטיה: אמבטיה
ים או בריכה: ים. חורף או קיץ: קיץ! לבן או שחור: לבן.. אופי או יופי: אופי. כמות או איכות: איכות...(אחרי שנים בבני שמעון..חייבים להבין את זה..
) קור או חום: קור חלום שאתה זוכר:
חלום שהיית רוצה שיתגשם:............. הדבר הכי נועז שעשית: לא זוכרת. הדבר הכי טיפשי שעשית: לא זוכרת. הדבר הכי מצחיק שעשית:גם לא! הדבר הכי מצחיק שקרה לך:אמממ.. הדבר הכי מפדח שקרה לך: יו! איזה קטע מעצבן! אני לא זוכרת כלום! מקרה הכי טוב שקרה לך: סופשבוע אצל דודה חנה! את זה אני זוכרת
מקרה הכי רע שקרה לך: קוקה קולה לייב! גם את זה אני זוכרת
הרגש הכי שלילי בעולם: שנאה, חרטה. הרגש הכי חיובי בעולם:אהבה
החפץ הכי חשוב לך בעולם: החרוז של הפלאפון שלי
דבר ראשון על הבוקר: שוטפת פנים. דבר אחרון לפני שהולכים לישון: חשבון נפש בקטנה. מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: על כל היום. מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: כושיליאומוק! למה אני עדיין הולכת לביצפר?! נרדם בקלות? כן. קם בקלות? ממש...חחחחח איך אתה עונה לטלפון?: תלוי מי..
איך הציונים: טובים. איך העסקים?: גם כן. גיבור על מצויר: סופרמן! דמות מצויירת: פוקה! סדרה מצוירת:ארתור. סתם נו מה זה השאלות האלה?! סרט דיסני אהוב: מלך האריות/מולאן. הכי היית רוצה לפגוש את: הרבה אנשים... יכתבו על המצבה שלך: מה זה הדיכאון הזה?!
אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?אמממ..עוד קצת חופש.. איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:?! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אני אוהבת את עצמי, תודה! אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אישה. יש חבר\ה? לא. השיר הכי רומנטי שיש: קשה מידי...! סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אהבת פעם מישהי עד דמעות?: לא נראה לי.. סטוץ או מערכת רצינית?: רצינית. האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: לא. העיקרון הכי חזק שלך: סובלנות. שיר שתקוע לך בראש: song to a siren- בביצוע של עברי
כואב לך משהו עכשיו? לא נראה לי... איך אתה מרגיש עכשיו? די טוב. שנה טובה

למעלה