אלמנה כחולה...ירידה לצורך עליה (-:

אלמנה כחולה...ירידה לצורך עליה (-:

הזמן קצר, החיוך עבר, השעמום שולט, החזה כבר פחות בולט... הפגישות קצרות, חפוז של איש המערות, גומרים הולכים, מזיינים ובוכים... ילדים סביב, הסתיים האביב, פגישות באקראי, בנתיים ביי ביי. פתחי אתר לחכמים מבוגרים ויפים, להבדיל ממה שקורה באי הקופים... הסלולרי קיים, מר סלקום הכתום והחכם... הלאות הנעימה שאחרי...

MOSHE48

New member
האם???

האם את כ ח ו ל ה ???? גם במציאות ????? או רק במקלדת??<? משה

עלייה לצורך ירידה

מזיינים ובוכים, בוכים ומזדיינים... מתי שכחנו שהרגו לנו גם ילדים??? עולה, ``אוהב`` עלק, יורד, גומר... ומתענג על הלאות הנעימה שאחרי.. לעצמו בלבד...בלי בת הזוג... משתמש וזורק??? אני מקווה שלא כל הגברים כמוך...

קרא היטב , חביבי... את כל השרשור

ואם מכיר אתה את שיריה של סי היימן - זה יכול לעזור לך...

לכל מי שצריך האכלה בכפית...

... לא חלילה - לא סי היימן... היא נפלאה! אלא שיר שהיא שרה... ובשיר שורה... יורים ובוכים, הורגים וצוחקים... שיר מחאה אודות מתחסדים למינהם, ונזכרתי בשורה.. כשקראתי את הלאות הבלתי נעימה שאחרי... הסבר מספיק בוטה?! או שצריך לפרט???

הנשוי

New member
לדג החדש באקווריום

הבנתי כל מילה שאמרת לא הבנתי על מה המחאה לאות לשם שינוי צדק בתאור

מסתבר שאינך יודע הכל, ככלות הכל

ולא האכלה בכפית אתה צריך - כי אם מחית לעוסה גם כן...

למה זה היה צריך להיות?

ואת עוד מדברת על האכלה בכפית? את לא מיתביישת??? בחורה את נראת לי בת 20+ ואת מיתנהגת כמו בת 10 את צריכה האכלה בכפית בסך הכל הוא לא הבין אז תהרגי אותו.???? את ממש מעצבנת כל דבר לוקחת קשה בוא נראה אותך פעם לא מבינה ושככה יגיבו לך איך היית מרגישה? את פשוט ``אישה`` מגעילה בלי לב ובלי נשמה רק רוע יש בלב ושום דבר טוב בנשמה תאמצי את מילותיי טוב טוב אל ליבך ותחשבי טוב טוב על ההודעה שאת מחזירה לי ונראה אם קלטת משהו.... שרוני H-(

MOSHE48

New member
בוכות למטה. ;-p

הן תמיד בוכות למטה כשטוב להן בנפש ובגוף הן בוכות למטה בשפתיים ונוטף להן על הירכיים.... MOSHE

למעלה