אלללה חבר'ה עידכונים!!!!

maorubin

New member
אלללה חבר'ה עידכונים!!!!

המצלמות מראות פה גל מבטיח..... בואו נשמע ממי שהיה בים איך הוך

איזה גליםםםםםםםם

אימאאאאאא
המצילים היו כולם בלחצים, צרחו על כל מי שנכנס למים, הלכו מכות עם אנשים שם חחח... אני בהתחלה ניסיתי להיכנס בקונטיקי לא הצלחתי חח מרוב שהגלים היו חזקים וכל רגע העיפו אותי בחזרה לחוף...ואחרי זה נכנסתי קצת בחוף ליד השובר גלים, תפסתי 2 גלים ויצאתי
בקיצר היה גלים ענקיים לטעמי, או שכמו שמישהו חמוד שפגשתי שם אמר- "זה לא ים למתחילים.."
.

לאוס

New member
הייתי היום בבוקר בהרצליה

אני חייב לומר, שזה ממש מבאס להתחיל לגלוש בגיל 21. זה כבר מייאש ומביך באיזשהו מקום. וקיבינימט, אף אחד לא נחמד אליך במים. היום כשהייתי, ניסיתי לעשות דאק מתחת לגל גדול, כמובן שלא הצלחתי, לקח לי שניה להתאושש ואיזה טמבל אחד שהיה על הגל שאחריו צרח לי לעוף משם, ומה אני עושה וכל מיני ברכות בסגנון. ג'יף. אז היום ממש לא היה מוצלח מבחינתי, למרות שהיו גלים סבבה. אני פשוט עוד לא מצליח לחזור אחורה אחרי שתופס (או שנכנס בי) גל. יותר מדי פעמים היום כבר חשבתי שאולי אני בכל זאת טיפוס של יבשה. מצטער על הדכדוך, פשוט הבוקר הזה ביאס לי ת'תחת.

ymoto

New member
יווו היה מטורף

היו גלים מטורפים מה קורה איתכם?? אני הייתי בין חוף הג'ט סקי לצוק עליתי למעלה למעלה למעלה לשובר הראשון והיה פשוט גל מדהים ארוך מהיר כיפי אבל לקח איזה 20 דקות בערך לעלות על לשם....

Ben Dor

New member
ככה זה...

זה קורה לכולם! כנראה שנכנסתה במקום לא טוב...בידיוק איפה שהשבירה...פעם הבאה לפני שאתה נכנס תראה איפה הגלים נשברים איפה הגלים נשברים ותיכנס דרך שם... ואם אתה לא מצליח לעשות דאק אני ממליצה לך לתפוס תליש הכי קרוב לגלשן...ופשוט לשחות עם הגלשן וככה כל פעם שבא גל אתה פחות זז ויש לך שליטה על הגלשן...רוב הפעמים אני עושה את זה...תלוי בגלים... וזה לא קשור לגיל שלך...וכה יש המון גולשים לא נחמדים יצא לי לצערי לראות הרבה כאלה...אבל תיתן להם להוריד לך את הביטחון ואת הפאן של הגלישה.. אני גולשת כבר כמה שנים...וגם לי המון פעמים זה קורה...אתה לא לבד בקטע הזה... ואם אתה צריך עזרה או משהו אנחנו תמיד פה =]

לאוס

New member
תודה...

נחמד לשמוע כמה מילות תמיכה. טוב לשמוע שזה גם לא היה יום טוב למתחילים, ככה שאולי יש עוד תקווה...

cyb3rmaniak

New member
לא מבאס ולא נעליים.

אני התחלתי בגיל 20 (עכשיו אני בן 22), כשעוד הייתי בצבא. כולם היו דווקא נחמדים ועזרו... אחלה יום בחרת לך להכנס- הגלים ממש לא מתאימים למתחילים! אם מישהו צעק לך לצאת זה רק בגלל שכנראה נכנסת איפה שהיו גולשים והפרעת למישהו, או שהוא פחד שעוד דקה יבוא איזה גל ויטביע אותך. אם זה מקרה, אז אל תיקח את זה אישית. אתה עוד לא רואה איפה אפשר להכנס בלי להפריע וכשרואים מישהו שרק מתחיל נכנס ומפריע לך זה יכול לשגע. במיוחד ביום כזה שהגלים חזקים ולהכנס שוב זה סיוט שקורע אותך. ביום רגיל זה מסוכן כי יש מצב שמישהו יוריד לך את הראש כשאתה נכנס מול מישהו שתופס גל. ביום עם גלים גבוהים זה מסוכן פי כמה וכמה. כמובן יכול להיות שפשוט נפלת על אנשים חארות ;) אל תתיאש. רק תבחר את הימים שבהם אתה נכנס, ואל תכנס איפה שכולם נמצאים. תפוס איזה 30 מטר מרווח מכולם. ואם אתה ממש רוצה לשאול מישהו שאלות, תיכנס רחוק ממנו, תגיע לליין ורק אז תחתור לכיוון הגולשים. ככה יש פחות סיכוי שתחסום מישהו ותעצבן אותו.

tn1971

New member
גם אני מחשיב את עצמי מתחיל

לא גלשתי 10 שנים.... ועכשיו אני חוזר לזה בגיל 35... אז אף פעם אסור להתייאש לגבי בעיה עם גולשים אחרים: אני בד"כ הולך הצידה לשבירה "קצת פחות טובה" ולא נמצא איפה שכולם גולשים, יש לזה כמה יתרונות: 1. אתה לא מפריע לאף אחד 2. אף אחד לא מפריע לך 3. בהיותך מתחיל, אתה לא צריך "להלחם" על גלים עם גולשים מנוסים ממך. אתה יכול לתפוס כל גל - כי אתה לבד על השבירה הפרטית שלך. זה נותן לך יותר זמן להתאמן ולהשתפר.

אFרת

New member
מה זהה?!?!!?

אני נשבעת לכם שהיו היום גלים של 80 בכיףףף......... משו מפחיד ביותר.. אחרי משו כמו רבע שעה שניסיתי לעלות ולא הצלחתי לעבור את השבירה (את האמת שהצלחתי יותר לאבד חלק מההרחבה שלי ולא לעלות חחח) די ויתרתי... זה ממשששששש לא היה ים בשבילי =/ אני אחכה למחר בערב או למחרתיים שירד קצת הים.. אגב שלשום עמדתי כמו שצריך סופסוף D: ואל תזלזלו, זה לא היה על הקצף XD

yanay4

New member
בהחלט ים לא טוב למתחילים

תלכי בימים קצת יותר נמוכים. בהצלחה

maorubin

New member
אתמול היה פשוט מטורף...

ב12 בערך כבר התייאשתי מלנסות לגלוש ועפתי מהמים... הייתי בפלמחים.. היה ים אכזרי ברמות.. רק הממש תותחים גלשו... וגם הם דפקו הרבה התהפכויות לא נורמליות בגלים... היו צינורות ענקיים ושמנים ברמות.... העדפתי להישאר על החוף עם הסקימבורד.... וגם איתו כולי נפצעתי...

maorubin

New member
ת'רואה מזה?

אחי בפלמחים היה ים פשוט מפחיד... אתה אולי כן היית מצליח לגלוש עליו אני פשוט לא.... אתה רואה שם את הכי שפיצים בעולם נבלעים בגלים מטורפים... היו צינורות ענקיים... הים היה יותר מדי גבוה בשבילי משעה 12 בערך... שהוא התחיל ממש לעלות...

מאורפ

New member
גולש חדש (בפורום) מחיפה

אתמול יום שבת גלשתי בחיפה היו גלים פשוט מעולים... ארוכים חזקים כמו שצריך... היום הייתי גם היו גלים פקונגות לפנים עם צינורות לביצים... :) לפי מה שאני רואה פה הרבה פה גולשים מתחילים אז הנה כמה מילות עידוד: תפרשו עזבו זה גדול עליכםםם!! חחח סתם באמת אל תפסיקו לגלוש לא משנה מה כל אחד אומר לכם תאמינו לי כל פלוץ שמעיז לפתוח את הפה שלו על מתחילים שכך שגם הוא היה ככה...

למעלה