אלמנות- איך תתגמלו את עדי כספי ???

אלמנות- איך תתגמלו את עדי כספי ???

וואלה הצלחתן להביא לי את הסעיף בפורום המאבק. ראיתי שאתן כבר בונות את בית אלמנות צהל...(רות רז).. לפני כמה שנים כתב לנו עדי כספי כי לקח משכנתא על דירתו לממן את העלויות של המאבק....שלכן ושלנו..האיש עובד יום ולילה ומקריב את עצמו - הביא לביטול אישור ניהול תקין עבורכן - תקראו את הכתבה בעיתון הארץ באתר של היתומים! תראו את השידור של זה הזמן- אתן בונות בנין? איזה תפקיד ימלא בארגון? איזה משכורת תתנו לו? צריך לשים פסל שלו בחזית המשרד! לתת לו את אות המתנדב - הוא צריך להיות אביר מטעם התנועה לאיכות השלטון- לדאוג שידליק משואה ביום הזכרון !!!! וכל זה במינימום!!! אתם לא חושבות עליו? רואות אותו אוויר? לא כותבות לו פרגונים. כלום, נאדה לא דבר. הכושי עשה את שלו? או שתתנו לו את מה שפנינה נתנה לצפורי? בעיטה בתחת! הא אילן ? נאוה איילה ושולי? מה גמולו? כך כתבתי שם וזה מה שאני חושב! מתים עליך כספי.

almana73

New member
ליתום מאב

מה שאתה עושה זה לא הגון ולא הוגן אנחנו נלחמות להעיף את פנינה כהן כדי שאנשים כמו עדי יוכלו להיבחר ולהשפיע בארגון אלמנות ויתומי צהל . ולא לחינם קוראים לארגון אלמנות ויתומי צהל לטעמי לא צריך 2 ארגונים מי שמנע מכם להיבחר זו פנינה ולכן המטרה העיקרית היא לסלק אותה וטוב יעשה עדי וכל היתומים אם יצטרפו למאבק על עתידו של הארגון. תראה יתומי צהל הם ילדינו ואני לא מכירה אף אמא שלא רוצה את הטוב ביותר למען ילדיה

../images/Emo88.gif זהירות תגובה אגרסיבית

אמהות יקרות שלנו, תקשיבו ותקשיבו טוב. אפילו אם נצא מנקודת ההנחה שאין "אף אמא שלא רוצה את הטוב ביותר למען ילדיה" (זה לא מדוייק אבל נניח), הרי שאין שום סיבה להניח שאתן יודעות, או מסוגלות בכלל להתקרב לאיזהשהו ניחוש לגבי מה טוב בשבילנו. הצרכים שלכן שונים מאשר שלנו, הידע שלכן לגבי מה נכון בשבילנו הוא לקוי, חלקי, ובעיקר עובר דרך הרבה מאד פילטרים שהן אתן. עם כל ההערכה שיש לנו אליכן על זה שגידלתן אותנו בתנאים לא פשוטים, ועם כל האהבה שיש לנו אליכן, אתן חייבות להבין שיש שלב שבו אנחנו הופכים לאנשים מבוגרים, עוזבים את הקן, ויכולים וצריכים לדאוג לעצמנו לאינטרסים שלנו. (זה נכון דרך אגב לכל אחד, לא רק ליתומי צה"ל או יתומים בכלל). מעבר לכך, אני יכול להגיד לכן שהרבה פעמים יש לנו בעיה גדולה עם האבא המת, אבל בעיה עוד יותר גדולה עם האמא החיה. מה לעשות, יש לכן חיים לא פשוטים, התמודדתן עם סיטואציה קשה מאד (אחת לפחות) במהלך החיים, ובדרך כלל זה משפיע על הילדים. יש לנו צרכים אחרים, יש לנו בעיות אחרות מאשר לכן. החל מאמא שהתגובה שלה לאובדן היתה פיתוח של מיזנטרופיה קבועה, דרך הורים חורגים נוסח סינדרלה (יש גם כאלו, תאמיני לי), אמהות שכלכך מפוחדות מאיבוד של הילד שלהן שהן הורסות לו כל הזדמנות להתפתח, ועוד ועוד. בואו ננסה לבחון את הטענה שאין לנו צורך בארגון נפרד: את זוכרת מה היתה הטענה העיקרית כנגד הקמתו של ארגון אלמנות ויתומי צה"ל? שאני אזכיר לך? היא היתה שלא צריך ארגון נפרד, כי ארגון "יד לבנים" מייצג את כל המשפחות השכולות. הרי ההורים השכולים מאד אוהבים את מי שבנם ז"ל בחר לו לאישה, ובטח ובטח שהם משוגעים על הנכדים שלהם. אז כל הנימוקים הנכונים שאת יכולה לחשוב עליהם כנגד הטענה הזאת תקפים גם נגד הטענה שלא צריך להפריד בין האלמנות ליתומים. כל הנימוקים שאת יכולה להעלות כנגד הטיעון הזה, תקפים גם לטיעון שלך. ולכן אנחנו צריכים ארגון נפרד. בנושאים ובמקומות שבהם זה יהיה נכון, אפשר ורצוי שהארגונים ישתפו פעולה. אפילו עם "יד לבנים" רחמנא לייצלן אפשר לשתף פעולה מידי פעם. אחרי הכל אלו הסבים שלנו. אבל בסופו של דבר, לכל אוכלוסיה צריך להיות ארגון נפרד, שייצג את האינטרסים שלה. אה, כן. עוד משהו. הפורום הזה הוא המקום שלנו. אתן אורחות פה. נא להתנהג בנימוס ולכבד את בעלי המקום, שאלו אנחנו (כן, גבירתי. כולל צחי כהן). ותשדלו להיות כאן קצת פחות. יש לנו גם כמה עניינים פרטיים שאנחנו צריכים לדסקס בלי נוכחותכן.

כוכב, תכתוב להם בפורום המאבק !!!

הן לא מבינות שכל ההישג האחרון של ביטול האישור וגילוי השחיתות שייך לכספי.אימי משלמת חצי שנה 50% יותר דמי חבר ולא שאלה מדוע...עד שלא ניסו לקחת להם את הקצבה האלמנות ישנו בעמידה..מרוב עצב בא לי לבכות. איזה תגובות של בורות בורות קיבלתי בפורום שלהן..רצו שאתנצל? על מה - טוב אולי הגזמתי בקשר לפסל. כספי היה בטלוויזיה בשנת 2000 וקרא לפנינה להתפטר - אז איתרתי אותו והייתי איתו בקשר ואחרי זה הייתי בקבוצות תמיכה ליתומים ועד היום אני בקשר עם כמה חברות וחברים משם..אין לכם מושג מה האיש הזה עשה למעננו!! ובמיוחד למען האלמנות!

No name for now

New member
תראה

בסופו של דבר כל אחד בוכה איפה שכואב לו אנחנו בוכים על זכויות היתומים, על העובדה שלא מתייחסים לארגון יתומי צה"ל כארגון יציג הן בוכות על לקיחת הקצבה אחד לא צריך לבטל את השני ואין שום מניעה שפעולה למען מטרה אחת תסייע בעקיפין לשניה, אנחנו צריכים לשמוח אם אנחנו מצליחים לעזור גם לאלמנות צה"ל, אני מקווה שזה יהיה דו-סיטרי. אני אומרת שמדברים טובים יוצאים עוד דברים טובים

No name for now

New member
כתבת דברים יפים ומנוסחים היטב

אני חושבת שביטאת תחושות וחששות של כולנו
אני רוצה לשאול מה האינטרס שלנו לפעול בארגון אחד עם האלמנות?

איש גשם

New member
סחטיין!|

באמת כל הכבוד,אני יכול לומר שדיברת גם בשמי! ובאמת כספי עושה מעל ומעבר ובאמת בחור טוב ואכפתי,וסך הכל באמת יש לי ערכה אליו. אבל באותה נשימה צריך לראות איך אפשר לקיים דיאלוג רציף וחסר מריבות בינינו לבין ארגון אלמנות צה"ל כדי שכולם יצאו מורווחים ולא ממורמרים. כי יחד נוכל לשנות הרבה לטובת 2 הארגונים...

No name for now

New member
שיתוף הפעולה הוא חיוני

אין בכלל ספק שמ"מלחמות" אף אחד לא ירויח

למעלה