אלמיידה נגד קוטה, טייטל שוט מוצדק?

favor

New member
אלמיידה נגד קוטה, טייטל שוט מוצדק?

מה שמוזר זה שה-UFC עדיין לא הכריזו על הקרב בין סילבה לאוקאמי על התואר למרות שבראיון סילבה הודיעו שאוקאמי יהיה יריב הבא שלו. אם זה לא מספיק אז שמועות שסילבה בכלל יילחם נגד לידל בלייט הביווייט.. בכל אופן יש כאן קצת בלאגן שאולי ה-UFC יפתרו בקרוב ואולי "ההכרזה הגדולה" תעשה סדר. מה שכן אנחנו יודעים בודאות זה שב-UFC 86 ריקרדו אלמיידה יילחם נגד פטריק קוטה כשהמנצח ביניהם יזכה בקרב על התואר (נאמר בפירוש באתר הרשמי לאירוע: http://86.ufc.com/ ). הרבה קולות כבר צצים ואומרים שלשניהם לא מגיעה ההזדמנות להילחם לקרב על התואר ואפשר להבין זאת. פטריק קוטה עדיין מחזיק במאזן שלילי של 4 הפסדים מול 3 נצחונות בארגון, למרות שכל השלושה הם האחרונים האם הוא ראוי? אפילו במקרה של ניצחון? ריקרדו אלמיידה (לוחם שאני מאוד אוהב) נחשב לאחד הגראפלרים הטובים בעולם, וחזר ל-MMA לאחר העדרות של כמה שנים רק בתחילת השנה כשניצח יריב אלמוני בצורה קלה. למרות שיש לו נצחונות עבר גדולים ב-MMA על מרקוורדת', מיסאקי וצ'ונאן הוא לא נתן את הטון בדוויזיה וניצחון אחד על יריב חלש לא מקנה לו משהו שלוחמים נלחמים עליו שנים רבות. אם שואלים אותי יש לפחות 10 לוחמים במחלקה שעל הנייר מגיע להם הרבה יותר מאשר ל-2 הללו אך למה ה-UFC עשו את זה? הנה הסיבות לדעתי. קודם כל ג'ו סילבה לדעתי יוצא מנקודת הנחה שאלמיידה ינצח את הקרב ויהיה יריב ראוי לסילבה. אלמיידה, נחשב לאחד הגראפלרים הטובים בעולם (בטח הכי טוב שה-UFC יכולים להציע) וכולם יודעים שלוחם עמידה ככל הנראה כבר לא ינצח את סילבה ואם יש איזשהו סיכוי שזה יקרה אז זה יבוא מלוחם קרקע, 2 ההפסדים הידועים של סילבה היו על הקרקע לצ'ונאן וטקאסה. סילבה הוא לוחם BJJ מוכשר מאוד, עבודת רגליים נפלאה ויכולות חניקה מעולים אבל אלמיידה יותר גדול ממנו על הקרקע עם רזומה אדיר. יש לו חגורה שחורה דרגה 3 תחת הנזו גרייסי, פעמיים הגיע לחצי גמר אבו דאבי, וסיבת ההיעדרות שלו מה-MMA היתה בית הספר ל-BJJ שפתח בניו ג'רסי, שם נחשב כבר למאסטר. אז כן, אם אלמיידה יילחם נגד סילבה יש לו סיכוי גדול מאוד להיות בצד המנצח, בטח סיכוי גדול יותר ממה שהיו ליריביו האחרונים. אם אלמיידה ייפשל נגד קוטה, גם כאן ה-UFC לא יצטערו. קוטה כבר כעת נחשב לאהוד הקהל ולא רק הקהל הקנדי. לפני שהחל לספור נצחונות היה קוטה לוחם חסר מזל, הקרב הראשון שלו ב-UFC היה מול טיטו אורטיז, הוא קיבל את ההצעה כ-4 ימים לפני האירוע כמחליף של גיא מצגר הפצוע ונחת ישר למיין אבנט של UFC 50. כולם היו בטוחים שאורטיז יסיים את הקרב תוך דקה אבל דוקא קוטה הראה קשיחות ומנע מאורטיז להכריע את הקרב למרות ההפסד בהחלטה. קוטה ירד למידלווייט אבל הוכנע ע"י דורקסן ולאחר מכן הפסיד לליבן בקרב שקול בהחלטת שיפוט חצויה. חזר לעונת הקאמבק של 4 TUF שם רשם הצלחה גדולה והגיע עד לגמר, רק שהפסד ללות'ר סידור לו מאזן איום ונורא 4-0. קוטה מפעם לפעם המשיך לחסל את יריביו הקנדים בארגון אחרים (בין השאר את ג'ייסון מקדונלד וג'ייסון דיי) רק שב-UFC שום דבר לא הלך, עד הנצחון הראשון על סקוט סמית', לאחר מכן הגיע נצחון גדול מאוד על קנדל גרוב ועוד הופעה יוצאת מין הכלל מול מקפדריס. נראה היה שהנער הצנוע עם החיוך הכובש מתחיל להראות מה הוא שווה. תוסיפו לזה שקוטה (קנדי ממוצא צרפתי) הוא חבר טוב מאוד של GSP וגם מתאמן איתו ותגלו שמדובר בדמות אהודה עם יכולות אגרוף תאילנדי בכלל לא רעים. קוטה הוא סיפור סינדרלה אמיתי ואלמיידה יצטרך להתאמץ כדי לשים סוף לסיפור.

doom23

New member
אממ

קודם כל השקעת בכתיבה :) חתיכת אורך חח הבעיה היא לא אם מגיע או לא מגיע אין מישהוא אחר לתת לסילבה ...זה פשוט אותו מצב כמו לפני שסילבה הגיע פשוט לא היה מי לתת לפרנקלין עד שסילבה הגיע ... אוקאמי פשוט משעמם זאת הסיבה היחידה שהוא כנראה לא יקבל קרב אם כבר שני הלוחמים האלה יקבלו טייטל שוט אני מאמין שזה יהיה אלמיידה יותר מוכשר זה מזכיר קצת את הקרב של קרו קופ וגונזגה שציפו מקרו קופ לפרק את גונזגה וללכת עם קוטור וקיבלו ההפך יש מצב שזה יקרה למרות שלא נראה לי קוטה יצליח נגד אלמיידה

favor

New member
לא מסכים עם זה כל כך

דיינה וויט וג'ו רוגן תמיד מנפחים בראיונות ובתקשורת שאין יריב לסילבה, שאין מי להביא לו, שהוא השמיד אתה כולם בלה בלה.. זה אחלה גימיק כי ברגע שמישהו יביס אותו זה יעשה הרבה הרבה רעש. אבל בתכלס זה לא כזה מטריד את דיינה וג'ו סילבה כי תמיד יהיו עוד ועוד לוחמים או עוד ועוד אלטרנטיבות (כמו לשים אותו מול צ'אק). אוקאמי משעמם? קודם כל יש ביניהם היסטוריה שאפשר לשחק על זה, וחתיכת היסטוריה. דבר שני אני לא מאמין שיהיה קרב משעמם ביניהם כי זה אנדרסון סילבה.. והדבר האחרון הוא שאם יש מישהו שמגיע לו כרגע זה אוקאמי בגלל כמות הנצחונות המרשימה שלו.

doom23

New member
דרך אגב סילבה אמר

שהוא רוצה את אוקאמי בגלל ההפסד הטכני (אחרי בעיטה בראש שהיה אסור אוקאמי טען שהוא לא יכול להשמיך וניצח -בכיין) תסכים שהוא קצת משעמם חחח חוץ מלאקי ניי לראש של טנר הוא לא עשה כלום בUFC (כמו מאצ'דיה מנצח בלי לעניין אף אחד)

favor

New member
בכיין?

אתה רציני? הוא הביא לו נוק אאוט רצחני. גם אם אוקאמי יכול היה להתאושש עדיף שהיה נשאר מת על הקרקע. וזה לא בכיינות או לא הוגנות כי זאת היתה מכה מאוד מאוד חזקה. כנראה שאני ואתה רואים דברים שונים. כי הנצחון מול טאנר היה הכל חוץ ממזל, וחוץ מזה יש לו מאזן נדיר של 1-6 שההפסד היחיד שלו ב-UFC היה למדורג 2 פרנקלין בהחלטה. ואם נחזור אחורה אפשר לראות שאוקמי לוחם שכמעט לא מפסיד, אחד ההפסדים הכי שנויים במחלוקת בהחלטה לשילדס, עוד הפסד שנוי במחלוקת לויטאלה בהחלטה ובעצם הנוק אאוט היחיד שספג בקריירה (26 קרבות) היה לסולאב ב-2003, שמאז הוא השתפר והשתדרג. לוחם חכם, עם יכולות הכנעה שאומנם לא מלהיב אבל לא קל בכלל להכניע אותו או לתת לו KO, אז א. מגיע לו לפני כולם. ב. גם מצ'אפ לא קל לסילבה. הדעות שלך "הוא לא עשה כלום בUFC (כמו מאצ'דיה מנצח בלי לעניין אף אחד)" גורמות לי לחשוב מה אחד כמוך שמזלזל בענף מחפש בו ועדיין מצליח להנות ממנו. רוצה רק מכות? תצפה ב-UFC 1,2,3, אומנם זה היסטורי אבל הרמה של בריצפה וכל אחד מהם שהיה נכנס לזירה כיום (חוץ מגרייסי) היו אוסף את האיברים שלו אחרי הקרב.

איזה שטויות ``אין לו יריבים``..

אולי דיינה מתכוון שבufc אין לו יריבים בקושי (חוץ מאוקומי ואלמיידה) אבל בעולם יש את: פילהו, לינדלנד, לולר, אקיימה, טריג, סוזה, מוסאסי, גאלסיץ`, מנהוף, קאנג לי, דניס קאנג, סמית` וסקורבה. רק תבחר לוחם ותציע חוזה.. אלק אין לו יריבים..

favor

New member
גם אני אומר שיריבים תמיד יש

אבל לא צריך להגזים. נתת כאן שמות מיותרים, לוחמים שאפילו לא מתקרבים לרמה של לוחמי ה-UFC. סמית (היה ונכשל), גאלסיץ' (מה הוא עשה בקריירה שלו?), סקוראבה (בן 40, גם לפני 10 שנים לא הייתי נותן לו צ'אנס). גם קונג לי לא הוכיח כלום בקרקע, פיליו שייך לזופה אבל הם בוחרים להשאיר אותו ב-WEC ועוד פעם נותנים לו להילחם בסונן כי פשוט אין שם לוחמים אחרים. גם ב-UFC יש הרבה מעומדים פוטנציאלים חוץ מאוקאמי ואלמיידה.. פשוט זה הדרך של וויט ורוגן לשטוף מוחות לאוהדי ה-UFC שאין יריבים ואנשים אוכלים את זה.

doom23

New member
ברור שכשאומרים שאין יריבים

מתכוונים לUFC ... הרי הם לא הולכים לפרסם מתחרים ותחרויות אחרות ... favor: "הדעות שלך "הוא לא עשה כלום בUFC (כמו מאצ'דיה מנצח בלי לעניין אף אחד)" גורמות לי לחשוב מה אחד כמוך שמזלזל בענף מחפש בו ועדיין מצליח להנות ממנו. רוצה רק מכות? תצפה ב-UFC 1,2,3, אומנם זה היסטורי אבל הרמה של בריצפה וכל אחד מהם שהיה נכנס לזירה כיום (חוץ מגרייסי) היו אוסף את האיברים שלו אחרי הקרב" קודם כל ברור שאני צופה בשביל המכות ... כאילו מה חשבת ? אם הייתי מסתכל בגלל משחקי קרקע ... המצב היה רע מאד ... חחח 1.2.3 וכו זה יפה ... אבל ישן ! וראיתי כבר בגלל זה אני צופה בUFC לראות דברים חדשים וזה לא נכון שאני לא אוהב בכלל אם הקרב זורם אפשר לראות ... כמו למשל הקרב לייטוויט שהיה ב85 .. לא זוכר את השמות שלהם אבל היה אחלה קרב מכות ,הכנעות , נוק אאוט תענוג בלי לשעמם ... אבל כן תכלס אני מחפש לראות מכות .. כמו סילבה נגד גארדין ... אנדרסון , צ'אק , יוסטון ... אקשן !... אבל קרב שרובו בריצפה או גישושים מפגרים זה מכה לספורט ... אין שם אומנות לחימה אין שם אקשן סתם בולשיט ... בקשר לסילבה אוקאמי הנה הוידיאו http://www.youtube.com/watch?v=p-rWsFsuMlw מה כל כך קשה ?? הוא בהכרה ... לא נוק אאוט אתה רואה שהוא רוצה להכנס לגארד .. הוא יודע מה עושה אז אין פה עירפול או סיחרור הוא יכל בקלות לקבל את ה5 10 דקות ולחזור ... מה יקרה ? (דרך אגב ציטטתי את סילבה שאמר שהוא בכיין ויכל לחזור לקרב)

favor

New member
מאיפה לך לדעת מה הוא מרגיש?

זה חתיכת נוק אאוט. ברור שהוא בהכרה אח"כ, מעט מהנוקאאוטים שלוחמים מקבלים והם לא חוזרים להכרה תוך שניה. אבל הוא אאוט לגמרי, הוא לא יודע מה נסגר איתו.. הוא מבולבל. אם הבעיטה הזאת היתה חוקית אז סילבה היה מנצח ב-KO, תסתכל על המבט והפנים שלו.. זה נראה לך מזויף? ולמה שלוחם שקיבל נוק אאוט ממכה לא חוקית ימשיך להילחם כאילו כלום? אחרי חצי דקה הוא יחטוף עוד אחד. אם ריצפה וגישושים מפגרים לך ממליץ לך על קרבות K-1, קיקבוקסינג עם הרבה הרבה נוקאאוטים. אלון פדות אמר פעם שמהלכי ג'יוג'יטסו זה כמו שחמט, אני מסכים איתו ואני אוהב את הגישושים המפגרים האלו.

doom23

New member
בקשר ל K1

אין אפשרות לחסל את היריב בגלל זה אני מעדיף UFC אחרי שני נוק דאון הקרב גמור ... (לפי החוקים) ואם בן אדם נופל אי אפשר לחסל אותו לעומת MMA שבן אדם נופל אם הוא "חי" אפשר לחסל כמו הקרב ג'ארדין סילבה ... או קרבות של צ'אק .. שזה יפה ... שחמט זה יפה וחכם שמשחקים שמסכלים על זה מהצד זה נראה כמו שני אנשים שיושבים ומזיזים כל אחד בתורו כלי ...
זה יפה לחכות 15 דקות ולחכות שמישהוא יתפוס רגל ? אולי לך אותו דבר גישוש מה ההגיון בלראות שני אנשים עומדים אחד מול השני ומחכים למכה כדי שיחזירו קאונטר ?.. ובסוף שניהם מפחדים לריב אז כל אחד עומד כמו ז** ולא עושים כלום זה לא MMA ... זה לא MIXED ... זה רק זה ...שיעמום בקשר לאוקאמי אתה אומר מאיפה אני יודע איך הוא מרגיש ואחרי זה אומר הוא אאוט הוא מבולבול ..מאיפה אתה יודע מה הוא מרגיש ? והוא לא היה אאוט לרגע... מהמכה הראש זז אחורה בסדר ... אבל הוא לא אאוט ... רואים שהוא במגננה .. שהשופט עוצר אז הוא נח ...(מוריד את הראש) אל שכח לזה הם באו .. ל'קבל מכות ולתת זה לא היה נוק אאוט מהסרטים שהוא התעלף ושוכב מחוסר הכרה ...ובגלל זה פסלו אותו הוא החליט שלא מתאים לא ... אז כן הוא בכיין ... ב85 מרקוורת גם נתן ברכיה לראש למה השני לא בכה והפסיק ? כי יש לו ביצים ... לוחם שבא לריב ...

favor

New member
תראה

קודם כל עכשיו צפיתי בקטע ושמתי לב שאין הילוך חוזר איטי (חפש ברשת קטע עם הילוך חוזר איטי). קשה לנתח אותו בלי הילוך חוזר איטי כדי לראות עד כמה זה השפיע על הלסת של אוקאמי. כולם יודעם שמכה חזקה בלסת מורידה לקרקע לוחמים (בחיבור שבין הלסת לאוזן יש את הנוזל שאחראי על שיווי המשקל), בטח מכה שהלסת ממש יוצאת ממקומה ובטח ובטח שזה מגיע ממכה ברגל ולא ביד כי ברגל יש פי כמה וכמה יותר כוח מאשר ביד. איפה אתה רואה שהוא נכנס לגארד אחרי המהלך ואיפה אתה רואה שהוא צלול או מראה סימני יכולת חזרה? אני חושב שהשופט ישר הכריז על פסילה בלי לראות מה קורה עם אוקאמי כי ברור לחלוטין שהוא לא כשיר להמשיך. אחרי מכה כזאת בדרך כלל הלוחמים בשוק וזה מה שנראה שקרה לאוקאמי. נכון, לא היה שם איבוד הכרה אבל זה מזכיר לוחמים שלא מבינים מה נסגר עם עצמם אחרי מכת שוק כזאת. תראה, אם אתה קורא הודעות שלי גם אני לא אוהב עצירות מוקדמות או לוחמים שמביימים פציעות או קרבות שמופסקים בגלל אצבע לעין, התעצבנתי ממש באירוע האחרון של אליט עם 2 ההחלטות השערורייתיות.. אבל צריך לדעת מתי יש קווים אדומים ומתי לשים גבולות. מה זה קרב גמור בשבילך? עד שהלוחם מת? ומה זה לוחם שלא כשיר להילחם בשבילך? אני אפילו לא רוצה לדעת. יש בזה גם משהו לא פייר שלוחם שספג נוק אאוט לא חוקי ימשיך בקרב. קודם כל תהיה בטוח שהמכה שקיבל לייטס השפיעה עליו כי הוא הפסיד בקרב וניצח בזכות הפסילות של נייט. הברך היתה חזקה אבל הלכה למקום פחות פגיע מאשר הלסת, ולייטס התאושש ממנה מהר מאוד והיה צלול לחלוטין, כבר אחרי 5 שניות חזר לפינה ואמר שהוא רוצה להמשיך. כל הכבוד לו.. יצא גבר גבר ובסוף זה גם השתלם לו.

doom23

New member
אממ

קרב גמור זה או נוק אאוט או כניעה או שהבחור לא מגן על עצמו או שהוא בוחר לא להמשיך (אבל לא מגיע לו ניצחון) אני לא רוצה לראות הרוגים ... אם זה מה שחשבת ... חח ממש לא אישית הייתי רוצה להכניס ספירת 10 לMMA כי יש המון המון קרבות שהסתיימו בצורה מזוויעה ... ואתה רואה שהבן אדם כשיר להמשיך ולא נותנים לו (צ'אק ראפמייג' 2 , ורה וורדום וכדומי) בקשר לאוקאמי אני ראיתי וידיאו אחר שרואים אותו מטייל בזירה ואת אנדרסון מחכה ואחרי ה5 דקות מנוחה הוא אומר שהוא לא רוצה להמשיך השופט לא הפסיק את הקרב מיד יש גם הבדל בין לא חוקי בכוונה לבין טעות ... זה דיי טעות הבעיטה הזאת כמו שנראה לי .. והכוונה שלי לגארד זה שאתה רואה אוקאמי עף אחורה נשכב על הגב ומרים רגליים מתכונן לסילבה ..(מתכונן לגארד יותר נכון ) זה עירנות ... נכון קיבל מכה חזקה .. אבל תכלס ? בפרייד אכלו כאלה כמו כלום והמשיכו זה לא שנתן לו ברכייה לביצים או נשך לו את האוזן

AmericanDragon

New member
אחלה סקירה, נהנתי לקרוא

זה לא קצת מוקדם להכרזה הזו? הרי יש דיבורים גם על אוקמי וגם על לידל כיריבים הבאים של סילבה, ייקח זמן עד שאלמיידה או קוטה יהיה נגדו...

favor

New member
יש מצב

האמת שגם לטיאגו אלבס הבטיחו טייטל שוט עוד לפני הקרב עם יוז (למרות שלא באופן רשמי), עכשיו זה כבר בטוח שיקבל אבל גם לדעתי הם צריכים להיות סבלניים. מה שכן לא אמרו שהמנצח יילחם בסילבה, אמרו שייקבל קרב על התואר, גם לא אמרו מתי אז ככה שלא היתה טעות או סתירה. נגיד שסילבה יילחם באוקאמי ע"פ השמועה באוקטובר אז אני מאמין שהקרב ביניהם ייערך בתחילת 2009, שזה חצי שנה בלי קרב למנצח בין אלמיידה לבין קוטה, מה שאומר שאתה צודק. למה כ"כ מוקדם? כי UFC 86 ממש אירוע פושר יחסית בלי קרב מיין אבנט משני גדול כמו שיש בדרך כלל אז בחרו באלמיידה-קוטה והוסיפו לו את תואר הטייטל שוט. לדעתי.

AmericanDragon

New member
ככה עדיף

לא מבין מה האינטרסים של ה-UFC בקרב בין לידל לסילבה (נעזוב רגע את המכירות בצד), כשיש אלוף מילדוויט שאין אף אחד באופק שיעצור אותו, ושוב יהיה מאוד מעניין לראות מי יבוא וכן יעצור אותו ומנגד לידל שקבעו לו קרב שהיה יכול להיות מעולה נגד שוגון ועכשיו ללכת איתו לכיוון אחר לגמריי.

talhorm

New member
אינטרסים בקרב של לידל -סילבה

היא נסיון לשבירת שיא הקנייה של PPV בהיסטוריה של הUFC (פשוט אי אפשר לעזוב את זה
) עם שיווק ויחצון נכון... והUFC עושים את זה מעולה, הקרב הזה ישבור בגדול את השיא של אורטיז-לידל חוץ מזה מה האינטרסים אם נעזוב לרגע את המכירות? גם אם לידל יפסיד זה לא כ"כ יפגע בו לדעתי... אבל זה יעצים פשוט בענק את אנדרסון סילבה, הוא יהפוך במהירות לDRAW ענקי, כי מי שמנצח את לידל, הפוסטר בוי, השם שלו ישר מזנק לשחקים כמו ראמפייג', אבל אם אנדרסון סילבה יפסיד זה יפגע בו בלי שום ספק, כי הוא בלתי מנוצח בUFC אחרי שהשמיד את כל היריבים שלו. אבל זה יהפוך את לידל בחזרה לסופר-מן של הUFC.

talhorm

New member
לא יודע

האמת שאני יותר רוצה לראות את המנצח בין קוטה לאלמיידה נפגש עם אנדרסון כי אני חושב שזה קרב מעניין יותר וכי 2 החבר'ה מוכשרים יותר, מעניינים יותר ומספקים יותר. אבל אוקאמי... הוא הרוויח כמה דברים פה ביושר הוא רק מנצח בUFC, חוץ מההפסד לפרנלקין, הוא ניצח קרבות לא קלים נגד סוויק, מקדונלנד - זה לא צחוק. ויש את הקטע הזה עם הניצחון בDQ על אנדרסון. אם ללכת עם הלב, ולהגיד מה שאני באמת רוצה לראות זה את אלמיידה או קוטה מקבלים טייטל שוט, גם קוטה מאוד הרשים והוא מחזיק בכמה 3 ניצחונות רצופים? וגם על יריבים לא קטנים כמו קנדל גרוב אני זוכר... ואלמיידה? הבחור הזה הוא מוכשר ברמות על, יש לו BJJ מעולה, יש לו ניצחונות על שמות גדולים והוא עשה לאחרונה קאמבק, ניצחון על קוטה יקפיץ את המניות שלו לשחקים, כנ"ל לגבי קוטה, זה קרב ששני היריבים מרוויחים ממנו באופן שווה. נחזור לאוקאמי... לוחם די משעמם, אבל יש לו אחלה מאזן וגם קייס טוב להלחם בסילבה, אז לו יש טייטל שוט די מוצדק, יותר מאלמיידה וקוטה למען האמת. אבל אני לא יתנגד אם ישפטו אחרת וקוטה-אלמיידה יהיה על הטייטל שוט.

favor

New member
אפשר גם וגם

קודם אוקאמי ואח"כ אלמיידה\קוטה, רק שהמנצח מבין האחרונים יחכה הרבה זמן בלי קרב וזה לא טוב ללוחם שמתיימר להיות טוען לכתר, ולא סתם לכתר של הלוחם הכי טוב בעולם. בקיצור ההכרזה הלא מובנת הזאת כנראה סתם בולשיט ולא אמיתית, אולי רק כדי למכור.

tal7345

New member
לדעתי מוקדם

קודם כל תודב על הסיקור המורחב
אלמיידה רק חזר מפגרה ארוכה וגם אם היה מנצח את בלצ'ר אחרי הקרב הזה לא הייתי נותן לו טייטל שוט על אחת כמה וכמה מול יריב אלמוני כמו רוב יונדט.. לגבי קוטה נכון יש לו רצף יפה מאוד של נצחונות אבל כולם על סטרייקרים (אולי אפשר לומר זאת גם על גרוב) והייתי רוצה לראות מה יקרה עם אלמיידה יוריד אותו לקרקע. הרי רוב ההפסדים שלו הגיעו מול לוחמי קרקע (אורטיז, לותר ודורקסן) ואני לא חושב שהוא כל כך מוכן כנ"ל אלמיידה הם צריכים להמשיך להיבחן במיוחד לאור העובדה שקרב על התואר לא נראה באופק ושעדיין לא העמידו יריב לסילבה באופן רשמי, כך שזה ננראה מגוחך. לגבי זה שרוגן ודיינה וויט אומרים שאין לסילבה יריבים, אני לא רואה איך זה עוזר לחברה בדיוק.. ולגבי אוקאמי נכון שמגיע לו קרב על התואר אבל יש מצב שהייתי מחכה עם זה עד אחרי הקרב עם צ'אק ואולי אפילו יותר כדי שנראה שבכלל אין מי שיאתגר אותו אז לפחות שימכרו את הקרב עם סיפור ההפסד.. אבל אני מקווה לראות את הקרב נקבע בהקדם..

למעלה