אלמה בן זאב ואדם הירש!!

lilo the sexit

New member
אלמה בן זאב ואדם הירש!!

אלמה בן זאב-היום ראיתי בית משותף בערוץ הילדים ובסוף הקליפ אז רואים אותך כשהיית קטנה!,את ישבת ליד מישהי והיית מזה חמודדדדדדדהההההה!!!!!!!!,את כזה כאילו שצילמו אותך אז ראו את השער ואז הסתובבת וחיכת והיית מזה חמודה כשהיית יותר קטנה!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה בונבונה את הייתת!!!,ואחר כך ראו אותך עם כל הילדים עומדים ואת כזה שלבת ידים!!!חמודהההההההההההההההה!! אדם הירש-היום בשעה 15:30 יהיה ארבעה בעקבות החג עם אדםם!!בערוץ הילדים גם...
חחחחחחחחחחחחחחח הוא קטן שם וכזה חמודיייי!! אני מקווה שבפסח שלחו אותו לתוך המשחק כי אז יראו אותו כמה שיותר!!

נצל"ש -> שאלון ענק!!!

מומלץ לענות בשני חלקים!
שם: גיל: מין: צבע עיניים: צבע שיער: גובה: פירסינגים: קעקועים: אייסיקיו או מסנג`ר: שפות שאתה מדבר/לומד: תכונות טובות שלך: תכונות רעות שלך: אמרו לך פעם שאתה דומה ל: יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? מה מפחיד אותך? מה מרתק אותך? מה מעציב אותך? מה משמח אותך? אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? מה הארוחה החלומית שלך? מה אתה שותה במהלך היום? קפה או תה: סוכר או סוכרזית: מלח או פלפל: פלאפל או שווארמה: פיתה או לאפה: מועדון או בית קפה: פאב או דאנס בר: אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מעשה נועז שעשית? מעשה טפשי שעשית? סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: האם היית בחו"ל, ואיפה? איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מה יש לך מתחת למיטה? האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מה סקסי בעיניך? מה רומנטי בעיניך? אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? מה היא המילה השנואה עליך? מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) מה היא הקללה האהובה עליך? איזה קול/רעש אתה אוהב? איזה קול/רעש אתה שונא? איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? גלידה – בכוס או בוופל? שוקו או וניל? חוף או הרים? לישון או לקום? שקיעה או זריחה? לילה או יום? בזבזן או חסכן? קור או חום? סערות ברקים – הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? למי אתה מתגעגע? את מי היית לוקח לאי בודד? אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: בעל חיים: ספר: סרט: שחקן: שחקנית: דיסק: שיר: מקום בילוי: פורום אהוב: עונה: מקום להעביר בו חופשה: רכב: מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: ציטוט מסרט/ספר/סדרה: עיתון: סדרה: מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? זכית לחיוך? הענקת מחמאה? קיבלת מחמאה? עשית משהו טפשי? פינקת מישהו? פינקת את עצמך? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? התחרטת על משהו שאמרת? בכית? הסתפרת? הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? פחדת מהחושך? עשית משהו מסוכן? יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? בכית בסרט? אמרת "אני אוהב אותך"? שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? הופעת בעירום בציבור? קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? מי האדם האחרון שראית: מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: האדם האחרון שהתקשר אליך: האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? צביקה הדר או צביקה פיק? הראל מויאל או הראל סקעת? האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? נהינת במקצת? למה?

עונה! חלק א'!

שם: אדוה גיל: 12 וחצי מין: נקבה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום גובה: 1.65
(חחח דני מגיע לך!) פירסינגים: אין קעקועים: רוצה בכתף משהו בסינית אייסיקיו או מסנג`ר: שניהם, מעדיפה מסן שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, איטלקית, לומדת לצערי ערבית, ספרדית תכונות טובות שלך: חכמה, נחמדה, מצחיקה, חברה טובה, ואמרו לי שאני יפה תכונות רעות שלך: אני קצת קנאית, פחדנית טיפה. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ג'וליה רוברטס (עדיין לא הבנתי את הקשר ביני לבינה) יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת את התריס ואז מכבה את השעון המעורר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושבת על *** מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? *** מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? הבוקר.. אמא
מה מפחיד אותך? להיכשל מה מרתק אותך? לא יודעת... מה מעציב אותך? אהבה נכזבת מה משמח אותך? אהבה!!! אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? תלוי מתי... מה הארוחה החלומית שלך? לא יודעת, משהו שוקולדי מאוד! מה אתה שותה במהלך היום? מים, קולההההה קפה או תה: קפה סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: פלאפל פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה: מועדון פאב או דאנס בר: לא יודעת. אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? "תחייך תמיד - בסוף מישהו יתאהב בחיוך שלך" אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? אהמ.. מביאה אותו מהמקום בו זכיתי בו.
מעשה נועז שעשית? יש המון מעשה טפשי שעשית? ואו, יש הרבההה סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הרגל - לשיר שירים לפני שאני הולכת לישון האם היית בחו"ל, ואיפה? בטורקיה שלוש פעמים, ביוון ובאיטליה. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב מה יש לך מתחת למיטה? מתחת למיטה? עוד מיטה לאורחים האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים, אם העיניים יפות ואמיתיות כך גם הבנאדם מה סקסי בעיניך? ***
(וזה לא מה שאתם חושבים.... זה מישהו!) מה רומנטי בעיניך? התוודות מיוחדת על האהבה. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא יודעת. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אין לי מושג איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ריקוד...

עונה! חלק ב'

אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? לא יודעת מה היא המילה השנואה עליך? אני לא אוהבת שאומרים לי "כוסית".. לא יודעת. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודעת... בנאדם טוב מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) הכפתור של המחשב...
מה היא הקללה האהובה עליך? מניאק... חחח
איזה קול/רעש אתה אוהב? קול יפה איזה קול/רעש אתה שונא? של רוני סופריאק איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא יודעת.. גלידה – בכוס או בוופל? וופל רולזזזזזזז שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? חוף לים, והרים לטיפוס לישון או לקום? לקום שקיעה או זריחה? שקיעה, יותר מיוחד לילה או יום? אם היו ערי בלילה וישנים ביום זה היה נחמד בזבזן או חסכן? באמצע קור או חום? חום (כי אז אפשר ללכת לבריכה או לים) סערות ברקים – בררררר הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה
ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם *** לא משנה איפה... למי אתה מתגעגע? ל*** את מי היית לוקח לאי בודד? ***
אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: כתוםםםםםםםםםםםםםם בעל חיים: חולה על הע"ח לא משנה איזה ספר: "מלאכים ושדים" סרט: "דרדוויל"
שחקן: אורלנדו בלום ואושרי כהן
שחקנית: אין מועדפת דיסק: שאני צורבת לעצמי שיר: "אתה", שאני כתבתי מקום בילוי: משהו עם מיםםםםםםם פורום אהוב: אין. עונה: כל עונה והייחוד שלה מקום להעביר בו חופשה: ארה"ב רכב: מכונית אדומה עם גג נפתח מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: לא יודעת.
ציטוט מסרט/ספר/סדרה: חחח: oh emily! oh ronald! oh shit חחח מהסרט "מג'סטיק" עיתון: ראש1 סדרה: מכושפותתתת

עונה! חלק ג'!

מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? הרגע, אני תמיד מחייכת זכית לחיוך? לפני כמה דקות הענקת מחמאה? גם לפני כמה דקות קיבלת מחמאה? לפני דקותיים... :-} עשית משהו טפשי? לפני שלושה ימים פינקת מישהו? היום פינקת את עצמך? היום צחקת? היום גרמת למישהו לצחוק? היום... התחרטת על משהו שאמרת? לפני שבוע בכית? ואו... ממזמן
הסתפרת? לפני חודשיים... יצא נורא יפה הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? אף פעם פחדת מהחושך? NEVER עשית משהו מסוכן? שלשום.. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? האאאאאא? בכית בסרט? לפני חודש אמרת "אני אוהב אותך"? אתמול שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? אף פעם הופעת בעירום בציבור? אף פעםםםםםםםם קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? אף פעםםםםםםםםםם מי האדם האחרון שראית: אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: שנייה.... נראה לי שלילך, אני לא בטוחה האדם האחרון שהתקשר אליך: עומר...
האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"? *** האדם האחרון שישן במיטה שלך: ואו, זה היה ממזמן ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? מחר כנראה הולכת לחברה, או ביום שלישי לסחנה צביקה הדר או צביקה פיק? פיק חחח הראל מויאל או הראל סקעת? סקעתוןןןןןן האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אני מקווה מאוד האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כפרה עליכם! חולה עליכם!!!
האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא... דווקא היה נחמד נהינת במקצת? מאוד למה? כי משעמם לי.. ואני מוסיפה: הקדשה אחרונה - ל***

lilo the sexit

New member
נו שיהיה..גם אני יענה...

שם:ליאת גיל: 11 מין: נקבה צבע עיניים:חום צבע שיער: חום גובה: 1.50-1.52 פירסינגים: לא! קעקועים: לא! אייסיקיו או מסנג`ר:כן... [email protected] 193511068 שפות שאתה מדבר/לומד: לומדת אנגלית מדברת עברית ות'מילים החזקות באנגלית ובספרדית... תכונות טובות שלך: חברותית(בכיתה!חחח) תכונות רעות שלך:עקשנית בצורה עצבנית!,ומתעצבנת מהר! אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אמא שלי! וטלי מפינת אור! יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת ת'עינים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? נכנסת למיטה מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אוף אני הראשונה שקמה? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי מה מפחיד אותך? אנשים שדופקים בדלת ושאני לא מכירה אותם! ו...מוות!והעתיד! מה מרתק אותך? איך זה לא להיות פחדן מה מעציב אותך? לדעת שאם אני רוצה משהו ואני לא משיגה אותו! מה משמח אותך? לדעת שאני רוצה משהו ואני יותר ויותר משיגה אותו! אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? -קולה פסטה/ספגטי ולעיתים פיצה! מה הארוחה החלומית שלך? מזאתמרת?! יעני עם שחקן?! אמממ.... פלוריסיינטה ואם היא לא יכולה אז עם בנחמין ואם הוא לא יכול אז עם פדריקו ועם פדריקו לא יכול אז עם דלפינה. מה אתה שותה במהלך היום? בבוקר שוקו, ומים קפה או תה: תה! איכס קפה סוכר או סוכרזית: לא מרשים לי להשתמש בסוכרזית!אוף...... מלח או פלפל: איכס אמממ! אני לא יענה... פלאפל או שווארמה: שווארמה... פיתה או לאפה: חחח! תזכירו לי מה ההבדל?! מועדון או בית קפה: מועדון פאב או דאנס בר: מה!? זה מקומות של בילוים ואין לנו בעיר! העיר שלנו עיר זבל
אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? -הסבר...! יעני מה אני אוהבת לעשות ומה אני רוצה לעשות בעתיד?! אם זה זה אז אני רוצה לשיר! אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה לי כרטיס למופע של פלוריסיינטה קונה לי זוג נעלים ו...לא 'דעת! מה ילדה בת 11 יכולה לעשות עם מיליון דולר?!לתת להורים?!חחח מעשה נועז שעשית? מעשה לא טוב?! יעני...!?אין! הדבר הלא טוב היחיד שעשיתי זה לברוח משיעור חחח מעשה טפשי שעשית? נתתי לעצמי פשלה סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: ממש אבל ממש אין!! האם היית בחו"ל, ואיפה? יפן-יאו אני מזה מתגעגעת! איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? איפה שאין מלחמות! מה יש לך מתחת למיטה? אממ..זאת מיטה חדשה והזמנו אותה בלי שתיהיה מיטה נפתחת אז ריצפה! האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: יעני אצלי?! אם כן אני לא יודעת אבל רגיל אז...לא 'דעת זה די דפוק... מה סקסי בעיניך? לא יודעת... מה רומנטי בעיניך? ארוחה לאור נרות! אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופה שבא הייתי ילדה! אוף לא זוכרת את התקופה הזאתי אז באלי להיות בא! אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אלביס ונירא לי שהרבה אמרו את זה אני עכשיו יבדוק! איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור!!חחח

עונההההההההההההה

שם:דניאל מלכא גיל: 12 וחצי מין:נקבה צבע עיניים:כחול\ירוק צבע שיער: חום בהיר גובה: אין לי מושגגג פירסינגים:אין קעקועים: כנ"ל אייסיקיו או מסנג`ר:יש.. שפות שאתה מדבר/לומד: אינגליש אנד היברו תכונות טובות שלך: רגישות איכפתיות..חח.. תכונות רעות שלך:חוסר סבלנות, ווו..לא ד'עת.. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לא זכור לי שאמרו לי את זה! יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?שוטפת פנים+מצחצחת שניים.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?קוראת \ מחשב מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?ביצפר..כן כן..בעעעע מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי...מה לעשות..קורה שאנחנו נפגשות במקלחת..חח.. מה מפחיד אותך? כלבים.. מה מרתק אותך? פלוריסיינטה,מחשב,השיר שלנו..ועוש כלמיני.. מה מעציב אותך? מוות של אנשים קרובים..(קרא לי פעמיים בשבוע וחצי..) מה משמח אותך? לעשות דברים שאני אוהבת..חח.כמו חברות וטלווזיה..חח.. אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך?בורקס\ספגטי מה הארוחה החלומית שלך? כנ"ל מה אתה שותה במהלך היום? מים..מיץ לפעמים ונסס-חובההה!! קפה או תה:נס סוכר או סוכרזית: סוכר... מלח או פלפל:מלח פלאפל או שווארמה:לא ד'עת פיתה או לאפה: תלוי מה יש בפנים..חח.. מועדון או בית קפה:מועדוןןן פאב או דאנס בר:תלוי מה המצב רוח..חח.. אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים?אין לי כל כך.. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?מחלקת לאנשים שאני חושבת שבאמת מגיעה להם!! מעשה נועז שעשית?לא זכור לי משו... מעשה טפשי שעשית? כנ"ל..למרות שלעיתים קרובות(מדי!..חח..)יוצאים לי דברים טפישיים ולא קשורים מהפה.. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:א.אם זה סוד למה שמישו יספר בפומבי..חהה.. ב.אין לי שו סטייה..ו..ג.אממהרגל משעשע-----מחשב?לא 'דעת.. האם היית בחו"ל, ואיפה?הייתי בצרפת ובהולנד.. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בארה"ב מה יש לך מתחת למיטה? כלמיני דברים כמו שמיכות כאריות וכו'.. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: טוב...... מה סקסי בעיניך? טוב.. מה רומנטי בעיניך? לא יודעתתתתת אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי רוצה לחזור לעבר!! אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?את סבא וסבתא שלי..(שנפטרו מן הסתם..) איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?שירה.. אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך?המווןן מה היא המילה השנואה עליך?מילים של שלוכיםםם חחח..ועוד פעם..הרררבבבבההה מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?נדה..??נגיד... מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) מה???? מה היא הקללה האהובה עליך?הרבהה.חחה.. איזה קול/רעש אתה אוהב?ואוויי...לא יודעת איזה קול/רעש אתה שונא?כנ"ל.. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? יפה? גלידה – בכוס או בוופל?וופל..כאילו דהההה שוקו או וניל?אותו דבר..או ששוקו.. חוף או הרים?חוףףף לישון או לקום?לישון שקיעה או זריחה?אותו דבר.. לילה או יום?יום בזבזן או חסכן?אותו דבר.. קור או חום?קור סערות ברקים –מפחיד? הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?אני בדר"כ החצי ריקה למרות שההיתי רוצה ההיפך.. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?אין חברה שלי ועוד אחת שנפטרו לטא מזמן..והייתי רוצה להיות איתן בגן עדן.. למי אתה מתגעגע? להרבה אנשים..למשל-->לבנות שרשמתי למעלה.. את מי היית לוקח לאי בודד?את המשפחה שלי ו5 חברות..חח..נסחפתי.. אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע:כולםם אבל מועדפים-->ורוד,לבן,ירקרק,כתום..בעצםם מלאאאאאאא בעל חיים:כלבים(קטנים יפים ושלא יעשו כלום!!..חה..) ספר:אלכס לרנר דפי ואני-של גילה אלמגור.. סרט:יש הרבה..(כן כן..אני ילדה מממממממשש לא החלטי..) שחקן:לא יודעת שחקנית:כנ"ל דיסק:כנ"ל שיר:הרבההה מקום בילוי:בייתתת..ואם לצאת אז מסיבותת או חברות..חחח... פורום אהוב: פלוריסיינטה,ראש גדול.. עונה:אביב מקום להעביר בו חופשה:בייתת..או חברות אוו אילת.. רכב:לא מבינה בזה... מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה:עזבו.. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:אין לי.. עיתון:מעריב לנוערר-שליטה..חח..(ואם ביום שישי אז ידיעותאחרונות..טחח) סדרה: פלווריייסיינטהההההההה..(והשיר שלנו..) מתי? בפעם האחרונה.. חייכת?היוםם.. והרבה! זכית לחיוך? מה? הענקת מחמאה?היום קיבלת מחמאה? היום עשית משהו טפשי? היום פינקת מישהו? אתמול.. פינקת את עצמך? אממ..היום.. צחקת?היום.. גרמת למישהו לצחוק?היום..חחחחחחחחחחחחחחח התחרטת על משהו שאמרת? היום.. בכית?אתמול.. הסתפרת?ביום חמישי..חחח... הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? בחיים.. פחדת מהחושך?שלשום..חח.. עשית משהו מסוכן?לא זוכרת יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?וואט דה פאק??!! בכית בסרט?לא זוכרת אמרת "אני אוהב אותך"?לא אמרתי.. שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"?כנ"ל הופעת בעירום בציבור?ה' ישמור... קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?כנזכר למעלההההה מי האדם האחרון שראית:אחותי..לפני חצי שעה.. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:דודה שלי.. האדם האחרון שהתקשר אליך:אלי?או שעניתי לו..אם אלי אז לא זוכרת..כי ממזממןן לא הייתי בבית..0חח..שלושה ימים..) האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"כנזכר לפני כמה שאלות... האדם האחרון שישן במיטה שלך:אמא שלי..אבל במיטה נפתחת כן??שלא תחשבו דברים..חח.. ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך?פלוריסיינטההההההה--המופע צביקה הדר או צביקה פיק?הדר הראל מויאל או הראל סקעת?אותו דבר האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?מייבי.. האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?ממסכניםםםםם האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?יאפפפפפ..אבל היה לי משעמםם.. נהינת במקצת?במקצת..חח.. למה?ככה....

lilo the sexit

New member
גם אחות שלי כחול/ירוק

זה בטח עינים יפות שלך אם זה כמו של אחות שלי! אבל יותר כחול שלה!

עונהנהנהנהנהנהנהה..

שם: ס.פ.י.ר!! גיל: 14 וחצי מין: נקבה.. צבע עיניים: חום דבש צבע שיער: חום שטני גובה: 1.57 (פחח נראה לי) פירסינגים: אין.. קעקועים: אין.. אייסיקיו או מסנג`ר: יש אייסי->200311456 ו..מסן->[email protected] שפות שאתה מדבר/לומד: עברית,אנגלית,איטלקית,ספרדית.. תכונות טובות שלך: יש לי לב טוב אבל שמעצבנים אותי ממש אין לי לב טוב חחח.. תכונות רעות שלך:אני חייבת להיות הכי טובה, ואני יעשה הכל בשביל שאני יהיה הכי טובה!!....שאני לא יודעת לוותר.. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לעצמי!!! יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקחת תעניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? עוצמת תעיניים מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שלא בא לי ללכת לבית ספר.. חח מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את נופר חברה הכי טובה שליי!!! מה מפחיד אותך? ג'וקים מה מרתק אותך? דברים עם אקשן.. מה מעציב אותך?סרטים של אהבה וכאילו זה עצוב.. מה משמח אותך? פחחח לא יודעת..אבל אני תמיד שמחה! אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? פיצה מה הארוחה החלומית שלך? אין.. מה אתה שותה במהלך היום? מים קפה או תה: תה סוכר או סוכרזית: סוכרזית מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה:פלאפל פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה:מועדון פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? להיות שחקנית מפורסמת אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה בגדים מעשה נועז שעשית? פחחח זה לא נועז אבל היא רצתה להרוג אותי..עשיתי לחברה שלי פסים בשיער בצבע אדום במקום בלונדיני!(םחחח זה היה בטעות).. מעשה טפשי שעשית? נתתי לחברה הכי טובה שלי(לשעבר) את אהובי(לשעבר).. סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני שרוטה! האם היית בחו"ל, ואיפה?הייתי באיטליה..צרפת..ולוס אנג'לס! איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בהוליווד מה יש לך מתחת למיטה? כלום האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:הבטן עם הקוביות של הבנים
מה סקסי בעיניך? הבטן עם הקוביות של הבנים
מה רומנטי בעיניך? שהחבר מביא פרחים לחברה שלו..
אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזרת לשום תקופה! אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? הייתי לי פעם חברה הכי טובה ורבתי איתה(בגלל לא משנה) ולא ראיתי אותה 4 שנים.. ואני מתגעגעת..
איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה..פחחחח אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? א-ה-ב-ה מה היא המילה השנואה עליך?עצב.. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? פחח..לא יודעת מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) מה היא הקללה האהובה עליך? שרמוטה(פחחחחחח אני אומרת את זה לכולן).. איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה איזה קול/רעש אתה שונא? צעקות איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? חחחחח לא יודעתת.... גלידה – בכוס או בוופל? בוופל שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים?חוף לישון או לקום?לישון שקיעה או זריחה?שקיעה (חחחח הכי רומנטי).. לילה או יום?לילה בזבזן או חסכן?בזבזניתת.. קור או חום?קור סערות ברקים – אה??!? חחח לא הבנתי תשאלה.. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?להיות עם החברה הכי טובה שלי נופר בלוס אנג'לס למי אתה מתגעגע? להופר חברה שלי שהיא בחו"ל
... היא צריכה לחזור יום ראשוןן!!!
את מי היית לוקח לאי בודד? את חבר שלי.. אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע:וורוד בעל חיים:כלב ספר:שום ספר.. סרט: סיפור אהבה בלתי נישכח שחקן:חח שום שחקן.. שחקנית: הלרי דאף.. דיסק: יש הרבה.. שיר: אהבה אסורה->שרון זריהן וניבין.. מקום בילוי: מועדונים פורום אהוב: ראש גדול..יס Y ..השיר שלנו..וכוכב נולד! עונה: אה!??! מקום להעביר בו חופשה: בית מלון.. רכב: עוד לא נוהגת..חחח מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: אממ...לא מציינת שם.. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא זוכרת בעל פה... עיתון: ויוה פלוס,פנאי פלוס,ראש 1... סדרה: תשוקת הנצים מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? לפני שנייה זכית לחיוך? אה?חחח לא הבנתי תשאלה?.. הענקת מחמאה? לפני דקה.. קיבלת מחמאה? לפני חצי דקה.. עשית משהו טפשי? לפני חודש...נתתי לחברה הכי טובה שלי לשעבר את אהובי לשעבר!!!!!!!!!!!!!! ואני הייתי כל כך מטומטמתתתתת... שהייתי עיוורתת.. פינקת מישהו? את אחותי..לקחתי אותה לסרט ..חחח פינקת את עצמך? אתמול קניתי ג'ינס צחקת?כל הזמן אני צוחקת! גרמת למישהו לצחוק? אני תמיד גורמת למישהו לצחוק..גם אם הוא עצוב.. התחרטת על משהו שאמרת? לפני 3 שבועות..*לא אומרת למה*.. בכית? לפני שבועיים הייתי בדיכי בגלל משהו.. הסתפרת? לפני חודשיים הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?חחחחח לא.. פחדת מהחושך?לא פוחדת מהחושך.. עשית משהו מסוכן? לא זוכרת.. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? חחחחח מה זה פרטנר ב"ז?!? בכית בסרט? כןןןןןןןןןןןןןןןןןן אמרת "אני אוהב אותך"?**אוהבת.. חחח כן אתמול! שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? לא.. הופעת בעירום בציבור? ממש לא!!! קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאא חחחחחחחחחח מי האדם האחרון שראית: את חברות שלי..ועוד מישהו!! שקרה לי איתו מקרה לא נעים..מאודדד לא נעיםם... מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא שלי האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אמיר..חבר שלי.. האדם האחרון שישן במיטה שלך:אפח'ד ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? יומהולדת של חברה שלי.. צביקה הדר או צביקה פיק? לא זה ולא זה.. הראל מויאל או הראל סקעת? סקעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? פחחחח כן!!! כי זאת אני.. דה! האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כן..גם אני אוהבת אותכם.. האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?פחחחחחחחחחחח כן! זה משיעמום...... נהינת במקצת?טיפה.. למה?מה למה? כי משעמםםםם!!!! פחחחח.... מילוי נשאלון הזסה מראה עד כמה משעמם לאנשים!.. א!ה2ת המ!נ*->0פ*7!ש!!...

miss chupi

New member
למרות שלא יקראו.....כיף למלא

שם: מיה גיל: 15 ויום מין: נקבה דההה צבע עיניים: ירוק-כחול צבע שיער: טבעי חום לא טבעי אדום גובה: מטר 60 פירסינגים: אין קעקועים: אין אייסיקיו או מסנג`ר:154651722 [email protected] שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית וצרפתית תכונות טובות שלך: אממממ נאמנה תכונות רעות שלך: רכושנית אמרו לך פעם שאתה דומה ל: סבא שלי וספיר דרמון יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? קוראת עיתון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? קוראת ספר מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אני מתה לשירותים מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אימא שלי מה מפחיד אותך? הכל! מה מרתק אותך? עיתונים מה מעציב אותך? כל מיני מה משמח אותך? מחשב! אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? שניצל פירה ושוקולד מה הארוחה החלומית שלך? פירה חלק חלק ושניצל דק דק ולקינוח מוס שוקולד מה אתה שותה במהלך היום? מים וספרייט קפה או תה: קפה סוכר או סוכרזית: סוכר דהההה מה אני עז? מלח או פלפל: פלפל פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה: בית קפה פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? המחשב=חיים אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה מחשב מעשה נועז שעשית? הקאתי בתוך פח בטיול השנתי מעשה טפשי שעשית? הרשיתי להורים שלי להביא אחים קטנים סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני מבלה את רוב שעות היום שלי פה האם היית בחו"ל, ואיפה? שוויץ בגיל שנה וחצי, צרפת 8, הולנד 10 וחצי, טיול קרוואן גרמניה הולנד בלגיה צרפת שוייץ ו20 דקות אוסטריה בגיל 14 וחצי. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? צרפת...אני רוצה ללמוד שמה מה יש לך מתחת למיטה? בובות האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אצל בנים בטן דההההה מה סקסי בעיניך? שרירים מה רומנטי בעיניך? אין לי מושג אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? כל תקופה לפני גיל 3 אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבתא רבא שלי איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? חריצות אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? מו מה היא המילה השנואה עליך? כרפס מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? סיום דרמטי של שיר מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) שאורחים מבטלים מה היא הקללה האהובה עליך? כוס! פחחחחח דפנטלי איזה קול/רעש אתה אוהב? הקול כשאנשים שולחים לי הודעה במסן איזה קול/רעש אתה שונא? כמעט הכל איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא צריכה קבלת פנים... גלידה – בכוס או בוופל? כוס...לא אוהבת וופלים שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? שניהם לישון או לקום? לקום...עיתון! שקיעה או זריחה? זריחה...עיתון! לילה או יום? יום...עיתון בזבזן או חסכן? תלוי באיזה קשר קור או חום? קור סערות ברקים – בכיף הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי מתי ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? לא יודעת למי אתה מתגעגע? לאלושקה נשמת הפלא שלי חיחי את מי היית לוקח לאי בודד? את בן סטילר הכוסון המהמם אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: כתום!!!!! בעל חיים: כלב וג'ירפה ואריות ים ספר: יומני הנסיכה סרט: שישי הפוך, יומני הנסיכה שחקן: בן סטילר הכוסון!!!!!!! וצ'אד מארי שחקנית: לינדזי לוהאן דיסק: ספיק- לינדזי לוהאן שיר: ספיק-לינדזי לוהאן מקום בילוי: בית פורום אהוב: אתם באמת שואלים??? עונה: חורף!!! מקום להעביר בו חופשה: רחוק מישראל רכב: קוקסינל מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: בן סטילר!! ציטוט מסרט/ספר/סדרה: דרדסבא מתי מגיעים (מחווה לדרדסית) עיתון: ידיעות אחרונות וראש אחד שאני מנויה כבר 6 שנים סדרה: כל מה שקומדיה ומשודר בערוץ 3 מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? עכשיו באוטו זכית לחיוך? עכשיו באוטו הענקת מחמאה? עכשיו אצל סבא וסבתא קיבלת מחמאה? עכשיו אצל סבא וסבתא עשית משהו טפשי? עכשיו אצל סבא וסבתא פינקת מישהו? כנ"ל פינקת את עצמך? כנ"ל צחקת?כנ"ל גרמת למישהו לצחוק?כנ"ל התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת בכית? אתמול כשקראתי ת'ברכה שכתבו לי הסתפרת? אוקטובר הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? אין לי מושג פחדת מהחושך? בסופר כשהייתה הפסקת חשמל עשית משהו מסוכן? בטיול השנתי יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? מה?? בכית בסרט? כשראיתי מלך האריות אמרת "אני אוהב אותך"? אף פעם שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? אף פעם הופעת בעירום בציבור? לאאאאאאא קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאאאא מי האדם האחרון שראית: אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: המורה שלי לפיתוח קול האדם האחרון שהתקשר אליך: כנ"ל האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": סבא שלי האדם האחרון שישן במיטה שלך: בת דודה שלי ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? נסיעה לצפון צביקה הדר או צביקה פיק? זה כמו לבחור בין אבא לאימא הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת! האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? ממש ממש לא האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? חסרי חיים האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא נהינת במקצת? כןןןןןןןןןן למה? כי אני אוהבת למלא דברים כאלו

|מקרוני|

שם:בר גיל:13 והרבה מין: אני עוד קטנה יא בהמות! צבע עיניים:חום צבע שיער: שטני גובה: 1.47 וחצי
פירסינגים: אין קעקועים: אין אייסיקיו או מסנג`ר:מסנג'ר שפות שאתה מדבר/לומד:ערבית אני לומדת,ואני יודעת אנגלית עברית וספרדית. תכונות טובות שלך:------- תכונות רעות שלך:הכל. אמרו לך פעם שאתה דומה ל:קקה מת. יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מצחצחת שיניים
מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?נו דיי מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא מה מפחיד אותך?דיייייייייי מה מרתק אותך?שוקולד עם פצעוני בגרות
. מה מעציב אותך? שוקולד בלי פצעוני בגרות
. מה משמח אותך?דלעת עם תולעים. אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? בורקס גבינה. מה הארוחה החלומית שלך?בורקס גבינה עם קולה
. מה אתה שותה במהלך היום? מים קפה או תה: תה סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: לאפה מועדון או בית קפה: מועדון פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים?"אקונה מטטה" "הוא כל הזמן עושה בלופ בלום" אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קונה שוקו בשקית?
מעשה נועז שעשית?
די..אויש מעשה טפשי שעשית? יש יותר מדי סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: חח נראה לי שעניתי על השאלון הזה. האם היית בחו"ל, ואיפה?כה,בטורקיה. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בקנדה. מה יש לך מתחת למיטה? אני באמת עניתי על השאלון הזה
. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אגודל
. מה סקסי בעיניך? שניצי עם לבנים
. מה רומנטי בעיניך? טו קנדלס. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?נמנמ,לתקופה שבה לא היה חשמל
. למה נראה לכם?! אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? צביקה פיק
. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אפשר כמה? אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך?גאד דאמט! מה היא המילה השנואה עליך?פסקול. מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?0_o מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =))^_____^ מה היא הקללה האהובה עליך?ג'ירפה עם בעיות נפשיות? איזה קול/רעש אתה אוהב?^_^ איזה קול/רעש אתה שונא? די,אני לא אוהבת לחשוב כשאני עייפה. איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בתופים ובמחולות? גלידה – בכוס או בוופל?וופל
. שוקו או וניל?וניל
חוף או הרים?חוף לישון או לקום?לישון
שקיעה או זריחה?שקיעה
. לילה או יום?לילה. בזבזן או חסכן?חסכנית
,יה רייט. קור או חום?חום סערות ברקים – ? הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה
. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?אמרתי שאני לא אוהבת לחשוב הרבה בלילה! למי אתה מתגעגע?כמה עצוב
,לנמלה שלי זהבה,יהי זכרה ברוך
. את מי היית לוקח לאי בודד? אני והMP3 נסתדר מצויין. אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... גמאני
צבע:שחור ואדום בעל חיים:נמנמ,האחים שלי,נה,אפילו בתור בעלי חיים הם לא חמודים. ספר:לא קוראת
. סרט:NOT שחקן:זה מהO.C שחקנית: זאת מהO.C דיסק:UNDER MY SKIN שיר:בלוברד אוף ברוקן דרימס
. מקום בילוי: נמנמ,שירותים?
פורום אהוב: אבירל לאבין,אוונסנס וכמובן-אתם! עונה:אביב? מקום להעביר בו חופשה:קנדה
. רכב: מה אני יודעת? מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:לא אוהבת לחשוב בלילה
. ציטוט מסרט/ספר/סדרה/מציאות:"והוא כל הזמן עושה בלום בלום!" עיתון: ראש1 סדרה: פאנקד,פלוריסיינטה,השיר שלנו. מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? היום בצהריים. זכית לחיוך? גם. הענקת מחמאה? גם. קיבלת מחמאה? גם. עשית משהו טפשי? גם
XD פינקת מישהו? שלשום,אימא הייתה צריכה אהבה
. פינקת את עצמך? לא זכור לי,האמת שאני חושבת על זה!.. צחקת?היום בצהריים. גרמת למישהו לצחוק?גם. התחרטת על משהו שאמרת?לא זוכרת. בכית? גם הסתפרת?לפני חצי שנה. הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא הכרתי
פחדת מהחושך?נבר אנד אבר! עשית משהו מסוכן? אני כבר לא זוכרת. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? בטח
. בכית בסרט? לא זכור. אמרת "אני אוהב אותך"?גם שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? גם הופעת בעירום בציבור? גם קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? חחXD,כמה חושני מי האדם האחרון שראית:אסף מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:רן דנקר
. האדם האחרון שהתקשר אליך: מיי שוקולד בננה! האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"?נו מה אתם עושים צחוק.! האדם האחרון שישן במיטה שלך:????????? ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אין לי לו"ז. צביקה הדר או צביקה פיק? הדר הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אתם מאגניבים,אצתם מכירים אותי! האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? נהינת במקצת? למה?

yuviz

New member
אני עונה

שם:יובל גיל: 13 וחצי מין: תנחשו.. נקבה צבע עיניים:חום צבע שיער: שטני בהיר גובה: 1.60 בערך פירסינגים: אין קעקועים: הלוואי =] אייסיקיו או מסנג`ר: שניהם שפות שאתה מדבר/לומד: ערבית.. בעע.. אנגלית. עברית תכונות טובות שלך: חברה טובה, לא דופקת חשבון, דואגת לרוב לאחרים מאשר לעצמי. תכונות רעות שלך:נוטה להלחץ לעיתים קרובות, מדוכאת לעתים קרובות. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ילדה בשם שחר, וזה היה ממש מוזר =\ יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מעלה ת'שמיכה מעל הראש מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? רואה טלויזיה מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? על זה שהולך להיות יום כיף! מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא מה מפחיד אותך? דם, חושך, צ'יזבטים מוצלחים מה מרתק אותך? סיפורים שאנשים מבוגרים מספרים, סיפורים שמלמדים לקחים חשובים, מעניינים. מה מעציב אותך? מוות, סבל, מחלות. מה משמח אותך? שוקולד, רותם האחיין שלי, משפחה, אהבה. אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? ספגטי ורוטב, סלט.. כן כן תאמינו או לא מה הארוחה החלומית שלך? איטלקי.. יאמממממ מה אתה שותה במהלך היום? מים ותפזוים בעיקר קפה או תה: תה סוכר או סוכרזית: סוכרזית מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: שווארמה פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה: בית קפה פאב או דאנס בר: דאנס בר אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? שמור על קשר, החיים קצרים מידי. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורמת לאומרי הילד הזקוק להשתלת כבד, או משהו כזה. (מצטערת על הבורות, ב-2 בלילה הראש לא עובד) מעשה נועז שעשית? אני.. חסה וחליטה מעשה טפשי שעשית? אני?! מה לא? סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: להרים את השפתיים עם היד חהחהחה האם היית בחו"ל, ואיפה? ארה"ב איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב מה יש לך מתחת למיטה? לכלוך.. =\\ האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שפתיים צוואר מה סקסי בעיניך? שמחה =] מה רומנטי בעיניך? ים, הרים אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? ליסודי, כיתה ו', טקס סיום יסודי. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אני לא יודעת.. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה.. עמידה בלחצים.. זיכרון מצויין אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? אוכל.. חהחה סתם.. לא דעת =\ מה היא המילה השנואה עליך? לא דעת..=\ מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? בני אדם מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אממממממממממממממ... לאדעת מה היא הקללה האהובה עליך? דמט.. (זאת קללה?) איזה קול/רעש אתה אוהב? לא יודעת איזה קול/רעש אתה שונא? נחירות.. נביחות איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? שה' וכל הקרובים שלי שנפטרו יחכו לי וירגיעו אותי. גלידה – בכוס או בוופל? כוס שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? חוף לישון או לקום? לקום =\\ שקיעה או זריחה? שקיעה לילה או יום? יום בזבזן או חסכן? בזבזנית!! קור או חום? נעים =] סערות ברקים – כן =]] עם פוך ושוקו הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אל דעת.. למי אתה מתגעגע? לסבתא שלי, ולבני הדודים שלי שלא ראיתי הרבה זמן את מי היית לוקח לאי בודד? את רותם האחיין שלי אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... שוקולד צבע: סגול בהיר, תכלת, בורדו בעל חיים: כלב ספר: יש הרבה סרט: ריי, אני רובוט שחקן: וויל סמית' שחקנית: דרו בארימור דיסק: רבות הדרכים שיר: hard to breath של מארון 5 מקום בילוי: קניון.. בית.. בריכה פורום אהוב: ראש גדול.. 1140 עונה: אביב מקום להעביר בו חופשה: ארה"ב, אילת.. רכב: יונדאי דמיו מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אחותי הגדולה ואחי הגדול. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אין.. עיתון: ראש אחד סדרה: ג'ואן מארקדייה.. מכושפות.. חלום אמריקאי מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? היום, כשדיברתי עם שני זכית לחיוך? במושבה.. הענקת מחמאה? לספירוס המהממת קיבלת מחמאה? אתמול, שמתאים לי השיער פזור שנהיה לי תלתלים. עשית משהו טפשי? כל הזמן =\ פינקת מישהו? את הילדים של הבת דודה שלן אמא שלי פינקת את עצמך? מזמן.. =\\ לא דעת.. צחקת? היום גרמת למישהו לצחוק? היום התחרטת על משהו שאמרת? לפני שבוע בערך בכית? כל הזמן .. =[ הסתפרת? לפני ארבעה חודשים הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא דעת.. =\ אולי בגלגול הקודם.. =\ פחדת מהחושך? אני עדיין פוחדת ממנו.. עשית משהו מסוכן? אממ.. לא יודעת יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? הא?! בכית בסרט? בסרט 'ריי' אמרת "אני אוהב אותך"? אממ.. בכיתה ו' שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? בכיתה ו' גם הופעת בעירום בציבור? חהחהחה.. הצחקתם אותי.. קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? טוב חכו קצת.. חהחהחהחה מי האדם האחרון שראית: אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אריאל האדם האחרון שהתקשר אליך: שובל האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" מיכאל.. כיתה ו' האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני.. ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ללכת לישון סופסוף.. צביקה הדר או צביקה פיק? הדר הראל מויאל או הראל סקעת? מוסקט.. לא דעת. .שניהם לאפובניקים.. חח אדוה האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? ל-א! רק מישהו ממש ממש משועמם..... האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תמצאו לכם חיים.. למה לכם לקרוא לי ת'תשובות? חח סתם כפרע עליכם!!!! האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? יחסית ל-2 בלילה.. לא נהינת במקצת? לא.. =\\ למה? כי זה היה בזבוז זמן משווע.. חח סתם

חחח יובל!

קראתי רק את ה"לסיכום"... חחח מוסקט... חחח את לא יודעת איזה חמוד ***!!!

טיפשה שכמותי...

כתבתי ב"מה סקסי בעינייך" - ***... חחחחחחחחח, זה לא נשמע טוב!!! אבל לא התכוונתי למה שעושים.. התכוונתי למישהו שאני לא אומרת את השם שלו!

חחחחחחחחחחח

פעם חשבתי שמה יקרה אם בטעות אני אלחץ על ז' במקום ד'... כי הן קרובות במקלדת...

ע==ו==נ==ה

שם: אליה גיל: 14.5 מין: נקבה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום גובה: 1.70+ פירסינגים: בעעע קעקועים: בעעעע אייסיקיו או מסנג`ר: אייסיקיו שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית, עברית וערבית תכונות טובות שלך: חמודה, שקטה, עוזרת תומכת.... הכל בקיצור חחח תכונות רעות שלך: ביישנית אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אף אחד חחח יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים.. זה ברוררררר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? רואה טלוויזיה מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אוףף יש בית ספר עאעאעא מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלייייי מה מפחיד אותך? נחשים מה מרתק אותך? אמ... לא ידעת מה מעציב אותך? שמישו נפטר.... חס וחלילה מה משמח אותך? מתנות אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? ספגטי מה הארוחה החלומית שלך? אמ.. לא ידעת מה אתה שותה במהלך היום? קולה, מים, מנגו קפה או תה: תהה סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: מלח פלאפל או שווארמה: שווראמה... פלאפל עושה לי בחילעעעעעעע פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה: מועדון פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? להינותתת אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? עובר לגור בארצות הבריתתתתתתתתת מעשה נועז שעשית? אמ.. לא שזכור לי משו מעשה טפשי שעשית? אמ.... כלום סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: יש לי סודדדדדדד האם היית בחו"ל, ואיפה? כן הייתי! באנטלייה (טורקיה) איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארצות הבריתתתתתתתתתתת מה יש לך מתחת למיטה? אמ... כלום אבל בלילות בדרך כלל הכלב שלי ישן שם האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים מה סקסי בעיניך? חחחחחחח מה רומנטי בעיניך? אמ... לשבת באור נרות אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אמ.. לא הייתי חוזרת לעבר כי סבלתי מבחינת הזוגיותת אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אמ...... איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ריקודדד אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? מאמי מה היא המילה השנואה עליך? כפרעעעעעעעעעע מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אוואה.... אמ הרבה חחח מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) מה היא הקללה האהובה עליך? אמ.... אין עליי קללה אהובהה איזה קול/רעש את אוהבת? אמ.. את הקול של סקעתוש שלייייי איזה קול/רעש אתה שונא? את הקול של הראל מויאל הבעעעעעעעעעעעע איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אמ.. אני עדיין לא רוצה למותתתתתתתתתתת גלידה – בכוס או בוופל? גם וגם שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? חוףףף לישון או לקום? לישוןןןןןןןןן שקיעה או זריחה? שקיעההה לילה או יום? יוםם בזבזן או חסכן? בזבזנית קור או חום? חוםםםםםם סערות ברקים – הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? אמ.... אני צריכה לחשוב על זה חעחעחע ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם הראל סקעת בקפריסין למי אתה מתגעגע? להראלוששששש סקעתוש שלייייייי ורק שלייייי את מי היית לוקח לאי בודד? את הראל סקעתתתתת אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: כחול בעל חיים: כלבבבבבב הבהבהבהב ספר: אמ... רוץ ילד רוץ סרט: הצלצול 2 שחקן:אדם הירששששששששששש שחקנית: אדם רודברג דיסק: אבי מסיקה ודנידין ומוש בן ארי שיר: ממעמקיםםםםםםם מקום בילוי: יםםםםםם פורום אהוב: הראלוש סקעתתתת וראש גדול עונה: 1 מקום להעביר בו חופשה: חו"ללללללל רכב: אמ.... טי טי מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: אמ... לכולם אמרתי חעחע ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אמ.... עיתון: ראש 111111 סדרה: פלורסיינטהההה והשיר שלנוווווווו מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? אתמול זכית לחיוך? כן הענקת מחמאה? כן קיבלת מחמאה? כן עשית משהו טפשי? לא פינקת מישהו? כן פינקת את עצמך? כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן התחרטת על משהו שאמרת? כן בכית? כןןןןןןןן הסתפרת? לא הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לאאאא פחדת מהחושך? לאאא עשית משהו מסוכן? לא יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לאא בכית בסרט? כן אמרת "אני אוהב אותך"? לא שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? לא הופעת בעירום בציבור? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאאא מי האדם האחרון שראית: אמ.... אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: עם חברה שלי האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": חסוייי חעחחע האדם האחרון שישן במיטה שלך: אמ... אני עם עצמיי ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ב-25.5.2005 אני פוגשת את הראלוששששש צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדררר הראל מויאל או הראל סקעת? הראל סקעתתתתתתתתתתת בה===רוררררררר האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אמ... כנראה האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? לאאא האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא נהינת במקצת? לא למה? ככה

עונה אמאמאמאממא

שם:לירון אלוני גיל: 12 וחצי מין: ממ ממב שאני יודעת אני בת צבע עיניים:שחורות צבע שיער: שחור עם 2 פסים בע גובה: ממ 1.59 פירסינגים: בראש בגלל זה אומרים שאני אבלה.. קעקועים: ציור בלורד נחשב? אייסיקיו או מסנג`ר:שניהם ביחד שפות שאתה מדבר/לומד: ממ עברית,אנגלית,ערבית ופורטוגזית תכונות טובות שלך: חברותית ונאמנה :) תכונות רעות שלך:תכונה רעה אצלי?==>חס וחלילה!! אמרו לך פעם שאתה דומה ל: פילר מהמורדים..
יאללה! יאללה יותר פרטים! מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה שי גבסו במערכת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שומעת את שי מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? השופינג של היום מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?פוסטר ענק של שי מה מפחיד אותך? שאני יותר לא ירהא את גבסו מה מרתק אותך? ה-כ-ל מה מעציב אותך? שגבסו לא אצלי במערכת מה משמח אותך? לשמוע את שי אני רעבעב כמו זאבאב... מה המזון האהוב עליך? ממ אחרי מחשובת הגעתיל..==>שוקולד!! מה הארוחה החלומית שלך? הכל משוקולד וזה כבר קרה במסעדה בהרצליה.. מה אתה שותה במהלך היום? קולה ומים קפה או תה:שוקו סוכר או סוכרזית: סוכר מלח או פלפל: פלפל {בגלל זה אומרים שאני חריפה..} פלאפל או שווארמה: שיפודים אצל מורד{ליהי תביני} פיתה או לאפה: פיתה מועדון או בית קפה: שניהם מתקבלים בברכה פאב או דאנס בר: פאב אמור לי מי אתה ואומר לך מי אתה מה המוטו שלך בחיים? תחייך והחיים יחייכו אליך אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שוכרת את שי להופעה מעשה נועז שעשית? הלכתי מכות עם ילדה מהחוג {סינייה תמותי!} מעשה טפשי שעשית? כמעט התעלפתי שראיתי את גבסו שלי סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: שיחררתי חגורה למישהי במתקן בלונה פארק ובגלל זה הוציאה אותה מהפארק. חחח האם היית בחו"ל, ואיפה?ממ רומניה ואני בדרכי עומד מעט לאנטליה איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו-יורק מה יש לך מתחת למיטה? כסף חח סתם ממ נעליים ושמיכות האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים של גבר מה סקסי בעיניך? בחור מעשן :) לא יודעת זה מה שעלה לי בראש מה רומנטי בעיניך? הליכה על החוף בשקיעה אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? להיות תינוקת ולא יודעת למה אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? שוב את שי גבסו :) איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? קפואריסטית :) :) אשמשאשמשאשמש מה היא המילה האהובה עליך? דוגרי מה היא המילה השנואה עליך? נשמה וכפרה בעע מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? כל עיניין הקבלה מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) מה היא הקללה האהובה עליך? כוסעמוק איזה קול/רעש אתה אוהב? אוהבת את כל הרעשים/קולות שיש איזה קול/רעש אתה שונא? כלום איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בתוך מלאך שומר גלידה – בכוס או בוופל? וופל שוקו או וניל?שוקו {אלוהים השאלון הזה לא נגמר!?!?} חוף או הרים? חוף לישון או לקום? zzzz שקיעה או זריחה?שקיעה לילה או יום? יום בזבזן או חסכן? שניהם ביחד קור או חום? לא זה ולא זה סערות ברקים – הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? עכשיו אצלי היא חצי ריקה :( ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? שי גבסו במאחורי קלעים למי אתה מתגעגע? לבת דודה שלי אור.. את מי היית לוקח לאי בודד? אותי ואת סינייה שאני יוכל להטביע אותה! אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה... צבע: ירוק בעל חיים: כלב ספר: "הקיץ האחרון ביחד"/ליאת רוטנר ספר מצויין סרט: הצלצול שחקן: ממ אין שחקנית: לירון וייסמן דיסק: שי גבסו-ארים ראשי שיר: יום ועוד יומיים מקום בילוי: ים ים ועוד פעם ים! פורום אהוב: ראש גדול ודרוש מנהיג עונה: מה!? מקום להעביר בו חופשה: ח"ול רכב: מאזה מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעול לא אמרת לו את זה: לכולם אמרי הכל בפנים ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "הלללויייהה" {מיליונר} עיתון: מעריב לנוער סדרה: ממ לא יודעת יש הרבה אני לא יפרט מתי? בפעם האחרונה.. חייכת? אתמול זכית לחיוך? הבוקר הענקת מחמאה? אתמול קיבלת מחמאה? הבוקר עשית משהו טפשי? עכשיו שהתחלתי לענות על הדבר הזה פינקת מישהו? שלשום את ההורים פינקת את עצמך? הבוקר שקמתי ב-1 וחצי צחקת? אתמול והרבה גרמת למישהו לצחוק? אתמול התחרטת על משהו שאמרת? כן שסינייה חמודה בכית? לפני הרבה זמן הסתפרת? כןןןן וגם לפני הרבה זמן הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא יודעת מזה בכלל פחדת מהחושך? שהייתי בת 4 עשית משהו מסוכן? כמעט ביקשתי חתימה מגבסו בשבת יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? עדיין לא אבל יצאתי עם הרבה בכית בסרט? כן :) אמרת "אני אוהב אותך"? אתמול והבוקר שיקרת כשאמרת "אני אוהב אותך"? חחחח כן מלאא הופעת בעירום בציבור? ממ אולי שהייתי תינוקת לא יודעת ולא רוצה לדעת קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? להתנשק עם דובי זה נקרא? מי האדם האחרון שראית:אמא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ליהי כל דקה מתקשרת האדם החרון שהתקשרת אליו: רותם בת דודה שלי האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": שי גבסו האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ואני ואני ולסיכום: מה האירוע הבא בלו"ז שלך? הופעה של גבסו צביקה הדר או צביקה פיק? ברור שצביקה הדר הראל מויאל או הראל סקעת? מממ יש אפשרות לשי גבסו? האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא נראה לי... האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? שאתם ממש משועממים שקראתם את כל זה... האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? מאוד! נהינת במקצת?חח כן למה?זה היה מצחיק!

למעלה