אללה תעזרו לי

airbase

New member
אללה תעזרו לי

קודם כל אני טס ביום חמישי הזה,בשמיני לשבוע... קיצור קודם כל,כל מי שרוצה לדבר ולהיפגש מוזמן לאיי סי 254484044... דבר שני...אני יכול להמיר בשדה תעופה שלנו ללירות קפריסאיות? איך קוראים לפאב הזה שמנגנים פה פסיי טראנס וכאלה...? איך קוראים ל2 המקומות שיש בהם אפטרים? הבנתי שיש 2 ורק אחד שווה... אממ...בעיקרון מה המקום השווה ביותר להשכיר קטנועים או טרקטורונים...? אז תודה...

megolad

New member
עזוב אותך חינם המקום סתם מעפן...

בדוגרי אני לא מבין למה אתם לא אוהבים את הריבר רגאיי מקום בן זונה אקווה סתם חרא יש שם רק פול בריטים שיושבים ושותים שעוד 5 איש רוקדים ממש לא אהבתי...

hazir10

New member
אתה פשוט נכנס חחח

לא אומרים לך כלום נכנסתי לשם 3 פעמים חינם גיליתי תטריק לכמה חבר'ה והם גם הצליחו :)

אוקי אז ככה....

אפשר להמיר בשדה תעופה בארץ ללירות קפריסאיות...אבל תביא גם דולרים כדי שאם יגמר לך הלירות שתחליף בארץ תוכל להחליף גם בנאפה.. המקום שהכי שווה בו להשכיר קטנועים נמצא ברחוב שבו נמצאים מלון מגדליני ומלון מאוס..(זה בהמלצת המדריכים שלוקחים בהעברות למלון) בקשר לאפטר פארטי אני יודעת שבrivver reggei יש אפטר פארטי וגם המקום ממש ענקקקק ויפה..ואפשר להביא בגד ים כי יש שם בריכות.

yossibalali

New member
האפטר פארטי בריבר רגאיי מעפנה

המים מגעילים ומסריחים המוזיקה בקושי שומעים רק המקום עצמו יפה אבל לא שווה 6 פאונד בחיים

MV301

New member
השכרת קטנועים ב SPEED BIKES

המקום היחיד שאין לו מוניטין של שוחט תיירים השכרנו משם שלוש קטנועים כאלה קטנים חמודים. הוא נמצא ליד מלון מאוס .

la morenita

New member
שאלה בקשר לאופנועים../images/Emo66.gif

חייבים רישיון בשביל להשכיר אופנוע?

DJ ET

New member
כן חייבים רשיון

וגם צריך להשאיר להם דרכון אבל תנסו להחליק אותה.

airbase

New member
יואוואאו איזה באסה

קיצור בסוף נגמרו הכרטיסים בשניות האחרונות והזמנות ליום חמישי הבא..ב15... יום טוב :[

G A L 17

New member
מאיפה אתן ?

בטיסה של שש בבוקר? אם כן אני איתך בטיסה :)

G A L 17

New member
באר שבע...

קיצר כשמתחילים לשיר היום יום הולדת תצטרפו , לא להיות מפונקות!!! :)

למעלה