אלמה ... כנסי

אלמה ... כנסי

אלמה הייתי רוצה להכיר אותך את מזה יפה אני אומר לך את זה באמת אז תתני לי תאיסי שלך ואת המ'ס פלאפון שלך בבקשה חולה עלייך !!

נראה לי שהמחמאות הספיקו

אתה יכול להתכתב איתה במסרים.. לא נראה לי שהיא תרצה כל כך לפרסם תמספר פלאפון שלה

lilo the sexit

New member
היה לה איסיקיו במחשב הישן...

ועכישו יש לה מחשב חדש.. אז כבר אין לה איסיקיו...

ממש מצחיק גבר

נו אני מדבר רציני אלמה נשמה אם תיהיה פה תשאירי לי תאיסי שלך או את הפלאפון

זה כבר באמת מתחיל לעצבן...

הם לא חייבים לכם כלום וגם אם אתם כבר שואלים תשאלו במסר אבל אני גם כמעט בטוח שאולי השחקנים לא יענו לכם ואתם תעלבו אז אנא על תגרמו להם את האי נעימות הזאת ותפסיקו לשאול אותם מה הטלפון ומה הפלאפון מילא אייסי...תבינו שיש מלא פורומים בתפוז וזה נראה לי הפורום היחידי שהשחקנים משתתפים בו אז תגידו תודה ואל תבקשו מעבר לזה. אם השחקנים לא מסכימים איתי תעירו לי על מה שכתבתי כי אז זה ייגרום לי לאי נעימות ואם אתם מסכימים פשוט אל תגיבו... תודה:=) עומרי

אלמה..

נו מאמי את יכולה בבקשה להביא לי תאיסי שלך מתוקה אני רוצה להכיר אותך מאמי את שווה....

elit the sweet

New member
לעומרי......./images/Emo8.gif

איזה נכון מה שכתבתה ואיייי.... כאילו יש את אלה שעדין חיים באשליה שיש מצב שיענו לעם איזה דפוקים באמא שלי כאילו מה עבר ללהם בראש... אז נשמה דבר אתי .... ביו'ש .... אמסטפים שולטים
אימפריה

חחחח לא פסוט זה ממש מעצבן תארי

או יותר נכון תארו אם הייתם במקומם נראה לי אין להם זמן לענות למסרים (גם אני שולח מסרים אבל לא מעצבנים כמו מה האייסי שלך מה הטלפון שלך מה הפלאפון וכו') אתם צריכים להבין שאם נגיד אני יבוא נגיד באמת לנועית המסטולית ושואל אותה מה הטלפון שלה אני כמעט בטוח שהיא לא תביא לי גם במסר אז בי כה וכה למה שמפורסם יביא לכם כדי שיטרידו אותו?? פשוט תדברו איתם פה בפורום ונגמר הסיפור נראה לי שאלו מפורום השמיניה מקנאים בנו שיש לנו כאלה אנשים (השחקנים) שאכפת להם מאיתנו ומדברים איתנו ולא כמו אצלהם אז תנצלו את זה לטובה ותפסיקו!!! תודה רבה עומרי...

תיקון!

חחחח לא שוט זה ממש מעצבן תארי או יותר נכון תארו אם הייתם במקומם נראה לי אין להם זמן לענות למסרים מרב שכולם שואלים אותם את זה (גם אני שולח מסרים אבל לא מעצבנים כמו מה האייסי שלך מה הטלפון שלך מה הפלאפון וכו') אתם צריכים להבין שאם נגיד אני יבוא נועה אל תקחי ללב חח באמת לנועית המסטולית ושואל אותה מה הטלפון שלה אני כמעט בטוח שהיא לא תביא לי גם במסר אז בין כה וכה למה שמפורסם יביא לכם כדי שיטרידו אותו?? פשוט תדברו איתם פה בפורום ונגמר הסיפור נראה לי שאלו מפורום השמיניה מקנאים בנו שיש לנו כאלה אנשים (השחקנים) שאכפת להם מאיתנו ומדברים איתנו ולא כמו אצלהם שלא מדברים איתם בקושי אז תנצלו את זה לטובה ותפסיקו!!! תודה רבה עומרי...

אחי...

זאת לא היא אני מדבר רציני זאת איזה אחת מאיסטנבול אלמה בבקשה תני לי את האיסי שלך פליזז יפיופה

אתה שרוט לגמרי

תקשיב היא לא תתן לך את האייסי שלה תתכתב איתה במסרים מה הבעיה אפ תהיה מספיק נחמד אליה אולי תביא לך תמספר

למעלה