אלמנה כחולה, ניתוח אופי ושוטרת גם.

אלמנה כחולה, ניתוח אופי ושוטרת גם.

אלמנה כחולה או זיקית אדומה ? יצרת בפורום מהומה. לעיתים לא ברור מי נגד מי, ציניות, או ריגוש תהומי, לא ברור למי את נוטרת, מדוע את מעדיפה שוטרת ? מה רע במורה עליה חלמנו כילדים, גם כקבוצה וגם כבודדים... את חושנית וישירה, חלק מדבריך שירה, החלק האחר - מהלכת כרקדנית על קורה, בסופו של דבר נראה לי שאת המורה... לאחר שקראתי בחופזה את פנינייך, רציתי דווקא, להשיר מבט אל עינייך, כי אם את כבדה או קלה, זה לא מעניין, על פי מה שכתבת - את יודעת להזדיין. (קראי עד הסוף / קפצי אגרוף). אצלנו הגברים ישנו פתגם שהרבה נשים מאמצות...(כדיחה מוצלחת) זיונים זה לא הכל - יש גם מציצות (מנה ראשונה בצלחת) כמו שיש פתגם ``רק בשביל לדעת``, להביט, לקטלג למיין, כי ברגע שאנו יודעים שאנו יכולים, זה כבר לא מעניין. האתגר, הרצון העז לדעת שיש לנו שווי בשוק הבשר, החיוך הנמרח על פניך, שאת יודעת שבזכותך הוא גמר.. ניתוח אופי שלך ? לא, לגמרי לא התכונתי, סתם כך, מרחוק בך התבוננתי. וסליחה על המילה להזדיין, אנחנו עדייןלא מכירים, חישבי עלי, עוד נהיה חברים.... הלאות הנעימה שאחרי.

העיתונאי

אני לא מורה (חס וחלילה, חכמה מידי לזה...) השוטרת בטח לא שוטרת, והסוהרת גם אבל נראה לי שאתה עיתונאי? או עובד אצל מינה צמח... עושה דוקטורט בסיפרות? עורך סקרים, חוקר את הדמויות הפעילות.. ומה בסוף? כשתכיר את כולם, את כולן, תבוא על סיפוקך?

אלמנה לאה.

יש צד מבדח בכל התיכתובת הזו. הלאות נעימה שאחרי ואלמנה כחולה. זוג משמיים, שישתו קצת מיים - וירגעו. מדוע להתנצח אם ניתן לפנטז ? נראה לי שכושר הכתיבה שלהם יכול להביא אותם לשיאים חדשים שלא ידעו מעולם, זאת אם האלמנה תפנה את מירצה לכיוון הרצוי, ולאות יתרכז במצוי. דבר אחד בטוח - עם מינה צמח לאות לא יבוא על סיפוקו, אלמנה - תהיי חייבת להתאמץ יותר. כן, יש לנו שוטרת, יש לנו סוהרת נהדרת, ויש לנו זוג שאם יכלאו יחדיו - אל אחד את השני יואהב. שיר מתנגן ניגמר בסי או בשיא - קלינטון ``גמר`` ועדין הנשיא.

תמיד עם המילה האחרונה

ברור שאני חייבת להגיב בחורות חייבות שתהיה להן המילה האחרונה במיוחד כאלה שהיו נשואות מיליון שנה ורגילות אז ככה: אם היית עוקב באמת, היית רואה שהאלמנה עושה!! וגם מנהלת תכתובת חמה ביותר, ויותר מכך עם דמות העונה לשם ``חם`` שצריך כבר לחזור מהמילואים!!!!!!!!!!! (מחר) אז שים לב, ועקוב אחרי הנעשה...

למעלה