אלללוווהייייםם!!!!!!!!!! אדירים!!!!

liran b

New member
אלללוווהייייםם!!!!!!!!!! אדירים!!!!

ארה"ב!!!!!!!!!!1 הותקפה ע"י טרוריסטים!!!!!!!!!!!!!!! בניו יורק הלכו הטווין טאוורס!!!!!!!!!!!!!!! הלך הפנטגון!!!!!!!!!!!!!!!!!! מלחמת עולם שלישית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~splash~

New member
רק זה חסר לנו....

תוקפים מצד ימין תוקפים מצד שמאל.. אנחנו לא תוקפים אף אחד אבל אנחנו נפגעים קשות...כמו במפרץ!

נריה_ה

New member
מלחמת המפרץ לא התחילה מפלישה עראקית

לכווית, דבר שסיכן את מקורות הנפט האמריקאים...?!?!

מלחמת עולם שלישית.

זה היום שאתם תיזכרו לאורך כל החיים שלכם. 11.9.01 מלחמת העולם השלישית החלה. גלית

רק זה חסר לנו! ../images/Emo7.gif

לא יהיה שלום יותר לעולם! איבדנו כל תקווה! יום אחד זה זריקת אבנים, יום אחר פיגוע בירושלים, יום אחריי זה זה ועדה נגד ציונות, ולמחרת כל ארה"ב מופצצת תחת טרור!!!!! בדיוק היום חשבתי לעצמי, כמה חבל שבני אדם לא יכולים להשכין שלום בינהם! בדיוק היום דיברה איתנו המורה על הרב כהנא ועל מה שהוא אמר, כמה חשבתי שזה כל כך רע לשנוא אחד את השני.... חבל שאנשים לא רואים אחד את השני מבעד לעור... אני מסתכלת על הכלבה שלי וחושבת: כמה כיף לו שהוא לא יודע מזה שנאה וגזענות! אולי בכל זאת בע"ח יותר חכמים ממנו!

Connie M

New member
(off topic) ../images/Emo32.gif

Wasn´t it the date that the end of the worlf was suppose to happen 1 or 2 yesrs ago?

לא ממש.... אבל...

מעניין אותי לדעת עם מאדים קרוב יותר לכדור הארץ החודש.... כי אני יודעת שזה מוזר כזה.. אבל מתי שהתחילה המלחמה בקוסבו מאדים היה ממש קרוב לכדוה"א וראינו אותו בטלסקופ של בן דוד שלי זה היה כזה מדהים! וגם במלחמת העולם השנייה זה קרה..... ועוד מלחמות עתיקות! ו7לפי האסטרולוגיה והמיתולוגיה היוונית (שאותה אני מעריצה) שמאדים קרוב לכדהו"א זה סימן לפרוץ מלחמה... אבל זאת רק דעה\השערה\אגדה! שמארס

keren007

New member
טוב, אז יודעים מי האשם......

הוא מבוקש בכל העולם ואי אפשר למצוא אותו.... שמעתי שהערבים חוגגים בירושלים! אני יודעת דלא כולם מסכימים איתי בנושא אבל........ שישרפו הערבים. זה לא המקום והזמן להגיד את זה אבל אני ממש זועמת, כל המלחמות והעימותים שקורים זה באמת בגלל הערבים.

liran b

New member
בשנת 1654........

אמר נוסטרדמוס:! "In the City of God there will be a great thunder, Two brothers torn apart by Chaos,"The third big war will begin when the big city is burning " - Nostradamus 1654 כלומר!! בעיר הגדולה ביום ששני הבניינים יבערו תחל מלמחת עולם 3!!!!

keren007

New member
כבר הוכרזה מלחמה!

מלחמת העולם השלישית נגד הטרור......

למעלה