"אני אעשה מה שבא לי ואתם לא תגידו לי מה לעשות"
"מי שיעז לשים רגליים — נפרק לו את העצמות": בקואליציה עברו לקדם חוקים באיומים
מעניין שחה"כ ביטן שהתבטא בצורה דומה באותה ישיבה לא מצוטט על-ידי הרל"ב. אולי מתוך ההתלהבות ממנו על שאמר משהו נגד הממשלה פעם"אני אעשה מה שבא לי ואתם לא תגידו לי מה לעשות"
אתה תמיד יודע לתת מילה טובה .מעניין שחה"כ ביטן שהתבטא בצורה דומה באותה ישיבה לא מצוטט על-ידי הרל"ב. אולי מתוך ההתלהבות ממנו על שאמר משהו נגד הממשלה פעם?
מעניין שחה"כ ביטן שהתבטא בצורה דומה באותה ישיבה לא מצוטט על-ידי הרל"ב. אולי מתוך ההתלהבות ממנו על שאמר משהו נגד הממשלה פעם?
אשמח לשמוע אם יש קשר כלשהו, אפילו מרוחק, בין תגובתך לדברי עליהם התיימרת להגיב. ככל שתצביע על קשר כזה אשמח לקרוא את תגובתך הארוכה לעומק.יהודי "חם"...
ח"כ אלמוג כהן נחקר בחשד שתקף עצורים בדואים כשהיה שוטר לפני 11 שנים
שלושה תושבי רהט הגישו ב-2013 תלונה במח"ש, שלפיה קבוצת שוטרים בקסדות הכו אותם קשות באגרופים ובמקלות. החוקרים לא הצליחו לזהות את השוטרים והתיק נסגר, אך ב-2022 כהן קשר עצמו לתקרית כשפרסם תמונה של העצורים כפותים. אחד המתלוננים: "הוא התגאה במעשיו, אז שישלם"
![]()
ח"כ אלמוג כהן, בספטמבר; צילום: שריה דיאמנט
![]()
![]()
יהושע (ג'וש) בריינר ונעה שפיגל
18 בינואר 2024
ח"כ אלמוג כהן (עוצמה יהודית) נחקר היום (חמישי) ביחידה להב 433 בחשד לתקיפה בנסיבות מחמירות של עצורים בדואים לפני 11 שנים, בעת שהיה שוטר יס"מ. כהן חשוד כי בנובמבר 2013 תקף יחד עם קבוצת שוטרים שלושה תושבי רהט שחיכו להסעה לביתם לאחר הפגנה שבה השתתפו בחורה, נגד תוכנית להסדרת ההתיישבות הבדואית בנגב. לפי המשטרה, כהן זומן לחקירה עקב מידע עדכני שהתקבל בנוגע לתקרית, והוא נחשד גם בעבירת תקיפה הגורמת חבלה של ממש. בחקירתו, שנמשכה כשעתיים, הכחיש כהן את החשדות ואמר כי בשל הזמן הרב שחלף הוא לא זוכר את המקרה.
לאחר התקרית הגישו השלושה – אב ושני בניו – תלונה למחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש) שבה טענו כי 15-10 שוטרים חבושים בקסדות ולבושים באפודי מגן התנפלו עליהם, הכו אותם באגרופים ובמקלות, גררו אותם על הרצפה, אזקו את ידיהם והכו אותם במפשעה. עוד טענו בתלונה כי שוטר השתין על פניו של אחד העצורים, וכי עצור אחר ששכב כפות נפגע מרימון שהושלך אליו.
![]()
פוסט בפייסבוק שהעלה אלמוג כהן ב-2022 ובו קשר את עצמו לתקרית
כתבות קשורות
מח"ש פתחה בחקירה בעקבות התלונות, ואף חקרה שני שוטרים, אולם התיק נסגר לאחר שהחוקרים לא הצליחו לזהות מי היו השוטרים המעורבים בתקיפה, בין השאר משום שחבשו קסדות. באוקטובר 2022 היה זה ח"כ כהן שקשר את עצמו לתקרית, כשפרסם פוסט בפייסבוק לקראת הבחירות לכנסת ובו תמונה של שלושת המתלוננים כפותים על הקרקע, כששני שוטרים רוכנים על גבו של אחד מהם. לצד התמונה כתב כהן: "אלו שלמטה זוכרים מה עשיתי בצבא...", והוסיף קריצה.
בעקבות חשיפתו פנו בני המשפחה יחד עם עו"ד איתי מק לפרקליטות, בדרישה לפתוח בחקירה פלילית נגד כהן. משלא קיבלו תשובה, פנתה המשפחה לא מכבר פעם נוספת לפרקליטות – וכעת היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב־מיארה, הורתה לזמן אותו לחקירה. "זה מחזיר אותי לטראומה שחוויתי, אני וילדיי, שהיא מאוד קשה", אמר היום טאלב אבו פרח (אלטורי), אב המשפחה שהוכה אז בידי השוטרים לצד שני בניו. "אני היום נמצא במצב שבו אני מחפש משהו שישמח אותי. אובחנתי כחולה אונקולוגי לפני שלוש שנים ואני לא רוצה לחזור לסרט הזה, אבל הבן אדם החזיר אותנו לטראומה".
![]()
טאלב אבו פרח (אלטורי), בחולצה השחורה, עם שני בניו נידאל וראוף; צילום: אליהו הרשקוביץ
אבו פרח הביע תקווה שכהן יועמד לדין. "אני שמח שהוא יקבל את עונשו", אמר. "אנחנו במדינת חוק ואנחנו שומרי חוק. מעולם לא עברנו על החוק ותמיד נהגנו כדין, גם אני וגם ילדיי. אבל כשמגיע בן אדם לכיסא על חשבוני ועל חשבון אנשים פשוטים ותמימים, לא מגיע לי שזה יקרה לי. הוא החזיר אותי לטראומה אחרי שנים ששכחתי ממנה. הוא היה גאה בעצמו שעשה מה שעשה, אז שישלם את עונשו... החוק חל על כולם, על שוטרים ועל חברי כנסת. אני מאמין שיקבל את מה שמגיע לו".
עו"ד אפרים דמרי, המייצג את כהן, אמר כי הוא משתף פעולה עם החוקרים, וציין כי "עיתוי הזימון מעלה הרבה תהיות וספקות באשר לחקירה עצמה ובאשר לדברים אחרים שחשף חבר הכנסת כהן בימים האחרונים".
השר לביטחון לאומי ויו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר מסר בתגובה: "ההנחיה של היועצת המשפטית לממשלה לחקור את כהן אודות מקרה שאירע לפני למעלה מעשור היא חמורה ומעלה ריח חריף של רדיפה פוליטית. זו אותה יועמ"שית שמסיבות פוליטיות מנסה לתקוע מקלות בגלגלים בפרויקט הלאומי שתכליתו לאפשר לאזרחי ישראל להתחמש ולהגן על עצמם. מכל מקום, הניסיון שלה להלך אימים על נבחרי ציבור מימין, לא ירפה את ידינו מלהמשיך לפעול לטובת הצלת אזרחי ישראל".
מדובר בקוים לדמותו של אלמוג כהן...לזכוי הרבים.אשמח לשמוע אם יש קשר כלשהו, אפילו מרוחק, בין תגובתך לדברי עליהם התיימרת להגיב. ככל שתצביע על קשר כזה אשמח לקרוא את תגובתך הארוכה לעומק.
אה אוקיי. אם כך וכצפוי, שום קשר לדברי על אף התיימרותך ומצג השווא שלך כאילו דבריך מהווים תגובה על תגובתי.מדובר בקוים לדמותו של אלמוג כהן...לזכוי הרבים.
אינך חייב לקרא...
אגיב כטוב כעיני, על פי בחירתי לבדה, על הודעות פומביות בפורום זה.אה אוקיי. אם כך וכצפוי, שום קשר לדברי על אף התיימרותך ומצג השווא שלך כאילו דבריך מהווים תגובה על תגובתי.
רק רציתי לוודא.
מיצינו.
תגיב איך שבא לך. זכותך המובנית כגולש באתר תפוזאגיב כטוב כעיני, על פי בחירתי לבדה, על הודעות פומביות בפורום זה.
אם אינך יכול לעמוד בכך - התישב נא, או התכתב עם אחרים במסרים פרטיים.
כמה פעמים עלי לחזור על כך?!
התמודדות?תגיב איך שבא לך. זכותך המובנית כגולש באתר תפוז. אני אעשה כנ"ל וזה יכלול, מה לעשות, הצבעה על כך שאתה רק עושה את עצמך מגיב לדברי אבל הלכה למעשה לא מתייחס לאף מילה מהתגובה עליה אתה כביכו למגיב.
פנטזיות שלך לפיהם אינני יכול להתמודד איתך, בכיף יקירי. מה שעוזר לך להירדם בלילות.
מיצינו יקירי. תנסה להתמודד הפעם.
זה שאלמוג כהן מתנהג כמו בבון מצוי זה לא חדש."אני אעשה מה שבא לי ואתם לא תגידו לי מה לעשות"
זה שאלמוג כהן מתנהג כמו בבון מצוי זה לא חדש.
אבל דווקא בנושא שנידון , ברמת העיקרון, הוא צודק.
כבר מזמן הגיע הזמן להקים נמל תעופה חדיש נוסף, הבחירה בנבטים היא טובה יותר מההבחירה הנוספת שעמדה על הסף, בצפון הארץ בסמוך למחנה דוד.
אז אנחנו מסכימים שיש צורך בשדה תעופה בינלאומי חדיש נוסף. התקדמנו.אם הבחירה בנבטים טובה אז למה צה"ל מתנגד?
איפה ראית שהסכמתי איתך?אז אנחנו מסכימים שיש צורך בשדה תעופה בינלאומי חדיש נוסף. התקדמנו.
למיטב ידיעתי הועלו שתי חלופות, האחד לייד מחנה דוד בעמק יזרעאל והשניה בנבטים.
מבחינה כלכלית, הבחירה בנבטים טובה יותר ולדעתי גם תיצור מצב טוב ביחסים בין היהודים לבדואים.
צה"ל מתנגד, כי חיל האוויר מתנגד.
הלו....האם הסכמנו שיש צורך דחוף בשדה תעופה בינלאומי נוסף ? כן או לא ?איפה ראית שהסכמתי איתך?
אמנם ועדת הכלכלה אישרה הבוקר את הצעת החוק להקמת שדה תעופה משלים בנבטים
אבל היא עברה ללא
מפה עם מיקום מדוייק של שדה התעופה , ללא תסקיר סביבתי ועם התנגדות של צה"ל בגלל שיקולים בטחוניים .
ובנוסף , האוצר הבהיר שהוא יספיק רק ל-12 מליון נוסעים שזו כמות לדעתו לא מספקת שמצדיקה את הקמתו.
הלו,הלו....האם הסכמנו שיש צורך דחוף בשדה תעופה בינלאומי נוסף ? כן או לא ?
אנא, אבקש תשובה רק על זה.
אם אין צורך, מה זה משנה מה דעתי על נבטים או מחנה דוד ?הלו,
1. לא
2. ותגובתך על הסתייגות צה"ל מנבטים ?
איש עצבני אתהאם אין צורך, מה זה משנה מה דעתי על נבטים או מחנה דוד ?
איך אומר חברינו היקר ....אכן מיצינו.
חמודי/חמודה אני מרגיש מצוין.איש עצבני אתה
תרגיש טוב
זעקת הקוזאקים הנגזלים שמאיימים כל שני וחמישי באלימות ואף מתנהלים באלימות ובאנרכיה פרועה כבר 3 שנים."אני אעשה מה שבא לי ואתם לא תגידו לי מה לעשות"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.