אלמוג אש

אלמוג אש

שלום לך כבחור אינטליגנטי.נעלב.ופגוע מצטער שלא הצלחתי בהסברי (עובדה נפגעת סליחה) ולעצם הענין כשנערה מסתבכת בהריון מי רצית שיטפל בה העיתונות? החברות? או אולי אדם לא מוסמך ולכן היבעתי דעתי שבעלי מיקצוע כגון פסיכולוגית או עובדת סוציאלית ורק הם אמורים לטפל. את תחושתם של תלמידי בית הספר לדרך הטיפול הן של העיתונות והן של המערכת תמצא בתגובתה של "נופר היחידה" הערה כמי שהעיד על עצמו אינטיליגנט המלצתך לא מכובדת שבוע טוב

רוני בן שושן

אני מבינה מדבריך שעדיף היה לאותה נערה הרה לחכות עד לשנת 2003 בכדאי לזכות בעזרה ותמיכה ממשרד הרווחה /פסיכולוגים. אולי היא לא שמעה על ההצעה שלך. מזל שיש לך את מי להאשים......אך לפי דעתי מערכת החינוך במיוחד המורות חייבות להודיע ולהתריע למי שצריך על מצב כזה...אני מבינה שהיא לא היחידה ויש עוד בנות הרות בגילה. הטיפול הראשוני חייב להיות מהבית..הורים או משפחה קרובה, אך במקרה של הזנחה מהבית אז המורה חייבת לעשות משהו בנדון. עצוב לי שילדה בגיל כזה כבר עברה 2 הפלות ונמצאת בחודש החמישי להריונה.....מה עם הרופאים שעושים את ההפלות? למה הם לא קולטים שיש פה בעיה , מצב לא נורמלי, והם שותקים!!!!! ומר. שושן אני בחורה...לידיעתך. אלמוג אש

לב רחום

New member
רוני בן שושן

אבל למה כל נבחרי העיר שלנו מתעוררים רק כשמקומון מסוים חושף פרשיות שונות. מדוע אינך מטפל בנושאים אלו וכל הזמן מיצטדק?

לב רחום

שלום לך לידעתך במקרה המדובר המערכת פעלה כפי שהיתה צריכה לפעול ללא דופי ואין חובה על מערכת החינוך לחשוף פרטים העלולים להביא לזהוי הנערה ובטח לא כלפי העיתונות שמיבחינתה עושה את תפקידה כראות עינה נכון שלעתים ישנם מקרים שמובאים לידעת המערכת באמצעות העיתונות יום טוב לך

פינצטה1

New member
רוני בן שושן

אני מצטרף לחברה שטוענים לשיטת כתיבתך הלוקה בחסר, אני באופן אישי ממליץ לך, כמובן על מנת למנוע פדיחות בהווה ובעתיד נסח וכתוב דבריך דרך הכתבן של microsoft word לכתבן יש יכולת לתקן שגיאות כתיב, להעתיק ולהדביק בשדה התגובה של הפורום הזה ההמלצה כמובן ידידותי ואין בה משום נסיון לפגוע חלילה
לחיים

למעלה