|מקרוני|
שם:בר גיל:13 והרבה מין: אני עוד קטנה יא בהמות! צבע עיניים:חום צבע שיער: שטני גובה: 1.47 וחצי
פירסינגים: אין קעקועים: אין אייסיקיו או מסנג`ר:מסנג'ר שפות שאתה מדבר/לומד:ערבית אני לומדת,ואני יודעת אנגלית עברית וספרדית. תכונות טובות שלך:------- תכונות רעות שלך:הכל. אמרו לך פעם שאתה דומה ל:קקה מת. יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מצחצחת שיניים
מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?נו דיי מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא מה מפחיד אותך?דיייייייייי מה מרתק אותך?שוקולד עם פצעוני בגרות
. מה מעציב אותך? שוקולד בלי פצעוני בגרות
. מה משמח אותך?דלעת עם תולעים. אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? בורקס גבינה. מה הארוחה החלומית שלך?בורקס גבינה עם קולה
. מה אתה שותה במהלך היום? מים קפה או תה: תה סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: לאפה מועדון או בית קפה: מועדון פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים?"אקונה מטטה" "הוא כל הזמן עושה בלופ בלום" אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קונה שוקו בשקית?
מעשה נועז שעשית?
די..אויש מעשה טפשי שעשית? יש יותר מדי סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: חח נראה לי שעניתי על השאלון הזה. האם היית בחו"ל, ואיפה?כה,בטורקיה. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בקנדה. מה יש לך מתחת למיטה? אני באמת עניתי על השאלון הזה
. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אגודל
. מה סקסי בעיניך? שניצי עם לבנים
. מה רומנטי בעיניך? טו קנדלס. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?נמנמ,לתקופה שבה לא היה חשמל
. למה נראה לכם?! אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? צביקה פיק
. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אפשר כמה? אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך?גאד דאמט! מה היא המילה השנואה עליך?פסקול. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?0_o מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =))^_____^ מה היא הקללה האהובה עליך?ג'ירפה עם בעיות נפשיות? איזה קול/רעש אתה אוהב?^_^ איזה קול/רעש אתה שונא? די,אני לא אוהבת לחשוב כשאני עייפה. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בתופים ובמחולות? גלידה – בכוס או בוופל?וופל
. שוקו או וניל?וניל
חוף או הרים?חוף לישון או לקום?לישון
שקיעה או זריחה?שקיעה
. לילה או יום?לילה. בזבזן או חסכן?חסכנית
,יה רייט. קור או חום?חום סערות ברקים – ? הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה
. ברגע זה ממש –
עם מי היית רוצה להיות ואיפה?אמרתי שאני לא אוהבת לחשוב הרבה בלילה! למי אתה מתגעגע?כמה עצוב
,לנמלה שלי זהבה,יהי זכרה ברוך
. את מי היית לוקח לאי בודד? אני והMP3 נסתדר מצויין. אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... גמאני
צבע:שחור ואדום בעל חיים:נמנמ,האחים שלי,נה,אפילו בתור בעלי חיים הם לא חמודים. ספר:לא קוראת
. סרט:NOT שחקן:זה מהO.C שחקנית: זאת מהO.C דיסק:UNDER MY SKIN שיר:בלוברד אוף ברוקן דרימס
. מקום בילוי: נמנמ,שירותים?
פורום אהוב: אבירל לאבין,אוונסנס וכמובן-אתם! עונה:אביב? מקום להעביר בו חופשה:קנדה
. רכב: מה אני יודעת? מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:לא אוהבת לחשוב בלילה
. ציטוט מסרט/ספר/סדרה/מציאות:"והוא כל הזמן עושה בלום בלום!" עיתון: ראש1 סדרה: פאנקד,פלוריסיינטה,השיר שלנו. מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? היום בצהריים. זכית לחיוך? גם. הענקת מחמאה? גם. קיבלת מחמאה? גם. עשית משהו טפשי? גם
XD פינקת מישהו? שלשום,אימא הייתה צריכה אהבה
. פינקת את עצמך? לא זכור לי,האמת שאני חושבת על זה!.. צחקת?היום בצהריים. גרמת למישהו לצחוק?גם. התחרטת על משהו שאמרת?לא זוכרת. בכית? גם הסתפרת?לפני חצי שנה. הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא הכרתי
פחדת מהחושך?נבר אנד אבר! עשית משהו מסוכן? אני כבר לא זוכרת. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? בטח
. בכית בסרט? לא זכור. אמרת "אני אוהב אותך"?גם שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? גם הופעת בעירום בציבור? גם קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? חחXD,כמה חושני מי האדם האחרון שראית:אסף מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:רן דנקר
. האדם האחרון שהתקשר אליך: מיי שוקולד בננה! האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"?נו מה אתם עושים צחוק.! האדם האחרון שישן במיטה שלך:????????? ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אין לי לו"ז. צביקה הדר או צביקה פיק? הדר הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אתם מאגניבים,אצתם מכירים אותי! האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? נהינת במקצת? למה?