אללה שיגיע כבר יום חמישי

אללה שיגיע כבר יום חמישי

שיסעו הביתה... אחר כך ניאלץ להתמודד עם הצרות שזה מביא, אבל דיה לצרה בשעתה.

my sTar

New member
לא.

אנחנו גם עובדים עד יום שני הבא. ואם אני כבר פה, אז היום כל-כך עיצבנו אותי בפנימיה ה-**** הזאת ינעל אמא שלהם!! אני שונאת את הצוות פה ונמאס לי מכל המדריכים שעובדים פה !!!!!!! כל היום הייתי עסוקה בלצעוק ובלקלל, ואני בכלל אמורה להיות דוסה תמה וזכה שלא מוציאה מילה רעה מהפה שלה..
אבל Zין. נמאס לי !!!!!!!!!!!!!!!!!! #@%@&^$#%&%^*^&$*&*)&^%* !!!

גם אנחנו עד יום ב'

MY STAR...... איזו הצתרפות מקרים..... ואל תתעזבני. זה לא שווה את זה. תסתכלי על 'חלקת האלוהים' הקטנה שלך ותעשי בה את הטוב ביותר שאת יכולה.

my sTar

New member
את יכולה לקרוא לי מיכל :)

ואם היית שומעת למה התעצבנתי אז היית מבינה, תאמיני לי. אבל זהו, עבר לי. אני מתעצבנת מהר ונרגעת מהר :) קייטנה זה כייף, לא?

joyjoy

New member
אממ שכחת שיש לך השתלמות

או שכבר עשית אותה או שלא בעצם בקיצור יש לך עוד יומיים שלמים לבלות בהדרכת ה"נפלאה" ההיא בילוי מהנה

מזל שיש לי חברות טובות:p

וחוצ מזה שתדעי לך שקניתי משקפי שמש חדשים ואטמי אוזניים ואני מתכוונת לחדש אותם בהשתלמות!

joyjoy

New member
אז מה התוכניות שלכם לחופש ?

וציניכאן הנה יום חמישי כבר תכף פה ! מה מתוכנן לך בחופש ?

אני מתכנן לחגוג

את השעה שבה לא יקללו את אמ-אמ-אמא שלי ויספרו לי מאיפה באתי ואיך מנצלים זאת למטרות מסחר. חוץ מזה... רק שיהיה שקט... ושלא יהיו השכמות...

נחנח

זה בדיוק הזמן למלא את כל המטלות שדחית בגלל העבודה... אבל מצד שני, יש שקט. ילדים לא רבים. לא צריך לזכור את הטלפון של זה או את התרופה של ההוא... מצד שלישי (יש גם כזה) חזרתי לחלום על הילדים אחריי חודש בערך. הגעתי למסקנה שיש כנראה איזו רמת הצפה שמעליה מפסיקים לחלום עליהם. לפחות זה חלומות נחמדים בינתיים ולא עשיתי שום נזק לשום ילד בחלום (רק לצוות...) סוף שבוע נעים לכולם. חופש נעים ורגוע. וחג שמח גם (למי שאוהב חגים).

אני חושבת שלכולנו יש אותן תוכניות

להיות בחופש!!!! למלא את עצמנו באוויר לקראת הטירוף של סוף השנה . לנקות קצת את הראש ולנוח המון מי פה לא מסכים איתי

שלא יגיע יום חמישי...

שישארו עוד כמה ימים בבית... עוד קצת שקט... מזל שאני לא עושה את השבת...

למעלה