לא חסרים אנשים כמותו. זו הקללה של עם ישראל בארצו.יבוא מ-13 ל-12.
ב-13 הוא היה סתם כתב מהדרום וב-12 הפכו אותו לפרשן.לא חסרים אנשים כמותו. זו הקללה של עם ישראל בארצו.
מה קרה, האיש אמר משפט שלם בלי לקלל את ראש הממשלה הנבחר אז הוא נהיה ״ביביסט״יבוא מ-13 ל-12.
מה קרה, האיש אמר משפט שלם בלי לקלל את ראש הממשלה הנבחר אז הוא נהיה ״ביביסט״?
נגמרו לך פחי האשפה?
שקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים,
במקום לזהם פוסטים של גולשים אחרים תזהם בשקריך פוסטים משלך.
?נגמרו לך פחי האשפה?
כל וותיקי הפורום יודעים בדיוק מי התחפש כאן ל-Cranio. הגיע הזמן שתוסר התחפושת.
?כל וותיקי הפורום יודעים בדיוק מי התחפש כאן ל-Cranio. הגיע הזמן שתוסר התחפושת.
אני לא משקר בפוסטים שלי יקירי.שקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים,
במקום לזהם פוסטים של גולשים אחרים תזהם בשקריך פוסטים משלך.
שקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים ,אני לא משקר בפוסטים שלי יקירי.. אם הם ראויים לתואר מזוהמים אם לא, שכל אחד יחליט לעצמו.
בכל מקרה, אין ענין להמשיך את הדיון המרתק הזה עד שלא תעצור רגע ותצא ללמוד את ההבדל בין פוסט לשרשור. אז… עדכן אותי לכשתבין את ההבדל (אא״כ נורא חשוב לך להמשיך לעשות צחוק מעצמך, אבל קצת לא נעים לי בקטע הזה).
ואללה? זה חדש לי. מודה שלא ידעתי שיש קרציות מטורללות. ראיתי אמנם פעם קרציה רוקדת, אבל חשבתי שהיא סתם שיכורה.שקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים ,
אתה קרצייה מטורללת !
השקרן הכרוני בחסות מנהל הפורומים מקרצץ בלי הפסקה.ואללה? זה חדש לי. מודה שלא ידעתי שיש קרציות מטורללות. ראיתי אמנם פעם קרציה רוקדת, אבל חשבתי שהיא סתם שיכורה.
שוין, למדנו משהו חדש (לצערי שוב וכרגיל, שום מילת אמת בדבריך). תודה צדיק!
המממ... להתייאש או לא להתייאש, זאת השאלה. להשאיר את השקרים כדבר האחרון בתת-השרשור, או לציין את היותם שקרים ולהקפיד כרגיל על ציון האמת לצידם? אחליט בהמשךהשקרן הכרוני בחסות מנהל הפורומים מקרצץ בלי הפסקה.
השקרן הכרוני בחסות מנהל הפורומים ממשיך לזהם פוסטים לא שלו.המממ... להתייאש או לא להתייאש, זאת השאלה. להשאיר את השקרים כדבר האחרון בתת-השרשור, או לציין את היותם שקרים ולהקפיד כרגיל על ציון האמת לצידם? אחליט בהמשך. בינתיים אמתין עד שכבוד השקרן יפסיק לשקר או פשוט את ההתקרצצות שלו (אחלה מילה בחרת קרניו
).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.