אלמוג אש

אלמוג אש

שלום לך כבר בקדנציה הקודמת עת כהנתי כחבר בועדת חינוך העלתי הסוגיה של התלבושת האחידה בבתי הספר הן היסודים והן העל יסודים לצערי חלק ממנהלות בתי הספר היתגגדו בטענה שזה לא "אין" לשמחתי בשנה האחרונה אנו עדים למהפך בחשיבה ויותר ויותר בתי ספר מחיבים תילבושת אחידה לידעתך בפגישתי הקרובה עים מועצת התלמידים העירונית אני הציע לערוך תחרות בין שלושת בתי הספר העל יסודים על עיצוב החולצה\טישרט ומכנסיים צבע יבחר ע"י כל בית ספר בניפרד וסמל כנ"ל אני מסכים לדעתך וחושב שהתלבושת האחידה תתרום לשיויוניות בימים קשים אלו בין משפחות בעלי יכולת למשפחות נזקקות להגברת גאוות בית הספר ובעיקר להגברת המשמעת ולהפחתת האלימות האמיני לי בסיורי בסביבות בתי הספר אני לעיתים מתקשה להבדיל האים חלק מהתלמידות וחלק מהמורות יוצאים לבילוי או חוזרות מבילוי לילה טוב

רוני בן שושן..

מקווה שהעצותך יתקבלו...נשמע מעניין..אם הבנתי נכון אז תלמידי הב"ס יעצבו את חולצתם לבד ותחרות יערך בין הבתי ספר? תקן אותי עם אני טועה. ומה עם היסודי? אותם יותר קל להרגיל להרגלים חדשים, כמו תלבושת אחידה קצת דיסטנס בין המורים לילדים...תמיד יש תחושה של סחבקייה אחת גדולה בין המורים לתלמידים....אין כבוד והפרדת עמדות, כולם מדברים על הגברת המשמעת אך כלום לא נעשה...האלימות גוברת , וכל יום שאני אוספת את ילדי בתום יום הלימודים אני חרדה עד לרגע הגעתם החוצה...(ואני לא מגזימה). ואם יש מורה שאומרת שתלבושת אחידה זה לא "אין", אשמח לפגוש אותה פנים מול פנים, כי קצת קשה לי להאמין שלמורה לא מפריע לראות את התלמידות מופיעות כאילו שחזרו מבילוי לילה ישירות ללימודים. ועוד ענין אחד, הכיתות המשולבות...אני בעד האינטגרציה אך יש ילדים שממש לא מתאימים לכיתה משולבת וצריכים טיפול מיוחד בבית ספר מיוחד...הם אלימים וולגרים בצורה קיצונית ולמרות שהם מעטים , הם מצליחים להרוס ולהפחיד בית ספר שלם....ולמיטב הבנתי זה משום שאין באילת בית ספר לילדים "בעייתים" שזקוקים לטיפול שונה או מיוחד.

למעלה