אלמוג בוקר כתב אהוב עלי

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
יוצא נגד הרופאים

סערה ברשתות החברתיות בעקבות דבריו של כתב חדשות 12, אלמוג בוקר, ב"אולפן שישי" נגד הרופאים הישראלים שהחליטו לעזוב את הארץ ("האיומים שלהם הם שיא החוצפה"):​

מה דעתכם על דברי אלמוג?

SupermanZW

Well-known member
יוצא נגד הרופאים

סערה ברשתות החברתיות בעקבות דבריו של כתב חדשות 12, אלמוג בוקר, ב"אולפן שישי" נגד הרופאים הישראלים שהחליטו לעזוב את הארץ ("האיומים שלהם הם שיא החוצפה"):​

מה דעתכם על דברי אלמוג?
לא חכם בלשון המעטה, בדבריו הוא למעשה מעודד אותם לעזוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
יוצא נגד הרופאים

מה דעתכם על דברי אלמוג?
זאת לא חוצפה מהטעם הפשוט שאף אחד לא חייב לאלמוג בוקר שום דבר. אנחנו לא מדברים על אנשים שקיבלו מי יודע מה מהמדינה וכעת מנצלים זאת לטובתם האישית (כמו למשל טייסים מסוימים), אלא על אנשים שעמלו קשות על להגיע למשהו מסוים והגיעו אליו במו ידיהם. זכותם להצהיר מה שמתחשק להם להצהיר ואם בא להם להצהיר שאם המפלגה האהודה עליהם לא תזכה בבחירות הם יעזבו את הארץ, שיצהירו כאוות נפשם. כמובן שבמקביל לכך זכותי להתפקע מצחוק ולהצביע בדיוק כפי שאני מוצא לנכון ותוך התעלמות מהאיום המפגר והנלוז שלהם.

ריקי זו אני

Well-known member
אני באמת ובתמים, כל פעם מחדש מתאכזבת..., כי בעיני רוחי במשך שנים ראיתי ברופאים וברופאות סוג של מלכים..., סוג של אנשים שיודעים להניח את ה כ ל בצד למען הטיפול והנתינה הכי מקצועית בעולם...
ואני מודה. לא אוהבת לראות רופאים ורופאות שמטפלים במחבלים פצועים..., שמטפלים בערביות וערבים כאידאולוגיה וכאלה...
אבל מה לעשות? מתפקחים...
רופאים שובתים בגלל עניינים שטותיים בשינוי במערכת המשפט...?
רופאים שלא מטפלים חצי יום בפצועי צה"ל???
וכנראה שאלה מנסים להלך עלינו אימים??? חחח
הרופאים האלה לא מבינים שהעם הזה בנוי ממי שאי אפשר לאיים עליו???

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני באמת ובתמים, כל פעם מחדש מתאכזבת..., כי בעיני רוחי במשך שנים ראיתי ברופאים וברופאות סוג של מלכים..., סוג של אנשים שיודעים להניח את ה כ ל בצד למען הטיפול והנתינה הכי מקצועית בעולם...
ואני מודה. לא אוהבת לראות רופאים ורופאות שמטפלים במחבלים פצועים..., שמטפלים בערביות וערבים כאידאולוגיה וכאלה...
אבל מה לעשות? מתפקחים...
רופאים שובתים בגלל עניינים שטותיים בשינוי במערכת המשפט...?
רופאים שלא מטפלים חצי יום בפצועי צה"ל???
וכנראה שאלה מנסים להלך עלינו אימים??? חחח
הרופאים האלה לא מבינים שהעם הזה בנוי ממי שאי אפשר לאיים עליו???
כל כך נכון, אנחנו עם חזק שאי אפשר לאיים עליו. חבל שהרוםאים הטייסים האקדמאים, לוקחים חחק במה שגדול עליהם.

SupermanZW

Well-known member
כל כך נכון, אנחנו עם חזק שאי אפשר לאיים עליו. חבל שהרוםאים הטייסים האקדמאים, לוקחים חחק במה שגדול עליהם.
גדול עליהם? באמת? האם אי פעם הייתה לך משמרת של 28 שעות? האם היית מסוגלת להישאר ערה ולתפקד היטב משך זמן כזה ברציפות? האם את סבורה שלשחוק את הרופאים כך מאפשר להם לתת טיפול נאות? תמהני.

Harrington

Well-known member
מנהל
גדול עליהם? באמת? האם אי פעם הייתה לך משמרת של 28 שעות? האם היית מסוגלת להישאר ערה ולתפקד היטב משך זמן כזה ברציפות? האם את סבורה שלשחוק את הרופאים כך מאפשר להם לתת טיפול נאות? תמהני.
עובדתית כל מי שלמד רפואה בישראל וביצע בה את ההתמחות עמד בכך, כך שהתשובה לשאלותיך חיובית בעקרון. זה שכיום יש מי שסבור שצריך לשנות זאת, אולי צודק ואולי לא ואולי זה תלוי בתחום הרפואה הספציפי. אבל מציאות היא שזה עבד עשרות שנים כך שבלתי אפשרי, נראה שזה ממש לא.

ריקי זו אני

Well-known member
את רוצה שבמצב חירום יטפל בך רופא שלא ישן למעלה מיממה?
רופאים שרוצים להגר מכאן... אני אברך אותם, ורק בגלל הסיבה שאינני נוהגת
לברך את מי שיורד מהארץ... ולא משנה לי מה דעתו ומה לא דעתו...
מכל בעל מקצוע שלא יהיה, זה חלק כזה או אחר מהכסף שאני מוציאה מגיע אליו,
שיעסוק במקצועו. שלא יסגור לי את המוסך כי הוא חושב שראש הממשלה טועה...
או שהצבעי יכריז לי על שביתה בגלל שהוא לא מבסוט מהשופט בדימוס XXX
בבית משפט לתעבורה דפק אותו...
כי לשיטתי פוליטיקה לא עושים בשעות העבודה ולא על חשבון הלקוח... פציינט.
רופא כרופאה ובכל תחום...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
גדול עליהם נעלי פולטיקה, למדו רפואה שיתעסקו ברפואה, גם אימהות לא ישנות לפעמים מעל ל28 שעות, אז???

SupermanZW

Well-known member
לא שידועות לי.
ומי שאינו רוצה לעשות התמחות שלא ילמד רפואה.
אה, לא? טעות של אדם פשוט היא עניין של מה בכך, אבל טעות של רופא עלולה להיות עניין של חיים ומוות. מי דיבר על רופאים שלא רוצים לעשות התמחות? יש דבר כזה?

ריקי זו אני

Well-known member
בשנות העשרים לחיי כמה יהודי חיו בארץ? שני מיליון שניים וחצי מליון..., אז כשנולד בן זכר צעקו באי הברית 'עוד יהודי'... תחושה שך נצחון היהודים את הגרמנים ובעלי בריתם להשמדת יהודי אירופה... וכשמשהו איים בירידה מהארץ, יצחק רבין ז"ל כינה את אלה 'נפולת של נמושות'. כיום, 2024 כשאנחנו בסביבות ה- 9 מיליון... אף אחד לא צועק בברית מילה 'עוד יהודי' ואף אחד לא מכנה אף אחד... רוצה לחיות בין מוסלמים??? רוצה לחיות בין גזענות פרוגרסיבים??? אהלן וסהאלן... רק אל תאיימו...

מי שמאיים לעזוב את הארץ בגלל פוליטיקה מוזמן לעזוב
הרופאים הבכירים ברובם לא עובדים 28 שעות
בעיקר זה הסטזרים ורופאים בתחילת דרכם
בזמן ההתמחות שלהם .
וכמה טעויות קורים בבתי חולים מישהו יודע ??
וכמה כסת"ח יש על הטעויות שנגרמות עקב התמחות של רופא כזה ואחר
ולעניות דעתי שום דבר לא אמור להשפיע על מתן עזרה רפואית
ובמיוחד לא פוליטקה !!!
לעבוד במתכונת שבת לדחות ניתוחים ולא לתת מענה רפואי כנדרש
בגלל פוליטיקה ?????
הרפואה הפרטית חוגגת בישראל תנסו לקבוע תור לרופא מומחה דרך קופת חולים או בית חולים
במצב מצויין 3-4חודשים לפחות .
תנסו באופן פרטי זה יהיה היום או מחר ( מדבר מניסיון אישי )
אז יאללה מי שרוצה לעזוב אהלן וסהלן

למעלה